فوت و فن املت نودل و راز خوشمزگی املت نودل خوشمزه و خانگی
فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد
فوت و فن سوهان فوت و فن سوهان و راز خوشمزگی سوهان و چرا سوهان عسلی به دندان میچسبد در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان برای اولین …
فوت و فن کیک انگلیسی و راز خوشمزگی کیک انگلیسی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک انگلیسی فوت و فن کیک انگلیسی و راز خوشمزگی کیک انگلیسی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک دو رنگ به …
فوت و فن پیتزا استیک و راز خوشمزگی پیتزا استیک خوشمزه و خانگی
فوت و فن پیتزا استیک فوت و فن پیتزا استیک و راز خوشمزگی پیتزا استیک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا استیک یک انتخاب …
فوت و فن املت نودل
فوت و فن املت نودل و راز خوشمزگی املت نودل خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
نودل نیز میتواند به عنوان یک گزینه برای صبحانه به کار رود! آمادهسازی یک املت با استفاده از نودل، ژامبون، و تخممرغ، یکی از لذیذترین غذاهایی است که میتوان تجربه کرد. اول، نودلها را به شیوه معمولی در آب جوش بپزید و پس از آن آبکشی نمایید. سپس، نودلهای پخته را به ماهیتابهای که از قبل گرم شده است انتقال دهید و تخممرغها را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. پس از آن، ژامبون و پنیر را به مخلوط وارد کرده و کمی صبر کنید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و عطر و طعم آنها به خوبی درآید.
مواد لازم برای تهیه املت نودل
نودل ۱ بسته
تخم مرغ ۵ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و روغن به مقدار کافی
روش تهیه املت نودل
برای آمادهسازی املت نودل به عنوان یک صبحانه مقوی، ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و در مقداری روغن داخل تابهای گرم سرخ میکنیم تا به رنگ طلایی دربیاید. سپس، به آن زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و ادویهها را تا حصول ترکیبی یکدست با پیاز سرخ میکنیم.
در ادامه، فلفل دلمهای خرد شده را به مخلوط افزوده و به آرامی تفت میدهیم تا فلفل نرم شود. بعد، گوجهفرنگیهای خرد شده و پوست گرفته را به تابه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
کمی بعد، پودر سیر و نمک را به مواد در تابه افزوده و صبر میکنیم تا آب اضافی مواد تبخیر شود. در این فاصله، نودلها را در یک قابلمه مملو از آب جوش به مدت پنج دقیقه میجوشانیم تا نرم شوند.
نودلهای آبکش شده را به تابه اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر تفت میدهیم. به محض اینکه مواد به خوبی سرخ شدند، تخممرغهای شکسته شده را که قبلا در کاسهای هم زدهایم، به تابه افزوده و اجازه میدهیم تا بپزند.
پنیر پیتزا را روی مخلوط ریخته و در تابه را میبندیم تا پنیر ذوب شود (برای داشتن پنیری طلاییتر، املت را برای چند دقیقه در فر گریل میگذاریم).
پس از ذوب شدن پنیر، برای تزئین، پیازچه یا جعفری خرد شده را روی املت میپاشیم. در نهایت، املت را مانند پیتزا برش داده و با سس مورد نظرمان سرو میکنیم.
روش تهیه املت نودل با قارچ
در صورت تمایل به اضافه کردن قارچ به املت، میتوانید برای هر میزان از مواد اصلی، ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت حلقهای برش داده و پس از اینکه فلفل دلمهای به میزان کافی نرم شد، قارچها را به مخلوط در تابه اضافه کنید. برای پیشگیری از رنگ پریدگی قارچ هنگام سرخ کردن، افزودن یک قاشق غذاخوری آب لیمو به قارچها پیش از تفت دادن توصیه میشود.