; تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده - موسوی ها
مدل شومیز سارافون برای عید 1403 کوتاه و بلند دخترانه و زنانه ساده و طرحدار

مدل شومیز سارافون برای عید 1403 کوتاه و بلند دخترانه و زنانه ساده و طرحدار

مدل شومیز سارافون برای عید ۱۴۰۳ مدل شومیز سارافون برای عید ۱۴۰۳ کوتاه و بلند دخترانه و زنانه ساده و طرحدار در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

مدل لباس بلند مجلسی 1402 پرطرفدار

مدل لباس بلند مجلسی 1402 پرطرفدار

مدل لباس بلند مجلسی مدل لباس بلند مجلسی 1402 پرطرفدار برای خانم های خوش سلیقه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. روش‌های مختلفی برای جلوگیری از پینه …

مدل مو دخترانه برای عروسی ساده

مدل مو دخترانه برای عروسی ساده

مدل مو دخترانه مدل مو دخترانه برای عروسی ساده برای خانم ها در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگرچه مدل مو کوتاه زنانه و دخترانه همیشه جز …

تزیین شله زرد برای ماه رمضان

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

” تزیین شله زرد ” تزیین شله زرد با پودر نارگیل + تزیین شله زرد با دارچین و خلال بادام مهمترین نکته اینکه برنج شله زرد بهتره نیم دونه باشه ولی میتونید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر میشه و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری میبره. و در نهایت شاید برنجش بیشتر مشخص بشه تو شله زرد.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

برای تزیین شله زرد میتونید از خلال بادام و پسته و دارچین و همچنین گل سرخ استفاده کنید. چون طبع کلی شله زرد به خاطر برنج سرده، گرمای دارچین معتدلش میکنه.برای اینکه شله زردتان ته نگیرد بعد از اضافه کردن شکر باید دائماً شله زرد را هم بزنید. یک نکته خیلی مهم هم این است که هر چقدر می خواهید شله زردتان قوام داشته باشه باید بگذارید اول برنجتان به حالتی غلیظتر از آن چیزی که می خواهید شله زردتان باشد برسد، و بعد شکر را اضافه کنید، چون بعد از اضافه کردن شکر شله زرد یک کمی شل تر از حالتی که برنج خالی تان داشته می شود.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

اگر شله زرد به مقدار کم درست می کنید می توانید شله زردتان را بعد از آماده شدن داخل ظرف پیرکس بکشید و برای چند دقیقه داخل فر بگذارید تا آب آن کشیده شود. می توانید پس از آماده شدن شله زرد بر روی شعله پخش کن به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آب آن کاملا کشیده شود. در مرحله آب کشی استفاده از دم کنی تمیز خیلی می تواند مفید باشد.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

شله زرد یکی از دسر‌های سنتی و محبوب ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولا برای پذیرایی در مراسم مذهبی ماه محرم و سفره افطار ماه رمضان طبخ می‌شود. شله زرد به دلیل داشتن گلاب و زعفران غذایی بسیار خوشبو و معطر است و به دلیل داشتن برنج در ترکیباتش یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

به گزارش فرارو، خوردن شله زرد در ماه رمضان و برای وعده افطار بسیار مرسوم است و می‌توان گفت پایه ثابت تمام سفره‌های افطاری است. پخت یک شله زرد خوشمزه، خوشرنگ، معطر و جا افتاده مستلزم به کار بردن دستورات و توجه به نکات خاصی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شله زرد مجلسی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به طبخ آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

مواد لازم برای تهیه شله زرد برنج نیم دانه: ۱ لیوان شکر: یک و نیم لیوان گلاب: نصف لیوان عرق شاهسپرم: نصف لیوان زعفران دم کرده غلیظ: نصف فنجان آب: حدود ۸ لیوان پودر هل: یک قاشق چای‌خوری خلال بادام: یک فنجان کره: ۵۰ گرم

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

همانطور که می‌دانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوب‌ترین نوع آن در شهر‌های کاشان و میمند فارس تهیه می‌شود. امروز در همه فروشگاه‌ها و سوپر مارکت‌ها شیشه‌های گلاب را در اشکال و با نام‌های تجاری گوناگون می‌بینیم که بسیاری از آن‌ها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی می‌دهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمی‌کنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

برای تهیه شیرینی و دسر حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیش‌تری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسب‌تر است. برای تهیه شله زرد همچنین می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری عرق هل به جای پودر هل استفاده کنید که عطر و بوی بیشتری دارد.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

۱ ـ برای اینکه شله زرد نرم و لطیفی داشته باشید، بهتر است حدود ده ساعت قبل از پخت برنج را با نصف لیوان عرق شاهسپرم و نصف لیوان آب خیس بدهید. ۲ ـ برای شروع پخت ابتدا آب را داخل قابلمه بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار بدهید تا آب جوش بیاید؛ سپس برنج را به آن اضافه کنید. شعله اجاق را کم کنید و اجازه بدهید برنج داخل آب کم کم بپزد. حتما کف روی برنج را بردارید تا رنگ شله زرد شما شفاف شود.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

۳ ـ یکی از نشانه‌های پخت برنج این است که آب قابلمه کم شده و برنج شروع به شکوفه زدن می‌کند، به عبارت دیگر برنج قل قل می‌جوشد. در این مرحله زعفران دم کرده غلیظ را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید. پنج تا ده دقیقه صبر کنید تا زعفران رنگ باز کند؛ سپس شکر را به قابلمه اضافه کنید.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

۴ ـ حدود پانزده دقیقه بعد وقتی شکر کاملا در شله زرد آب شد، خلال بادام و گلاب را که از یک ساعت قبل با هم خیسانده‌اید، به قابلمه شله زرد اضافه کنید و بعد کره و پودر هل را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. ۵ ـ در مرحله آخر روی در قابلمه دم کنی بگذارید و شله زرد را با شعله کم حدود پانزده دقیقه دم کنید تا حسابی غلیظ و جا افتاده شود. بعد از این مدت زمان دم کنی را بردارید و شله زرد را داخل ظرف مورد نظر سرو بکشید و روی ظرف را با خلال پسته و پودر دارچین تزیین کنید. نوش جان

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

۱ ـ بهتر است برای پخت شله زرد از برنج نیم دانه استفاده کنید. اگر برنج نیم دانه در دسترس ندارید و از برنج درسته استفاده می‌کنید، میزان آب برنج را بیشتر کنید تا دانه‌های برنج کاملا له شوند و درشت نباشند. ۲ ـ در زمان پخت برنج اگر احساس کردید که آب برنج کم شده و برنج هنوز کال است، حتما آب جوش به برنج اضافه کنید و از اضافه کردن آب سرد خودداری کنید.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

۳ ـ توجه داشته باشید که شکر و زعفران را حتما زمانی به برنج اضافه کنید که کاملا پخته و له شده باشد، در غیر این صورت شله زرد شما جا افتاده و خوشرنگ نخواهد شد. ۴ ـ عرق شاهسپرم یک عرق خوشبو و معطر است که برنج را بسیار خوشبو و خوش طعم می‌کند. خیساندن برنج با این عرق کاملا اختیاری است و در صورتی که طعم آن را دوست ندارید، می‌توانید به جای این عرق از گلاب برای خیساندن برنج استفاده کنید.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

له‌زرد یا شله زرد یک دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود. شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

از مواد تشکیل‌دهندهٔ این دسر می‌توان به برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره اشاره کرد. از آنجا که این دسر بیشتر در ایام مذهبی طبخ و توزیع می‌شود، روی آن را با پاشیدن دارچین منقوش به عبارات مذهبی می‌کنند.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

چند دقیقه ای قبل از افطار که به چیدن و پهن کردن سفره افطار مشغول می شوید یکی از زیباترین زمانها می باشد که هر روزه داری می تواند آن را تجربه کند. چیدن سفره افطار و تزیین شله زرد حال و هوای خاصی دارد. در این مطلب می خواهیم ایده هایی برای تزیین کردن شله زرد و حلوا را به شما عزیزان آموزش دهیم تا بتوانید برای خانواده عزیزتان سفره بچینید و این لحظات زیبای پیش از افطار را برای آنها لذت بخش تر کنید.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

یکی از موادی که می تواند برای تزیین کردن شله زرد مورد استفاده قرار گیرد و همچنین به خوشمزه تر شدن این دسر کمک زیادی کند، دارچین می باشد. شما می‌توانید با سلیقه و هنر خود پودر دارچین را روی شله زرد در طرح ها و شکل های مختلفی بریزید و آن را تزئین کنید. حتی برای انجام این کار می توانید از قالب مخصوص هم استفاده کنید و پس از آن از دیدن هنر خود لذت ببرید و در کنار خانواده شله زرد خوشمزه خود را نوش جان کنید.

تزیین شله زرد برای ماه رمضان با دارچین و خلال با ایده های جذاب و ساده

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.