; فوت و فن خورش غوره بادمجان و راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شیره انگور و راز خوشمزگی شیره انگور و نکات پخت شیره انگور

فوت و فن شیره انگور و راز خوشمزگی شیره انگور و نکات پخت شیره انگور

فوت و فن شیره انگور فوت و فن شیره انگور و راز خوشمزگی شیره انگور و نکات پخت شیره انگور در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه …

فوت و فن ترافل نارگیل و راز خوشمزگی ترافل نارگیل خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترافل نارگیل و راز خوشمزگی ترافل نارگیل خوشمزه و خانگی

فوت و فن ترافل نارگیل فوت و فن ترافل نارگیل و راز خوشمزگی ترافل نارگیل خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترافل نارگیل یک دسر …

فوت و فن پخت برشتوک و راز خوشمزگی برشتوک خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت برشتوک و راز خوشمزگی برشتوک خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت برشتوک فوت و فن پخت برشتوک و راز خوشمزگی برشتوک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برشتوک، یک شیرینی سنتی ایرانی …

فوت و فن خورش غوره بادمجان

فوت و فن خورش بادمجان نی نی سایت برای غلیظ شدن خورش بادمجان چه کنیم ادویه خورشت بادمجان نی نی سایت ادویه خورش بادمجان با مرغ خورشت بادمجان رستورانی برای خوشمزه شدن بادمجان سرخ شده طرز تهیه خورش بادمجان تصویری خورش بادمجان تبریزی

فوت و فن خورش غوره بادمجان و راز خوشمزگی خورش غوره بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خورش بادمجان، یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با بادمجان و گوشت یا ماهیچه پخته می‌شود و برای مراسم مختلف بسیار مناسب می‌باشد. این غذا معمولاً همراه با پلوی زعفرانی عرضه می‌گردد. در دستور پخت این خورش، امکان استفاده از انواع مختلف گوشت بر اساس سلیقه شخصی وجود دارد و برای افزایش طعم و مزه، می‌توانید از ادویه‌جاتی نظیر غوره تازه یا آبلیموی تازه بهره ببرید.

مواد اولیه برای پخت خورش غوره بادمجان

گوشت گردن و ماهیچه ۳۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ عدد

غوره تازه ۱ پیمانه

بادمجان قلمی ۴ عدد

گوجه گیلاسی ۱۰ عدد

زعفران دم کرده به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

روش تهیه خورش غوره بادمجان

ابتدا، یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و به شکل خرد شده نگینی تبدیل کنید، سپس آن را در یک قابلمه با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. در مرحله بعد، قطعات گوشت گردن و ماهیچه را به قابلمه افزوده و همراه با پیاز و کمی فلفل سیاه سرخ کنید تا گوشت تغییر رنگ داده و کمی سرخ شود.

پس از آن، چند لیوان آب جوش به ترکیب اضافه کرده و اجازه دهید تا ابتدا جوش آید، سپس حرارت را کم کنید تا گوشت کاملاً پخته و نرم گردد. استفاده از آب داغ به پخت سریع‌تر گوشت کمک می‌کند، چرا که آب سرد فرآیند پخت را کند می‌کند.

بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه‌فرنگی را در کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید تا رنگش عوض شود، سپس زعفران دم کرده را به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله، غوره را نیز به ترکیب اضافه نمایید.

بادمجان‌ها را پوست گرفته و برای ۱۵ دقیقه در آب نمک بخوابانید، سپس آن‌ها را آبکشی کرده، با ماست بپوشانید و در روغن کمی سرخ کنید. همچنین، گوجه‌های گیلاسی را شسته و در روغن سرخ نمایید.

هنگامی که گوشت کاملاً پخته و سس غلظت یافت، نمک خورشت را اصلاح کنید و بادمجان‌ها و گوجه‌های سرخ شده را به آن اضافه کنید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، خورشت را از روی حرارت بردارید و آن را کنار برنج سرو کنید.

فوت و فن خورش غوره بادمجان

برای افزودن طعم به خورش بادمجان گوشتی، می‌توانید از آب غوره یا آب لیمو استفاده کنید.

همچنین، می‌توانید با اضافه کردن پوره گوجه‌فرنگی، طعم خورش را غنی‌تر نمایید.

اندود کردن بادمجان‌ها با ماست، موجب می‌شود که آن‌ها کمتر روغن به خود بگیرند، اما بر روی طعم آن‌ها اثری نخواهد داشت.

برای بهبود عطر و طعم خورش، غوره و رب گوجه‌فرنگی را در آخرین مراحل پخت گوشت به آن بیفزایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.