فوت و فن شکلات چیپسی و راز خوشمزگی شکلات چیپسی خوشمزه و خانگی
فوت و فن سس پستو و راز خوشمزگی سس پستو خوشمزه و خانگی
فوت و فن سس پستو فوت و فن سس پستو و راز خوشمزگی سس پستو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سس پستو، سس مشهور …
فوت و فن سوپ سبزیجات و راز خوشمزگی سوپ سبزیجات خوشمزه و خانگی
فوت و فن سوپ سبزیجات فوت و فن سوپ سبزیجات و راز خوشمزگی سوپ سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با سوپ …
فوت و فن آش کشک با جو و راز خوشمزگی آش کشک با جو خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش کشک با جو فوت و فن آش کشک با جو و راز خوشمزگی آش کشک با جو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن شکلات چیپسی
فوت و فن شکلات چیپسی و راز خوشمزگی شکلات چیپسی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
در سال ۱۹۳۷، روث گریوز ویکفیلد در حال پخت شیرینی در هتل تول هاوس ویتمن بود که بدون آگاهی از پیامدها، یک تغییر کوچک در دستور پخت خود اعمال کرد که تاثیر عمیقی بر زندگیاش گذاشت. او متوجه شد که شکلات قنادی مورد نیازش تمام شده است، بنابراین تصمیم گرفت از شکلات نیمه شیرین موجود از برند نستله استفاده کرده، آن را خرد کرده و به خمیر کوکی بیفزاید. کوکیهایی با طعم منحصر به فرد به سرعت محبوب شدند و نستله این فرصت را برای ترویج محصول خود غنیمت شمرد. نستله به ویکفیلد پیشنهاد داد تا دستور پخت کوکیهایش را در اختیار شرکت قرار دهد و در عوض، به او شکلات رایگان برای تمام عمرش را تضمین کرد. نستله دستور پخت را بر بستههای شکلات خود درج کرد و حتی ابزاری برای خرد کردن شکلات ارائه داد. در نهایت، در سال ۱۹۴۱، نستله شروع به تولید شکلاتهای چیپسی کرد تا پخت این کوکیهای خوشمزه برای همه سادهتر شود.
مواد اولیه برای آماده سازی شکلات چیپسی
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
آب ۴ قاشق غذاخوری
روش تهیه شکلات چیپسی
برای تهیه شکلات چیپسی در منزل، ابتدا پودر کاکائو و پودر قند را در یک کاسه مناسب ریخته و آنها را به خوبی با هم ترکیب میکنیم. سپس، این ترکیب را برای دستیابی به بافتی یکنواخت، سه بار از صافی عبور میدهیم.
در مرحله بعد، پودر قند صاف شده را با کمی نمک در کاسهای جداگانه میریزیم و دوباره آنها را مخلوط میکنیم. به آرامی آب را به این ترکیب اضافه کرده و هم میزنیم تا به خمیر شکلاتی غلظت یافته و انعطافپذیر برسیم.
در صورتی که خمیر شکلات بیش از حد سیال شود، میتوانیم با افزودن بیشتر پودر قند یا پودر کاکائو، غلظت آن را تنظیم کنیم. این مخلوط را درون قیف یکبار مصرف میریزیم.
کاغذ روغنی را بر روی میز کار قرار داده و با استفاده از قیف، خمیر شکلات را به شکل دانههایی به اندازه دلخواه بر روی کاغذ میچینیم. این شکلاتها را برای مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم تا کاملا خشک شوند.
برای ایجاد شکلات چیپسی با ظاهری حرفهایتر، میتوان از قالبهای سیلیکونی استفاده کرد، با این حال باید قبل از استفاده، قالبها را با کمی روغن آغشته کنیم تا شکلات به راحتی از قالب جدا شود.
پس از اینکه شکلاتها خشک شدند، آنها را از کاغذ روغنی یا قالب جدا کرده و در کیسهای مخصوص فریزر قرار میدهیم و برای مدت طولانیتری در یخچال نگهداری میکنیم. این شکلاتهای چیپسی را میتوان برای زیباسازی و تزئین انواع کیکها و شیرینیها به کار برد.
فوت و فن شکلات چیپسی
وقتی شکلات چیپسی در محیطهای خنک مانند یخچال یا فریزر قرار میگیرد، جلای ابتدایی خود را از دست میدهد.
برای ذوب کردن شکلات، استفاده از ظرف استیل توصیه میشود که برای این کار بسیار مناسب است.
هنگام استفاده از مایکروویو برای ذوب کردن شکلات، مراقب باشید که شکلات سوخته نشود. شکلات را هر ۲۰ ثانیه از مایکروویو خارج کرده و با یک قاشق پلاستیکی آن را به خوبی هم بزنید، و این کار را چند بار تکرار کنید تا شکلات به طور کامل و یکدست ذوب شود.