تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان برای سفره افطار با ایده های شیک و ساده
مدل لباس خواب ساتن کوتاه و ساده و طرحدار شیک و جذاب فانتزی و لاکچری
مدل لباس خواب ساتن مدل لباس خواب ساتن کوتاه و ساده و طرحدار شیک و جذاب فانتزی و لاکچری در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شبها یکی …
مدل کابینت جدید با طراحی های شیک و لاکچری جذاب
مدل کابینت جدید مدل کابینت جدید با طراحی های شیک و لاکچری جذاب در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای انتخاب رنگ کابینت، اول از همه باید …
مدل لباس بلند حریر مجلسی برای تابستان 1402
مدل لباس بلند حریر مدل لباس بلند حریر مجلسی برای تابستان 1402 برای خانم های خوش سلیقه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کت زنانه برای خانمهایی …
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان برای سفره افطار با ایده های شیک و ساده در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
زولبیاها را روی بشقاب بچینید و بامیه را در وسط زولبیاها قرار دهید. سپس با استفاده از پودر پسته و گلبرگهای تازه روی زولبیا بامیهها را تزیین کنید.روی بشقاب شش عدد زولبیا بچینید و بقیه زولبیاها را به صورت ستونی روی آن قرار دهید، سپس بامیه را در قسمت میانی بشقاب بگذارید و با پودر پسته روی آن را تزیین نمایید.
روی یک بشقاب بزرگ زولبیا بچینید و اطراف آن را با بامیه تزیین نمایید.از ظرف سرامیکی مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید، درون یک کاسه مقداری پودر پسته بریزید و سر بامیهها را داخل کاسه فرو کنید. سپس بامیهها را در کنار هم روی ظرف شیرینی قرار دهید.
زولبیا و بامیههای تیره را به هیچ وجه نخرید و به حرف فروشنده که ادعای سرخ و برشتهشدن آن را میکند گوش ندهید. دقت کنید که ذرات سوخته به آن نچسبیده باشد. این ذرات باقیمانده طبخ قبلی بوده و نشانه خوبی است برای آنکه بفهمید در همان ظرف و با همان روغن عوض نشده قبلی سرخ شدهاند.
زولبیا و بامیههایی را بخرید که تازهاند و رنگ روشن و بستهبندی مناسب دارند. حواستان باشد که زولبیا و بامیههایی که زیادی زرد هستند هم ممکن است مشکلساز باشند چون بعضیها به جای زعفران از رنگ برای طلاییشدن آنها استفاده میکنند
هر دانه بامیه ۸۰ کالری دارد و ۱۰۰ گرم زولبیا ۴۵۰ کالری . مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن میکند در حالی که جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد ۲ تا ۳ ساعت طول میکشد.
مصرف زولبیا و بامیه موجب تشنگی میشود و به طور غیرطبیعی نیاز به آب را افزایش میدهد بنابر این از مصرف بیش از اندازه آن دوری کنید. زولبیا و بامیه را در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری کنید. در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه خودداری کنید زیرا به علت شیرینی بالای آن،قند خون را به سرعت افزایش داده و سپس ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدایی روز میکند.
مقداری غنچههای خشک گل محمدی و خلال پسته تهیه کنید، سپس زولبیا و بامیهها را روی بشقاب بچینید و با غنچههای گل و خلال پسته، تزیین زولبیا بامیه را تکمیل کنید.روی یک بشقاب کوچک، به شکل دایرهای بامیه بچینید و روی آن زولبیا قرار دهید. سپس روی آن را با باقلواهای مربعی شکل تزیین نمایید. با استفاده از پودر نارگیل، پودر پسته، پودر کنجد و خلال پسته یا زرشک روی ظرف را تزیین نمایید.
مقداری پودر نارگیل تهیه کنید، زولبیا بامیه را روی ظرف چیده و با پودر نارگیل روی آن را تزیین نمایید.غنچههای گل خشک کوچک مانند گل محمدی یا گل ختمی را از عطاری تهیه کنید، درون دو ظرف جداگانه زولبیا و بامیه بچینید و با غنچههای گل کوچک زولبیا بامیهها را تزیین کنید.
اولین پیشنهاد ما برای تزیین زولبیا و بامیه این است که شما یک ظرف زیبا و منحصر به فردی برای چیدمان استفاده کنید بعد از آن زولبیاها و بامیه را به شکلهای مختلف که ما در ادامه برای شما آوردهایم بچینید و برای تزیین روی آنها میتوانید از سایر پودرهای خوراکی و یا سایه تزیینات که در قنادیها موجود میباشد تهیه کنید و استفاده کنید و یک سفره و یک تزیین متفاوت و منحصر به فردی داشته باشید.
خلال پسته تهیه نمایید، زولبیا و بامیه را روی ظرفهای زیبا بچینید و با خلال پسته تزیین کنید، همراه با چای این شیرینیهای خوشمزه را سرو کنید.رای تزیین سفره افطار میتوانید خودتان در منزل زولبیا و بامیه درست کنید و موقع درست کردن درون مایع زولبیا، رنگ غذای خوراکی بریزید و زولبیاهای رنگارنگ را سر سفره افطار قرار دهید.
از سینیهای باریک مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید و زولبیا و بامیه را با سلیقه داخل آن بچینید، سپس همراه با مغزیجات مقوی و چای این شیرینی خوشمزه را برای پذیرایی آماده کنید.از بشقابهای کوچک سفالی استفاده نمایید و درون هر یک مقدار کمی زولبیا و بامیه بچینید و سفره افطار را با آن مزین کنید.
زولبیا بامیه بدون تردید مهم ترین شیرینی برای ماه رمضان محسوب می شود که شما می توانید آن را در هر قنادی تهیه کنید. البته باید دقت کنید که در مصرف این شیرینی ها به هیچ عنوان نباید زیاده روی کنید چرا مه زولبیا بامیه از قند و شکر فراوانی تهیه شده اند و به همین دلیل زیاده روی در آنها می تواند باعث به وجود آمدن مشکلات متعددی از جمله دیابت، افزایش وزن، بیماری های قلبی، دندان درد و حتی مشکلات کلیوی شود.
شما می توانید در این روش زولبیا ها را به صورت گلبرگی در دور تا دور بشقاب بچینید و سپس بامیه را در وسط آن قرار دهید. در ضمن می توانید از انواع پودرهای خوراکی و یا مغز آجیل ها نیز بر روی آن بپاشید.
از بشقابهای مینا کاری یا صنایع دستی بهره ببرید و زولبیا بامیهها را درون این ظروف زیبا بچینید.از ظرفهای سرامیکی مخصوص سرو شیرینی که شکلهای خاص و جالبی دارد، برای چیدن زولبیا و بامیه بهره ببرید.داخل سینیهای نقره زولبیا بامیه بچینید و با گل و پسته آن را تزیین نمایید
مواد لازم برای بامیه «برای ۶ نفر» آرد ½ پیمانه آب ½ پیمانه کره ۲۵ گرم تخم مرغ ۱ شماره شکر ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع بـه اندازه کافی بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری « زمان لازم برای پخت و آماده سازی زولبیا بامیه ۳ ساعت » طرز تهیه شربت زولبیا بامیه برای تهیه شربت زولبیا بامیه آب را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بـه جوش آید. سپس شکر رابه آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
پس ازآن حرارت را کم کنید و زعفران دم کرده، آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا شربت قوام آید و کمی غلیظ شود. شربت اگر شل باشد و قوام نیامده باشد زولبیا بامیه را خمیر می کند. سپس آنرا دریک کاسه بریزید ودر یخچال بگذارید تا خنک شود و بـه سراغ درست کردن زولبیا بامیه بروید.
نشاسته را دریک کاسه بزرگ بریزید و بـه آن ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس بـه مدت ۵ دقیقه آنرا کنار بگذارید. کره را از یخچال خارج کنید و کمی صبر کنید تا نرم شود. آرد را الک کنید و پس از ۵ دقیقه بـه مخلوط نشاسته و ماست اضافه کنید و هم بزنید. کم کم کره را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود.
اسانس هل، گلاب و جوش شیرین را نیز اضافه و مخلوط کنید تا یک مایه شبیه ماست حاصل شود. اگر مایه خیلی سفت بود کمی دیگر گلاب اضافه کنید. دریک ظرف گود بـه قدری روغن بریزید کـه وقتی زولبیا را در آن میریزید زولبیا شناور شود، صبر کنید تا روغنها داغ شوند. مایه را درون قیف بریزید و سر قیف را بالای روغن بگیرید و فشار دهید تا مایه بیرون آید، سپس دستتان را سریع بـه حالت دایره بچرخانید.تعداد شیرینیهای داخل روغن زیاد نباشد تا فضا برای پف کردن داشته باشند. پس از این کـه زولبیا سرخ شد آنرا ابتدا در توری فلزی بگذارید تا روغنهای اضافی آن گرفته شود، سپس آن رابه مدت دو دقیقه در شربت سرد بگذارید و بعد دوباره آنرا در توری قرار دهید کـه شربتهای اضافی آن گرفته شود. سپس در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید. نوش جان…