تزیین فرنی برای ماه رمضان وانیلی و زعفرانی با نکات و روش های مختلف
تصاویر مدل پارچ مسی اصل شیک با طرح های نوستالژی جذاب
تصاویر مدل پارچ مسی تصاویر مدل پارچ مسی اصل شیک با طرح های نوستالژی جذاب در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پارچ مسی با روکش رنگ کوره …
مدل مانتو جلو باز ۱۴۰۳ + زیباترین مدل های مانتو جلو باز برای عید 1403 را اینجا ببین
مدل مانتو جلو باز ۱۴۰۳ مدل مانتو جلو باز ۱۴۰۳ + زیباترین مدل های مانتو جلو باز برای عید ۱۴۰۳ را اینجا ببین در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل ناخن برای عید + جذاب ترین طرح های مدل ناخن که برای عید امسال مد شده اند
مدل ناخن برای عید مدل ناخن برای عید + جذاب ترین طرح های مدل ناخن که برای عید امسال مد شده اند در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین فرنی برای ماه رمضان
تزیین فرنی برای ماه رمضان وانیلی و زعفرانی با نکات و روش های مختلف در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
فرنی یکی از خوشمزه ترین دسر های سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید در طعم زعفرانی و یا ساده یا سه رنگ با پودر کاکائو به راحتی تهیه کنید، اما مهم ترین قسمت تهیه فرنی یا آش ها تزیین آن هستند که شما می توانید با کمک انواع مغزیجات و دارچین و گل محمدی یا ترافل ها این فرنی خوشمزه و اصیل ایرانی را تزیین کنید و برای مهمانی و ماه رمضان تهیه کنید.
فرنی بیشتر با آرد برنج یا نشاسته ذرت و شیر تهیه می شود و شما می توانید برای خوشمزه ترین شدن آن از بستنی وانیلی استفاده کنید و در انتها برای عطر بیشتر از گلاب استفاده کرده و یک فرنی فوق العاده ساده در ۱۵ دقیقه تهیه کنید. شما می توانید فرنی را به صورت گرم یا سرد سرو کنید که هر دوی آن خوشمزه می باشد.
فرنی بیشتر با آرد برنج یا نشاسته ذرت و شیر تهیه می شود و شما می توانید برای خوشمزه ترین شدن آن از بستنی وانیلی استفاده کنید و در انتها برای عطر بیشتر از گلاب استفاده کرده و یک فرنی فوق العاده ساده در ۱۵ دقیقه تهیه کنید. شما می توانید فرنی را به صورت گرم یا سرد سرو کنید که هر دوی آن خوشمزه می باشد.
قبل از این که تزئین فرنی را فرا بگیرید، ابتدا برای پخت فرنی ساده خود، درون یک قابلمه نشاسته یا آرد برنج را داخل شیر سرد یا حتی آب (به جای استفاده از شیر) بریزید و خوب حل کنید و سپس این قابلمه را روی گاز قرار دهید و همچنان هم بزنید.
بعد از اینکه مخلوط خوب آماده شد و به غلظت کافی رسید، باقی مواد یعنی شکر، گلاب و دانه هل را اضافه کنید و باز هم بزنید. مواد را آنقدر هم بزنید که خوب در هم مخلوط شوند و فرنی ساده شما به غلظت کافی برسد. بعد از این، فرنی شما آماده است. اکنون نوبت آن است که فرنی را در ظرف یا قالب مدنظرتان بریزید و اجازه دهید به خوبی خنک شود تا بتوانید روی تزئین فرنی را بهتر انجام دهید. از اینکه مخلوط خوب آماده شد و به غلظت کافی رسید، باقی مواد یعنی شکر، گلاب و دانه هل را اضافه کنید و باز هم بزنید.
بعد از پخت فرنی، به هر روشی که باشد و از هر نوع فرنی که باشد، مهمترین کار این است که این دسر خوشمزه را با یک تزیین زیبا، جذابتر کنید. در ادامه با هم انواع روشهای مناسب تزئین فرنی را مرور خواهیم کرد، اما خوب است بدانید که روشهای تزیین فرنی به اینها محدود نیست و شما با خلاقیت خود میتوانید از روشهای مختلف دیگر هم استفاده کنید و یا ترکیبی از روشهای گفته شده را به کار ببرید. از پخت فرنی، به هر روشی که باشد و از هر نوع فرنی که باشد، مهمترین کار این است که این دسر خوشمزه را با یک تزیین زیبا، جذابتر کنید.
سادهترین روش تزئین فرنی ساده تزئین با سادهترین مواد مثل پودر دارچین به شکلهای مختلف است. دیگر روش تزیین فرنی استفاده از زعفران دم کرده است. فقط اگر میخواهید از زعفران استفاده کنید دقت کنید که زعفران دمی شما خیلی آبکی نباشد.
یکی دیگر از روشهای تزیین فرنی این است که آن را با انواع آجیل مثل گردو، پسته، نارگیل یا بادام تزئین کنید. در این روش، هم میتوانید مغزیجات را پودر کنید و پودر آنها را برای تزیین استفاده کنید و هم میتوانید از خلال آنها برای تزیین استفاده کنید. مثلا یکی از گزینههای خوب تزئین فرنی، پودر نارگیل است.
دیگر روش تزیین فرنی استفاده از انواع میوههای رنگارنگ چه به صورت خام چه به صورت پخته یا کمپوت شده استفاده کنید. فقط اگر از کمپوت استفاده میکنید، آب کمپوت را روی فرنی نریزید. ضمنا اگر از این روش برای تزئین استفاده کردید حتما میزان شکر فرنی خود را در حین پخت کمتر در نظر بگیرید.
فرنی سه رنگ نوعی فرنی است که دقیقا مثل فرنی ساده تهیه میشود. ابتدا باید فرنی ساده را درست کنید و سپس آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
در یکی از ظرفها مقداری زعفران آب شده اضافه کنید و هم بزنید؛ به ظرف دیگر هم کاکائوی آب شده اضافه کنید و در نهایت دو لایه رنگی را روی لایه فرنی ساده بریزید. این فرنی را، هم میتوانید ساده سرو کنیدو هم روی آن را با مواد مختلف تزئین کنید.
سوای تمام روشهایی که برای تزیین گفتیم، خوب است مجدد تاکید کنیم که روشهای تزیینی که گفتیم تنها بخشی از روشهای مختلفی است که میتوانید از آنها برای تزئین هر دسری استفاده کنید.
اما دیگر روشهای تزئین این دسر خوشمزه میتواند شامل استفاده از گل سرخ خشک شده، استفاده از پودر کاکائو یا خرده شکلات باشد یا ترکیبی از همه روشهایی که بالا به آنها اشاره کردیم.
مواد لازم برای تهیهی فرنی برای دو نفر: شکر: ۴ قاشق سوپخوری آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری گلاب: به مقدار دلخواه وانیل: در حد نوک قاشق چایخوری زعفران: به مقدار دلخواه شیر: ۲ لیوان
اگه دوست دارین مقدار بیشتر و یا کمتری فرنی زعفرانی درست کنین، کافیه به همین تناسب مواد رو بیشتر یا کمتر کنین. مثلا درست کردن فرنی برای چهار نفر؛ کافیه تمام اندازهها دو برابر بشن. مراحل تهیهی فرنی زعفرانی با آرد برنج: اول از همه زعفران رو دم کنین “روشهای دم کردن زعفران”
تو یک قابلمه شکر و آرد برنج رو با هم مخلوط کرده، بعد آروم آروم، شیر سرد رو بهش اضافه کنین، تا آرد گلوله گلوله نشه و روی شعله ملایم به طور مداوم هم بزنین. وقتی دیدین که مایع یه کوچولو غلیظ شده، هل، گلاب و زعفرانی رو که از قبل دم کردین رو بهش اضافه کنین و باز هم بزنین، بعد از هم زدن از روی حرارت بردارین و تا داغه تو ظرفی که دوست دارین بریزین. چون اگه سرد بشه، انتقال اون به ظرف دیگه مشکله. فرنی رو بنا به سلیقه تون گرم و یا سرد نوش جان کنین.
تزیین فرنی مجلسی رو میتونین با دارچین، گل محمدی، خلال پسته، خلال بادوم و پودر گردو، انجام بدین. ریختن مربا آلبالو و توت فرنگی روی فرنی هم اون رو شیرین میکنه و هم ترکیب رنگ قرمز مربا، با رنگ زرد زعفران باعث خوشگل شدن فرنی زعفرانی شما میشه.
خیلی مهمه که به طور مداوم، مخلوط مواد فرنی رو هم بزنین، تا آرد گلوله گلوله نشه. حتما حرارت ملایم باشه، تا فرنی زعفرانی خوب پخته بشه و ته نگیره. برای درست کردن فرنی رژیمی به جای شکر، از عسل استفاده کنین. اضافه کردن طعم دهنده (گلاب و وانیل) به فرنی کاملا دلبخواهیه.