فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی
فوت و فن شربت آبلیمو و راز خوشمزگی شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی
فوت و فن شربت آبلیمو فوت و فن شربت آبلیمو و راز خوشمزگی شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت آبلیمو یکی از …
فوت و فن ماکارونی سبزیجات و راز خوشمزگی ماکارونی سبزیجات خوشمزه و خانگی
فوت و فن ماکارونی سبزیجات فوت و فن ماکارونی سبزیجات و راز خوشمزگی ماکارونی سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماکارونی سبزیجات یک …
فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی
فوت و فن گمج کباب فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی که نام گمج …
فوت و فن کوکو ذرت
فوت و فن کوکو ذرت و راز خوشمزگی کوکو ذرت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کوکو ذرت، فریتر محبوبی است که به عنوان یک انتخاب عالی برای گیاهخواران شناخته میشود. این پیشغذای لذیذ و جذاب با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. فریترها، که به کوکوها شباهت دارند، انواع غذاهای سرخشدهای هستند که در دستور پخت آنها، تخممرغ و آردهای مختلف مانند آرد سفید یا آرد سوخاری به کار میروند تا به مخلوط سبزیجات و پروتئینها چسبندگی و قوام ببخشند.
مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت
ذرت شیرین ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ سوم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳ _۴ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل، پودر آویشن به میزان لازم
فلفل دلمه ای رنگی ۱ سوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای ۀماده سازی سس مخصوص
ماست ۱ پیمانه
سس کچاپ ۱ چهارم پیمانه
سیر ۱ حبه
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه کوکوی ذرت
اولین گام، آرد و بیکینگ پودر را الک کرده، سپس تخممرغهایی که به دمای اتاق رسیدهاند را به آن افزوده و با استفاده از یک همزن دستی آنها را خوب هم میزنیم.
در مرحله بعدی، ادویهجات، نمک، و سیر رنده شده را به ترکیب اضافه کرده و برای حدود دو دقیقه هم میزنیم تا ادویهجات به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و بوی تخممرغ نیز خنثی گردد. شیر را به مخلوط اضافه کرده و مواد را تا زمانی که یکدست شوند، به خوبی هم میزنیم.
ذرت و فلفل دلمهای رنگی خرد شده را نیز به مخلوط وارد کرده و با دقت و به نرمی آنها را تا حصول ترکیبی کامل هم میزنیم تا مواد له نشوند.
جعفری و پیازچه خرد شده را به ترکیب افزوده و مخلوط میکنیم. اگر دوست دارید، میتوانید از سایر سبزیهای معطر مانند گشنیز، شوید، یا نعناع نیز بهره ببرید.
در تابهای نچسب، مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن، با استفاده از قاشقی از مخلوط برداشته و در تابه میریزیم و با قاشق اطراف آن را صاف میکنیم.
مهم است که مواد را تا زمانی که به خوبی منسجم شده و فرم بگیرند، جابجا نکنیم. پس از اینکه یک طرف به خوبی سرخ شد، آنها را برگردانیم تا طرف دیگر نیز به طور کامل پخته و سرخ شود.
فریترها (کوکو) را پس از سرخ شدن، روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود و اجازه میدهیم که کمی سرد شوند.
روش تهیه سس مخصوص کوکوی ذرت
ماست را آرام هم میزنیم تا بافتی صاف و بدون دانه داشته باشد، گرچه استفاده از ماستی که پیشتر هم زده شده باشد نیز امکانپذیر است.
پس از آن، کچاپ، سیر رندهشده، نمک، فلفل و شوید خشک را به ماست اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوطی همگن حاصل شود.
سس آمادهشده را برای مدت زمانی بین نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمدهی کامل صورت گیرد و پس از آن برای سرو آماده است.
فریترهای تهیه شده را با انواع تزئینات مورد علاقه مانند گوجه فرنگی، دانههای ذرت، جعفری تازه و خیارشور زیباسازی کرده و در کنار سس سرو نمایید.
فوت و فن کوکوی ذرت
اضافه کردن بیکینگ پودر به مخلوط آرد الک شده نقش مهمی در به وجود آوردن بافتی ترد و بالا برنده در فریتر دارد؛ پس از این افزودنی غافل نشوید.
به جای ذرت، میتوانید از انواع سبزیجات دیگر استفاده کنید.
پس از سرخ کردن، قرار دادن فریترها روی دستمال کاغذی جاذب یا دستمال حولهای آشپزخانه برای جذب روغن اضافی و افزایش تردی بافت آنها، اهمیت دارد.
اگر ذرت شیرین یا کنسروی به کار نمیبرید، اطمینان حاصل کنید که ذرت مورد استفاده کاملا پخته باشد.