تزیین خرما برای ماه رمضان با نارگیل و بادام و گردو با ایده های شیک و ساده
مدل دیزاین ناخن ساده و شیک دخترانه و زنانه با طرح های دلبر و جذاب
مدل دیزاین ناخن ساده مدل دیزاین ناخن ساده و شیک دخترانه و زنانه با طرح های دلبر و جذاب در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگه دنبال …
مدل بلوز مجلسی جدید دخترانه با طرح های بروز و مدرن دلبر شیک
مدل بلوز مجلسی جدید دخترانه مدل بلوز مجلسی جدید دخترانه با طرح های بروز و مدرن دلبر شیک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شاید اغلب ما …
مدل مانتو کتی اسپرت خانومانه شیک و خوش دوخت جدید سال
مدل مانتو کتی اسپرت مدل مانتو کتی اسپرت خانومانه شیک و خوش دوخت جدید سال در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خب معمولا ما مانتوهای کتی را …
تزیین خرما برای ماه رمضان
تزیین خرما برای ماه رمضان با نارگیل و بادام و گردو با ایده های شیک و ساده در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تزیین خرما سفره افطار یکی از تزیینات مخصوص ماه رمضان است. امروز در اینجا می خواهیم ایده های تزیین خرما برای سفره افطار را با شما در میان بگذاریم با ما همراه باشید.
ماه رمضان یکی از آن ماه های پر فیض و برکت است که لحظات شیرین و دلچسبی همچون افطاری دارد. برای داشتن یک افطاری تمام عیار نیاز به بریز و بپاش های آنچنانی و اسراف ندارید کافی است مواد غذایی مناسب ایام را در فهرست غذایی خود بگنجانید. خرما یکی از آن مواد غذایی دلچسب و انرژی زا است که از گذشته های بسیار دور مهمان سفره های افطاری همه بخصوص بزرگان دین بوده است.
خرما انواع گوناگونی دارد که هر کدام از آن ها طعم بخصوص خودش را دارد، یکی از راه های تزیین ساده و سریع خرما چیدن خرماهای متنوع و با رنگ های مختلف درون یک ظرف ساده و شکیل است کافی است خرماهایی با رنگ های متنوع تهیه کنید و آن هارا کنار هم بچینید.
ترکیب خرما با شکلات یکی از طعم های بسیار لذت بخش است که همه را شیفته ی خودش می کند، برای این منظور می توانید از کاغذ های شیرینی استفاده کنید و خرماهای شکلاتی خود را داخل آن ها قرار دهید و روی آن را با گل های سفید تزیین کنید.
” تزیین خرما برای سفره افطار ” خُرما یا رُطَب(نام علمی: Phoenix dactylifera) گیاهی تکلپهای و گرمسیری از تیره نخلها است که میوهای خوراکی و دارای پوستی نازک و طعمی شیرین و هستهای سخت است. میوهها به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردند و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
بسیاری از مزایای سلامتی خوردن خرما عبارتند از:تسکین یبوست، تنظیم سطح کلسترول، اختلالات روده، مشکلات قلبی، کم خونی و اختلالات جنسی می باشند.
فقط تعداد کمی خرما را در روز برای بهبود سلامت قلب خود بخورید؛ آنتی اکسیدان ها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز می شوند که اساسا باعث سخت شدن شریان ها و ایجاد لخته می شوند. این آنتی اکسیدان ها حذف کلسترول را از سلول های عروقی تحریک می کنند. خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی می باشد.
خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری می شود، می تواند تا ۶ ماه ذخیره شود. خرما خشک شده، عمر طولانی تری دارد، می تواند مثلا یک سال ذخیره شود. انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش می دهد.
تزیین غذا و دسر و سفره آرایی از جدانشدنی ترین قسمت های سفره های ایرانی است. خانم های با سلیقه و کدبانوی ایرانی دوست دارند همانطور که غذایشان خوشمزه است ، سفره شان نیز رنگ و لعاب و دیزاین داشته باشید.
ماه رمضان هم که با سفره های افطاری و سحری اش مهمان خانه های ماست. حال اگر در این ماه پرفضیلت رمضان مهمانی دارید و میزبان مجالس هستید بهتر است تزیینات سایت رنگل برای ماه رمضان را حتما ببینید و استفاده کنید. در این پست برای شما تزیین خرما را آماده کرده ایم که هم در ماه رمضان و سفره افطار و هم در مراسم های ختم و سفره های مذهبی بسیار پرکاربرد است.
طرز تهیه دست پیچ خرما : مواد لازم برای درست کردن خرما دست پیچ آرد : ۱/۵ پیمانه کره : ۹۰ گرم پودرقند : ۱/۴ پیمانه زرده تخم مرغ : ۱ عدد کوچک * وانیل : ۱/۸ قاشق چای خوری شیر : ۱/۴ پیمانه خرما : بین ۲۰ تا ۳۰ عدد گردو : حدود ۵۰ گرم دارچین : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ : ۱ عدد * اگر زرده تخم مرغ بزرگتر باشد ممکن است خمیر آردبیشتری ببرد
طرز تهیه خمیر پیچ خرما: ۱- کره و پودر قند را میزنیم تا کرم مانند شود، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم. ۲- شیر و کم کم آرد را اضافه میکنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید و خمیر بدست نچسبد ۳- هسته ی خرماها را با چنگال یا خلال دندان بیرون می آوریم و داخل هر دانه خرما ۱/۴ گردو می گذاریم .
۴- خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کرده و بصورت نوارهای ۲ سانتی متری می بریم( عرض نوارها ب اندازه خرما باشد). ۵- خمیر را یک دور , دور هر خرما میپیچیم و اضافی آن را جدا میکنیم. ۶- درون کاسه ای سفیده تخم مرغ را با چنگال میزنیم و داخل بشقابی دارچین و شکر را مخلوط کرده و ابتدا خرما را در سفیده تخم مرغ و بعد در دارچین می غلطانیم و بعد در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می گذاریم.
۷- فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم و آنها را در فر بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود و بعد از سرد شدن آنها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف می چینیم. نکته: برای نگهداری طولانی مدت آنها را در ظرف در بسته ای در یخچال بگذارید.
رما این میوه شگفت انگیز که بارها نام آن در قرآن آمده است، زینت بخش بسیاری از سفره ها و مراسمات ایرانی و اسلامی است. خرما در کنار زولبیا و بامیه قابل توصیه ترین و مفید ترین غذا برای افطاری و ماه رمضان است و در مجالسی مثل مجلس ختم و ترحیم کام تلخ عزادارن را شیرین میکند ، همچنین در سفره ها و آیین های مذهبی مثل روضه هااغلب در کنار چای دلچسب روضه سرو میشود و در مزار رفتگان ، بازماندگان را به خواندن فاتحه ای دعوت میکند
خرماهای نارگیلی همیشه بین همه محبوب بوده است، برای آنکه جلوه ی تازه ای به این ترکیب دوست داشتنی بدهید می توانید از ترکیب پودر نارگیل و پودر پسته، گل سرخ و دارچین استفاده کنید. کافی است خرماهای خود را ردیفی بچینید و روی هر ردیف را با این پودر ها تزیین کنید.
توپ های خرمایی یکی از عناصر محبوب سفره های افطار امروزی است. در واقع اگر می خواهید تزیین خرما مجلسی داشته باشید هسته خرما ا خارج کرده و پوست آن را جدا کنید و آن را پوره کنید می توانید با پودر گردو و یا سایر مغزها آن ا ترکیب کنید سپس گوله های کوچک از این ترکیب تهیه کنید و داخل پودر هایی رنگی مانند گل سرخ، پسته، نارگیل و دارچین بغلتانید و داخل ظرف بچینید.
خرما و گردو یکی دیگر از ترکیب های خوشمزه و مناسب ماه رمضان است، در این تزیین خرما برای سفره افطار کافی است بعد از قرار دادن گردوها داخل خرما روی آن ها را با شکلات همانند تصویر بپوشانید و از آن لذت ببرید.