فوت و فن دونات سیب زمینی و راز خوشمزگی دونات سیب زمینی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن
فوت و فن کشک بادمجان فوت و فن کشک بادمجان و راز خوشمزگی کشک بادمجان و چاشنی آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کشک بادمجان یکی از …
فوت و فن شامی ترش و راز خوشمزگی شامی ترش خوشمزه و خانگی
فوت و فن شامی ترش فوت و فن شامی ترش و راز خوشمزگی شامی ترش خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شامی ترش یکی از …
فوت و فن سوسیس بندری و راز خوشمزگی و ادویه سوسیس بندری چیست
فوت و فن سوسیس بندری فوت و فن سوسیس بندری و راز خوشمزگی سوسیس بندری و ادویه سوسیس بندری چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوسیس …
فوت و فن دونات سیب زمینی
فوت و فن دونات سیب زمینی و راز خوشمزگی دونات سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
دوناتهای سیب زمینی که با طعم خارقالعاده و ظاهری منحصر به فرد شناخته میشوند، برای نامگذاری خود به این ویژگیها متکی هستند. این انتخاب فریبنده برای پذیرایی در جشنها و تولدها عالی است و میتوان آن را به عنوان بخشی از مجموعهای از خوراکیها ارائه داد. برای تهیه این دوناتها، نیازی به استفاده از فر نیست و میتوان آنها را در روغن سرخ کرد، اما اگر به دنبال یک گزینه سلامتتر هستید، پخت آنها در قالبهای مخصوص دونات در فر نیز امکانپذیر است. این دوناتها با استفاده از پنیر ساخته میشوند و شما میتوانید از پنیر گودا، پنیر رندهشده یا ورقهای بهره ببرید. علاوه بر این، میتوان انواع مختلفی از سبزیجات را برای افزودن یک طعم منحصر به فرد به دوناتها اضافه کرد.
مواد لازم برای آماده سازی دونات سیب زمینی
۲ عدد سیب زمینی درشت
۵۰۰ گرم آرد گندم
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذا خوری خمیرمایه
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
روش تهیه دونات سیب زمینی
برای آمادهسازی، سیب زمینیها را به قطعات درشت تقسیم کرده و آنها را در یک قابلمه مملو از آب جوش بیندازید تا نرم شوند. پس از اینکه سیب زمینیها پخته شدند، آنها را با افزودن نمک و نیم فنجان از آب جوشی که در آن پختهاند، به حالت پوره درآورید. در ادامه، به این ترکیب تخم مرغ، شکر، و مخمر اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. آرد را الک کرده و به تدریج به مایه اضافه کنید، سپس خمیر را تا زمانی که نرم و یکدست شود، ورز دهید.
خمیر را با کمی روغن چرب کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت در جای گرم بماند تا استراحت کند. پس از این مدت، خمیر را مجدداً ورز دهید تا هوای اضافی خارج شود، سپس آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سینی فر بچینید. خمیرها را دوباره بپوشانید و بگذارید برای بیست دقیقه دیگر استراحت کنند. روغن را در یک ماهیتابه عمیق گرم کنید و دوناتها را پس از داغ شدن، سرخ نمایید و آنها را با سس دلخواه خود سرو کنید.
مواد لازم برای آماده سازی دونات سیب زمینی پنیری
سیب زمینی ۵ عدد
پنیر پیتزا ۱۰ ق غذا خوری
گشنیز یا جعفری ۲ ق غذا خوری
هویج ۱ عدد
آرد ۳ ق غذا خوری
نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
روش تهیه دونات سیب زمینی پنیری
ابتدا، سیب زمینیها را خوب بشویید و در یک قابلمه پر از آب بپزید. بعد از اینکه پخته شدند، آنها را زیر آب سرد گرفته، پوست بکنید، خرد کنید و داخل یک کاسه منتقل کنید تا خنک شوند. سپس، جعفری یا گشنیز را آماده سازی کرده، بشویید و خیلی ریز خرد کنید.
هویجها را پوست بکنید، آنها را تا حد نیمه پخت آماده و به صورت دایس شده (مکعبی) برش دهید. سیب زمینیهای خنک شده را به صورت پوره درآورید، سپس تمامی مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست به دست آید؛ در آخر، پنیر پیتزا را به صورت رنده شده یا خرد شده اضافه کنید تا مخلوط به طور کامل یکدست شود.
با دستهایی کمی مرطوب، مقداری از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را به شکل دایره دربیاورید و با استفاده از انگشتانتان، مرکز آن را ایجاد کنید. روغن را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را داغ کنید، سپس دوناتها را به ترتیب در روغن قرار دهید تا زمانی که طلایی و برشته شوند. بعد از سرخ شدن، دوناتها را روی کاغذ حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
اگر ترجیح میدهید دوناتها را در فر بپزید، باید از قالبهای مخصوص دونات استفاده کنید. خمیر را در این قالبها قرار داده و در فری که به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. پس از پخت، دوناتها را از قالب خارج کرده و با سس مورد علاقهتان سرو کنید.
فوت و فن دونات سیب زمینی پنیری
پیش از اینکه به پوره کردن سیب زمینیها بپردازید، اطمینان حاصل کنید که آنها به طور کامل سرد شدهاند.
اگر دوست دارید، امکان دارد فلفل دلمهای خرد شده را نیز به دستور اضافه کنید.
به آرامی نشاسته ذرت را به مایه اضافه کرده و با دقت مخلوط کنید تا خمیری هماهنگ و یکدست حاصل شود.
اگر مخلوط دارای چسبناکی کافی نیست، مجازید یک تخم مرغ اضافه کنید تا به بافت مطلوبی دست یابید.