فوت و فن چیکن برگر و راز خوشمزگی چیکن برگر خوشمزه و خانگی
فوت و فن جوجه کباب مکزیکی و راز خوشمزگی جوجه کباب مکزیکی خوشمزه و خانگی
فوت و فن جوجه کباب مکزیکی فوت و فن جوجه کباب مکزیکی و راز خوشمزگی جوجه کباب مکزیکی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه …
فوت و فن خورشت به آلو و راز خوشمزگی خورشت به آلو خوشمزه
فوت و فن خورشت به آلو فوت و فن خورشت به آلو و راز خوشمزگی خورشت به آلو خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت به آلو …
فوت و فن سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد کلم فوت و فن سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید در …
فوت و فن چیکن برگر
فوت و فن چیکن برگر و راز خوشمزگی چیکن برگر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
چیکن برگر یکی از پرطرفدارترین غذاها در دنیای غذاهای سریعالسیر محسوب میشود و انواع گوناگونی از طریقههای پخت آن، مخاطبین زیادی را به خود جلب کرده است. بسته به ذائقه افراد، روشهای متفاوتی برای تهیه چیکن برگر وجود دارد، از جمله دستورهای پیچیدهتر به سبک رستورانی گرفته تا نسخههای سادهتر آن. همچنین برخی از رستورانها از دستورهای منحصربهفردی مانند دستورالعمل مخصوص چیکن برگر مک دونالد استفاده میکنند. در این مقاله، قصد داریم شما را با انواع متنوع دستور تهیه چیکن برگر آشنا سازیم؛ پس با ما همراه باشید تا با تفاوتها و جزئیات این فست فود محبوب و خوشمزه آشنا شوید.
از لحاظ ظاهری، چیکن برگر به همبرگر مشابه است ولی در مواد اولیه و طریقه پخت با همبرگر مرغ سوخاری تفاوت دارد. تهیه یک لایه نازک از سینه مرغ برای چیکن برگر نیازمند دانش و مهارت خاصی است، زیرا سینه مرغ کم چربیتر از گوشتهای قرمز بوده و باید دقت شود تا بیش از اندازه خشک و سفت نگردد. در داخل نان همبرگر، علاوه بر سینه مرغ طعمدار شده، مواد افزودنی مانند برگ کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی و سسهایی مانند کچاپ قرار میگیرند. شما همچنین میتوانید با یادگیری دستور پخت نان همبرگر، نان این ساندویچ خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید. به زودی، روشهای مختلف تهیه چندین نوع چیکن برگر را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای آماده سازی چیکن برگر
۱ کیلو و نیم مرغ (مخلوط ران و سینه)
۴ عدد پیاز متوسط
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری سس خردل
۱ قاشق چایخوری حریره سیر
۱ قاشق غذاخوری پودر نان
روش تهیه چیکن برگر
داخل یک کاسه بزرگ، تکههای مرغ ریز شده، پیاز رنده شده، زرده تخممرغ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سس خردل، پوره سیر و پودر نان را اضافه کنید و با دقت با دستان خود مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست و هماهنگ به دست آید. این مخلوط را برای مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند. پس از اتمام زمان استراحت، مایه چیکن برگر را به بخشهایی به وزن ۱۰۰ گرمی تقسیم کرده و آنها را به شکل دایرههای یکنواخت درآورید.
چیکن برگرها را روی یک سینی که از قبل آماده کردهاید قرار دهید و آنها را در فری که به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملاً آماده شوند. همچنین میتوانید نانهای برگر را در فر یا بر روی گریل بپزید. چیکن برگرهای پخته را با اضافه کردن موادی نظیر پنیر ورقهای، برگهای تازه کاهو، حلقههای گوجه فرنگی، خیارشور، سس مایونز و سس خردل در بین دو قطعه نان برگر قرار دهید و سرو نمایید.
فوت و فن چیکن برگر
برای تهیه چیکن برگر، استفاده از هر قسمتی از مرغ امکانپذیر است.
اگر تصمیم گرفتید از گوشت ران مرغ استفاده کنید، ممکن است لازم باشد که مقدار پیاز مورد استفاده در دستورالعمل را تا حدی کمتر کنید.
برای بالا بردن سطح طعم چیکن برگر، میتوانید به آن ادویههایی مانند آویشن، زعفران یا کاری اضافه نمایید که طعم دلپذیری به آن میبخشد.
همچنین، شما میتوانید چیکن برگرها را پیش از پخت در حالت خام یا پس از پخت در حالت پخته شده، در فریزر ذخیره کنید.