; فوت و فن کوفته قلقلی و راز خوشمزگی کوفته قلقلی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن بورک گوشت فوت و فن بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ممکن است شما پیش …

فوت و فن توپک کدو حلوایی و راز خوشمزگی توپک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن توپک کدو حلوایی و راز خوشمزگی توپک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن توپک کدو حلوایی فوت و فن توپک کدو حلوایی و راز خوشمزگی توپک کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن خورش بوقلمون و راز خوشمزگی خورش بوقلمون خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش بوقلمون و راز خوشمزگی خورش بوقلمون خوشمزه و خانگی

فوت و فن خورش بوقلمون فوت و فن خورش بوقلمون و راز خوشمزگی خورش بوقلمون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بوقلمون یکی از …

فوت و فن کوفته قلقلی

طرز تهیه کوفته قلقلی با برنج و لپه فیلم طرز تهیه کوفته قلقلی طرز تهیه کوفته با گوشت چرخ کرده و لپه طرز تهیه کوفته قلقلی سرخ شده با برنج کوفته قلقلی با مرغ نی نی سایت طرز تهیه کوفته قلقلی ساده طرز تهیه کوفته ریزه شیرازی طرز تهیه کوفته قلقلی با سیب زمینی

فوت و فن کوفته قلقلی و راز خوشمزگی کوفته قلقلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کوفته قلقلی، معروف به کوفته ریزه، از غذاهای محبوب ایرانی است که از گوشت چرخ‌کرده ساخته می‌شود و طعمی دلپذیر و جذاب دارد. این وعده غذایی که با ترکیبی از گوشت و ادویه‌جات، غنی و کالری‌دار است، اغلب به همراه نان یا برنج دم‌کرده سرو می‌گردد.

مواد لازم برای آماده سازی کوفته قلقلی

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۲ عدد متوسط

آرد نخودچی به مقدار لازم

روغن مایع به مقدار لازم

گوجه فرنگی ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه کوفته قلقلی

اولین گام، پوست کندن، شستن و رنده کردن پیاز است. آب رنده پیاز را گرفته و آن را درون یک کاسه بریزید.

سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز رنده شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به ترکیب گوشت و پیاز بیفزایید.

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و به تدریج آرد نخودچی را اضافه کنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری بریزید.

برای تهیه کوفته‌ها، مقداری از مخلوط را گرفته و بین کف دستان خود به شکل کره‌ای درآورید، اندازه آن‌ها را متعادل نگه دارید.

کوفته‌ها را در روغن گرم به خوبی سرخ کنید. از یک قابلمه عمیق با مقدار فراوانی روغن برای سرخ کردن استفاده کرده و اطمینان حاصل کنید که روغن کاملاً داغ باشد.

برای تهیه سس، گوجه و پیاز را ریز خرد کنید و در یک تابه با روغن گرم، پیاز را تفت دهید. پس از آن، رب گوجه فرنگی و گوجه‌های خرد شده را اضافه کرده، به آن نمک و فلفل افزوده و کمی آب بریزید تا سس تهیه شود.

کوفته‌های سرخ شده را به سس اضافه کرده و با حرارت پایین بپزید تا به خوبی طعم‌دار شوند. این غذا را می‌توانید به همراه برنج پلویی یا نان و سبزیجات تازه سرو کنید.

فوت و فن کوفته قلقلی

برای دادن طعم منحصر به فرد به سس کوفته، می‌توانید از سیر و انواع سبزیجات خرد شده نظیر فلفل دلمه‌ای و قارچ به دلخواه استفاده کنید.

ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله با میزان چربی پایین برای تهیه کوفته‌ها بسیار مناسب است.

به هنگام پخت کوفته‌ها، حفظ حرارت در سطح متوسط اهمیت دارد تا از سوزاندن آنها پیشگیری شود.

این دستور غذایی برای پذیرایی از چهار نفر طراحی شده است؛ در صورت تغییر تعداد مهمان‌ها، مقادیر مواد را متناسب با نیاز تنظیم نمایید.

برای تهیه کوفته قلقلی، استفاده از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله با اندکی چربی توصیه می‌شود.

دلیل وا رفتن کوفته ها در سس چیست

عوامل موثر بر شکستگی یا ترک خوردگی کوفته‌ها عبارتند از نسبت پایین گوشت چرخ‌کرده به سایر اجزا، چربی زیاد در گوشت، و اختلاف دمایی میان سس و کوفته‌ها زمانی که به سس اضافه می‌شوند. کوفته‌ها در صورتی که سس ابتدا خنک باشد و بعد از افزودن کوفته‌ها گرم شود، احتمال دارد که از هم بپاشند. به علاوه، عدم گرفتن آب پیاز ممکن است منجر به نرمی و ترک خوردگی کوفته‌ها شود.

بهترین کار برای وا نرفتن کوفته قلقلی

برای اطمینان از اینکه کوفته‌ها دچار وا رفتگی یا ترک خوردگی نشوند، رعایت چند نکته مهم اجتناب‌ناپذیر است. در ابتدا، باید مواد کوفته را به طور کامل مخلوط و ورز دهید تا به یک بافت یکدست و چسبناک دست یابید. علاوه بر این، تناسب دقیق بین مواد باید حفظ شود. بعد از شکل دادن به کوفته‌ها، آن‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا موقع سرخ کردن از ترک خوردگی آن‌ها جلوگیری شود. نکته حائز اهمیت دیگر این است که کوفته‌ها باید تنها زمانی به سس اضافه شوند که سس به خوبی جوش آمده باشد، تا احتمال وا رفتگی آن‌ها کاهش یابد.

دلیل سفت شدن کوفته قلقلی چیست

بکار بردن گوشت چرخ‌کرده بدون هیچ چربی می‌تواند منجر به سخت شدن کوفته‌ها گردد. برای حصول اطمینان از طعم و بافت مناسب کوفته‌ها، توصیه می‌شود که از گوشت چرخ‌کرده‌ای استفاده شود که دارای کمی چربی باشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.