فوت و فن روغن جدا کننده کیک و راز خوشمزگی روغن جدا کننده کیک خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش عدسی و راز خوشمزگی آش عدسی خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش عدسی فوت و فن آش عدسی و راز خوشمزگی آش عدسی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با آش …
فوت و فن فینگر فود جیب تاجر و راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر خانگی
فوت و فن فینگر فود جیب تاجر فوت و فن فینگر فود جیب تاجر و راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن پودر بامیه خشک شده و راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده خوشمزه و خانگی
فوت و فن پودر بامیه خشک شده فوت و فن پودر بامیه خشک شده و راز خوشمزگی پودر بامیه خشک شده خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن روغن جدا کننده کیک
فوت و فن روغن جدا کننده کیک و راز خوشمزگی روغن جدا کننده کیک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
روغن جداکننده کیک، مخلوطی خاص از آرد، روغن و شورتنینگ (روغن کریسکو که به عنوان مادهای برای نرم کردن شیرینیجات و دیگر فرآوردههای غذایی استفاده میشود) میباشد، که از ترکیب مقادیر برابر این سه جزء تهیه میشود.
مواد لازم برای آماده سازی روغن جدا کننده کیک
کره : ۵۰ گرم
روغن مایع : ۵۰ گرم (¼ پیمانه)
آرد : ۵۰ گرم
هنگام تهیه روغن جداکننده کیک، آرد همهمنظوره به کار رفته است.
برای قسمت روغن، استفاده از هر نوع روغن مایع با طعم ملایم که به راحتی قابل دسترسی است، پیشنهاد میشود.
روغن کریسکو (Crisco)، که به عنوان یک روغن ترد کننده برای شیرینیجات و دیگر اقلام غذایی مورد استفاده قرار میگیرد و با نام Shortening نیز شناخته میشود، بخشی از این مخلوط است. استفاده از دیگر مارکهای روغن تردکننده نیز امکانپذیر است، با این حال Crisco به عنوان یکی از برترینها در نظر گرفته میشود. در صورت تمایل، میتوانید به جای این ماده از کره هم استفاده نمایید.
روش تهیه روغن جدا کننده کیک
اولین قدم این است که کره را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد. پس از آن، کره را درون ظرفی قرار داده و با استفاده از همزن با سرعت متوسط برای مدتی هم بزنید. هنگامی که رنگ کره کمی روشنتر شد، آرد و روغن مایع را اضافه میکنیم.
سپس با سرعت بالای همزن، ترکیب را به مدت چند دقیقه هم میزنیم تا به بافتی نرم و خامهای دست یابیم. به محض اینکه مخلوط حالت خامهای به خود بگیرد، روغن جداکننده آماده استفاده است. از این روغن میتوان با قلم مو برای پوشاندن داخل قالب استفاده کرد.
خمیر کیک، نان یا هر نوع شیرینی را در قالب ریخته میشود. با به کارگیری این روغن، دغدغه چسبیدن به قالب را نخواهیم داشت و به آسانی از قالب جدا میشوند. این روغن جایگزین مناسبی برای کاغذ روغنی محسوب میشود.
مقدار باقیمانده از روغن جداکننده را در ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم. برای استفادههای بعدی، کافی است روغن را کمی قبل از استفاده از یخچال خارج کرده تا اندکی نرم شود و به راحتی بتوان آن را برای پوشاندن داخل قالب به کار برد.
نحوه استفاده از زوغن جدا کننده کیک
برای تهیه این روغن جداکننده، میتوانید آن را به صورت دستی هم بزنید، از یک همزن دستی بهره ببرید یا با کمک یک مخلوط کن برقی آن را میکس کنید. استفاده از مخلوط کن برقی باعث ورود هوا به داخل ترکیب روغن جداکننده میشود به خاطر سرعت بالای چرخش دستگاه، اما این روش هم برای ترکیب کردن این مخلوط مناسب است.
نحوه نگهداری از روغن جدا کننده کیک
پس از آمادهسازی روغن جداکننده، ضروری است که آن را در ظرفی برای جلوگیری از ورود هوا به داخل آن نگهداری کنید. ظروف شیشهای مربا به عنوان یکی از ایدهآلترین گزینهها برای حفظ روغن جداکننده کیک ساخته شده در منزل شناخته میشوند، ولی هر نوع ظرف دیگری که قابلیت محافظت در برابر نفوذ هوا را داشته باشد نیز قابل استفاده است.
نگهداری این ظرف در داخل یخچال امری ضروری است. اگر این ظرف به هر دلیلی برای مدتی طولانی خارج از یخچال باقی بماند، اجزای موجود در روغن ممکن است شروع به تفکیک کنند. در این شرایط، تنها کافی است آن را دوباره هم زده و مجدداً درون یخچال قرار دهید.
تاریخ انقضای روغن جدا کننده کیک چیست
این روغن جداکننده تا زمانی که در داخل یخچال نگهداری شود، میتواند استفاده شود. در صورتی که به درستی و در شرایط مناسب داخل یخچال نگهداری شود، این روغن تا شش ماه دوام خواهد آورد و کیفیت خود را حفظ خواهد کرد.