فوت و فن مارمالاد هلو و راز خوشمزگی مارمالاد هلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن باقلوا و راز خوشمزگی باقلوا و نکات پخت باقلوا استانبولی
فوت و فن باقلوا فوت و فن باقلوا و راز خوشمزگی باقلوا و نکات پخت باقلوا استانبولی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فوت و فن باقلوا باقلوا …
فوت و فن سوپ جو و راز خوشمزگی سوپ جو و بهترین طعم دهنده سوپ جو
فوت و فن سوپ جو فوت و فن سوپ جو و راز خوشمزگی سوپ جو و بهترین طعم دهنده سوپ جو در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپها …
فوت و فن خوراک جگر و راز خوشمزگی خوراک جگر و نکات پخت خوراک جگر
فوت و فن خوراک جگر فوت و فن خوراک جگر و راز خوشمزگی خوراک جگر و نکات پخت خوراک جگر در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خوراک جگر …
فوت و فن مارمالاد هلو
فوت و فن مارمالاد هلو و راز خوشمزگی مارمالاد هلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مارمالادها به دلیل بافت نرم و پورهمانندشان، در تهیه شیرینیجات، کیکها، و چیزکیکها بسیار پرطرفدار هستند. این محصولات خوشمزه، به ویژه در فصل تابستان که هلو در دسترس و در اوج کیفیت است، میتوانند تهیه شوند و برای مدتی در یخچال نگهداری گردند.
در تهیه مارمالاد، گاهی از ژلاتین به عنوان ماده افزودنی استفاده میشود، اما میتوان با دنبال کردن دستورالعملهای خاص، مارمالادی با بافت شفاف و مناسب بدون به کار بردن ژلاتین تولید کرد. برای اینکه مارمالاد دچار شکرک نشود، اضافه کردن آب لیموترش تازه یا جوهر لیمو توصیه میشود. همچنین، هلو به دلیل داشتن خواص بیشماری مانند کمک به تنظیم فشار خون، بهبود عملکرد قلب، پیشگیری از ابتلا به سرطان، کمک به کنترل دیابت و بهبود فرایند هضم، محبوبیت خاصی دارد.
مواد اولیه برای آماده سازی مارمالاد هلو
هلو ۱ کیلوگرم
شکر ۷۰۰ گرم
جوهر لیمو نوک ق چای خوری
روش تهیه مارمالاد هلو
در آغاز فرایند ساخت مارمالاد هلو، ابتداییترین مرحله، جداسازی پوست از هلو است. این کار را با ایجاد یک برش به شکل علامت مثبت (+) بر روی پوست هلو آغاز کنید. بعد، آب را در یک قابلمه به جوش آورید و هنگامی که آب به جوش آمد، هلوها را برای ۳ دقیقه درون آن قرار دهید، سپس فوراً هلوها را به مدت مشابه در آب یخ بیندازید تا سرد شوند، که این عمل باعث میشود پوست هلوها به راحتی کنده شود.
بعد از اینکه پوست هلوها را گرفتید، آنها را خرد کرده و هستههایشان را جدا نمایید. در ادامه، با به کارگیری یک دستگاه مخلوط کن یا غذاساز، هلوها را به شکل پوره درآورده و این پوره را درون قابلمهای مناسب بریزید.
شکر و آب لیمو را به این پوره افزوده و روی حرارت ملایم به هم زنید تا شکر به طور کامل در پوره هلو حل شود و مخلوط به جوش بیاید. هنگام پخت مارمالاد، کف ایجاد شده را به صورت پیوسته برداشته تا مارمالادی صاف و زلال به دست آید. این مراحل را ادامه دهید تا مارمالاد به غلظت مورد نظر رسیده و کاملاً شفاف گردد. پس از آن، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مارمالاد در دمای محیط خنک شود. در پایان، مارمالاد آمادهشده را در ظروف استریلیزه ریخته و برای مدت زمان طولانیتری در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن مارمالاد هلو
برای بهبود و افزایش جلوه رنگی مارمالاد هلو، میتوانید به مقدار مورد نظر خود از زعفران آسیاب شده بهره ببرید.
اگر کف ایجاد شده روی مارمالاد در حین پخت برداشته نشود، احتمال دارد مارمالاد نهایی کدر و کمرنگ به نظر برسد.
نگهداری مارمالاد هلو برای دوره زمانی طولانیتر در ظروف مناسب و مخصوص فریزر، توصیه میشود تا کیفیت آن حفظ شود.
زمان مورد نیاز برای جدا کردن پوست هلوها از آب جوش میتواند بر اساس درجه نرمی یا سفتی هلوها متفاوت باشد و باید تنظیم شود.
در صورتی که تمایل به دریافت مارمالادی با بافت مشابه ژله دارید، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در نیم پیمانه آب داغ حل کرده و به مخلوط مارمالاد در لحظات پایانی پخت اضافه کنید.