; فوت و فن شیر سویا و راز خوشمزگی شیر سویا خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پارافه آناناس و راز خوشمزگی پارافه آناناس خوشمزه و خانگی

فوت و فن پارافه آناناس و راز خوشمزگی پارافه آناناس خوشمزه و خانگی

فوت و فن پارافه آناناس فوت و فن پارافه آناناس و راز خوشمزگی پارافه آناناس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پارافه آناناس، یک …

فوت و فن سوفله اسفناج و راز خوشمزگی سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوفله اسفناج و راز خوشمزگی سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوفله اسفناج فوت و فن سوفله اسفناج و راز خوشمزگی سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوفله اسفناج به عنوان …

فوت و فن اشترودل گوشت و راز خوشمزگی اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن اشترودل گوشت و راز خوشمزگی اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی

فوت و فن اشترودل گوشت فوت و فن اشترودل گوشت و راز خوشمزگی اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اشترودل گوشت نوعی غذای …

فوت و فن شیر سویا

فیلم طرز تهیه شیر سویا طرز تهیه شیر سویا نی نی سایت طرز تهیه شیر سویا با سویا خشک طرز تهیه شیر سویا با سویای ماکارونی طریقه مصرف شیر سویا طرز تهیه شیر سویا برای بدنسازی مضرات شیر سویا قیمت شیر سویا

فوت و فن شیر سویا و راز خوشمزگی شیر سویا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیر سویا، یک نوشیدنی مغذی و سرشار از فواید است که بیشتر در چین ساخته می‌شود. این نوشیدنی، که فاقد لاکتوز است – شکری که به طور طبیعی در شیر گاو یافت می‌شود و بسیاری به آن آلرژی دارند – به عنوان یک جایگزین عالی برای شیر سنتی به شمار می‌رود. برای افرادی که به لاکتوز موجود در شیر گاو حساسیت دارند، شیر سویا یک انتخاب مناسب است، چرا که به راحتی قابل استفاده در انواع مختلف نوشیدنی‌ها است. هرچند که ممکن است کودکان طعم آن را دوست نداشته باشند، ولی با ترکیب آن با انواع مختلف آبمیوه، می‌توان نوشیدنی‌ای خوشمزه و مغذی برای آنها تهیه کرد.

مواد اولیه برای آماده سازی شیر سویا

لوبیا سویا ۱ پیمانه

آب ۴ پیمانه

روش تهیه شیر سویا

ابتدا سویاها را شستشو داده و آن‌ها را درون کاسه‌ای قرار دهید، سپس به میزانی آب سرد به آن‌ها اضافه کنید که سطح دانه‌ها را کاملاً بپوشاند. سویاها باید برای ۱۲ ساعت در آب خیسانده شوند، و طی این مدت باید چندین بار آب آن‌ها را عوض کنید. سپس، با ایجاد برشی روی دانه‌ها با استفاده از یک چاقو، می‌توانید پوسته‌ها را جدا کنید. اگرچه این کار اختیاری است، اما تأثیری بر کیفیت نهایی شیر سویا خواهد داشت.

دانه‌های سویای بدون پوست را به داخل یک مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید، مقداری آب اضافه کرده و به پالس زدن ادامه دهید تا سویاها به شکل پودر درآیند. پس از آن، کیسه‌ای پارچه‌ای را داخل صافی قرار دهید و زیر آن یک کاسه بگذارید، مخلوط سویا را درون کیسه ریخته و فشار دهید تا آب آن خارج شود. مایعی که در کاسه جمع می‌شود، شیر سویای خام است. باقیمانده‌ی تفاله را دوباره به مخلوط‌کن برگردانده، ۳ لیوان آب به آن اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید تا مایع سفید دیگری به دست آید و آن را با مایع اولیه ترکیب کنید.

شیر سویا را به داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید، مدام هم بزنید تا از چسبیدن به ته قابلمه جلوگیری شود و بگذارید تا زمانی که کف تشکیل شود بجوشد.

پس از خاموش کردن حرارت، می‌توانید به شیر سویا با افزودن طعم‌دهنده‌هایی نظیر عسل، پودر کاکائو یا استویا، طعم مطلوبی ببخشید. شیر سویای آماده شده را در یک بطری ریخته و آن را برای ۴ تا ۵ روز در یخچال نگه‌داری کنید. از شیر سویای دست‌ساز خود در تهیه اسموتی‌ها و دسرها استفاده کنید و از آن لذت ببرید.

فوت و فن شیر سویا با سویا خشک

برای درست کردن شیر سویایی که هم عالی و هم غنی از طعم باشد، چندین اصل مهم وجود دارند که باید به آنها اهمیت دهید. این اصول به شرح زیر است:

انتخاب دانه‌های سویا با کیفیت: با توجه به تنوع دانه‌های سویا در بازار، دانه‌های سویای زرد برای تهیه شیر سویا بهترین انتخاب هستند. این نوع سویا نه تنها طعمی عالی به شیر می‌بخشد بلکه از لحاظ پروتئینی نیز سرشار است.

تنظیم غلظت شیر: شما ممکن است بخواهید غلظت شیر سویای خود را تغییر دهید تا رقیق‌تر یا غلیظ‌تر باشد. اگرچه شیر سویا به طور خودکار نسبت به سایر شیرهای گیاهی غلیظ‌تر است.

افزودن طعم‌دهنده‌ها: برای ارتقاء طعم شیر سویا، می‌توانید از انواع طعم‌دهنده‌ها استفاده کنید. گرچه برخی روش‌ها توصیه می‌کنند که مقداری نمک به شیر اضافه شود، اما این کاملاً بستگی به ذائقه شما دارد و می‌توانید با اضافه کردن کمی نمک یا شکر، طعم آن را به دلخواه خود تنظیم کنید.

ماندگاری شیر: شیر سویایی که خودتان تهیه کرده‌اید را می‌توانید برای مدت ۴ روز در یخچال نگه‌داری کنید و از آن استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.