فوت و فن سرکه سیب و راز خوشمزگی سرکه سیب خوشمزه و خانگی
فوت و فن پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک
فوت و فن پخت قاووت فوت و فن پخت قاووت و راز خوشمزگی قاووت خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قاووت، یکی از …
فوت و فن کباب چنجه تابه ای و راز خوشمزگی کباب چنجه تابه ای خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب چنجه تابه ای فوت و فن کباب چنجه تابه ای و راز خوشمزگی کباب چنجه تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن پخت خورشت باقلا قاتق و راز خوشمزگی خورشت باقلا قاتق خانگی
فوت و فن پخت خورشت باقلا قاتق فوت و فن پخت خورشت باقلا قاتق و راز خوشمزگی خورشت باقلا قاتق خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باقلاقاتق …
فوت و فن سرکه سیب
فوت و فن سرکه سیب و راز خوشمزگی سرکه سیب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سرکه سیب، اسیدی مفید با خاصیت آنتیباکتریال، آنتیویروسی، و تقویتکننده سلامت کبد و کیسه صفرا است که از تخمیر و اسیدی شدن آب سیب به دست میآید. فواید گستردهای برای این نوع سرکه ذکر شده، اما بارزترین ویژگی آن، اثرات بهبودبخش آن بر سیستم گوارش و کمک به دفع سموم از بدن است. بدن ما پر از سموم است که از طریق مسیرهای مختلفی نظیر پوست، کلیهها و رودهها خارج میشوند، و سرکه سیب در تسهیل این فرآیند دفع سموم نقش موثری ایفا میکند.
مواد لازم برای تهیه سرکه سیب
سیب درختی (هر نوع سیبی که باشد فرقی ندارد)
شکر برای هر ۱۰ کیلو سیب نیمکیلو
آب بدون کلر و تصفیه شده که جوشیده و سرد شده باشد (آب معدنی)
روش تهیه سرکه سیب
ابتدا سیبها را تکه تکه کنید، اما فقط بخش دمسیب را دور بریزید و باقی قسمتها را استفاده کنید.
تکههای سیب را در یک دبه بریزید، مقداری شکر به آنها اضافه کرده و به قدری آب بیفزایید که روی تکههای سیب را بپوشاند.
درب دبه را به صورتی قرار دهید که کمی باز باشد تا تهویه هوا امکانپذیر باشد و از رشد کپک بر روی میوهها جلوگیری شود.
دبه را در محیطی گرم با دمای ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگه دارید. نور آفتاب به سرعت بخشیدن به فرآیند ترش شدن سرکه و جلوگیری از کپک زدگی کمک میکند.
در طول ۳ تا ۷ روز اول، مگسهای سرکه به بوی میوهها جذب شده و درون دبه تخمریزی میکنند، که این امر به فرآیند اسیدی شدن و ترش شدن سرکه سرعت میبخشد.
حضور مگسهای سرکه در فرآیند ساخت سرکه به عنوان عامل مثبتی شناخته میشود، همچنین توصیه میشود که حداقل یک چهارم دبه خالی باقی بماند.
پس از پایان ۴۰ تا ۵۰ روز، محتویات داخل دبه را فیلتر کرده و سرکه را استخراج نمایید.
فوت و فن سرکه سیب
استفاده از سیبهای درجه یک برای تولید سرکه حائز اهمیت است، چرا که کیفیت سیب مستقیماً بر عطر و طعم سرکه تأثیر میگذارد.
ترکیب چندین دسته سیب متفاوت را امتحان کنید.
سیبهای نرسیدهتر و شیرینتر به تولید سرکهای با کیفیت بالاتر منجر میشوند.
پیش از برش دادن سیبها، آنها را در آب خنک بشویید.
به عنوان نقطه آغازین، استفاده از ۳ سیب پیشنهاد میشود، اما توجه داشته باشید که استفاده از سیب بیشتر، سرکه بیشتری تولید میکند.
هنگام استفاده از سیبهای ارگانیک، نیازی به حذف هسته و دم آنها نیست.
سیبها را به قطعات کوچک مکعبی خرد کنید تا فرآیند تخمیر سریعتر انجام شود.
برای ساخت سرکه، از ظروف غیرمتالی استفاده نمایید؛ ظروف شیشهای استریل و تمیز انتخاب مناسبی هستند.
میزان آبی که اضافه میکنید باید به قدری باشد که تمام سطح سیبها را بپوشاند.
برای پیشگیری از فاسد شدن و رقیق شدن سرکه، مقدار آب را با دقت تنظیم کنید.
برای هر سیب، یک قاشق چایخوری شکر (حدوداً ۴ گرم) کافی خواهد بود.
درب ظرف را با پارچه پنبهای تمیز بپوشانید.
روزانه مخلوط را با قاشق چوبی یک یا دو بار هم بزنید تا تخمیر به طور مؤثر انجام شود.
زمانی که تمامی سیبها به کف ظرف برسند، نشاندهنده پایان فرآیند تخمیر است که معمولاً ظرف یک تا دو هفته اتفاق میافتد.
محتویات را از صافی پارچهای عبور دهید و در ظرف دیگری بریزید و آن را با پارچه بپوشانید.
سرکه را برای تخمیر نهایی ۳ تا ۶ هفته نگه دارید و هر چند روز یکبار آن را هم بزنید.