فوت و فن کیک موز و راز خوشمزگی کیک موز خوشمزه و خانگی
فوت و فن کمپوت گلابی و راز خوشمزگی کمپوت گلابی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کمپوت گلابی فوت و فن کمپوت گلابی و راز خوشمزگی کمپوت گلابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با کمپوت …
فوت و فن مربای نارنگی و راز خوشمزگی مربای نارنگی خوشمزه و خانگی
فوت و فن مربای نارنگی فوت و فن مربای نارنگی و راز خوشمزگی مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با مربای …
فوت و فن جوجه و راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه کباب حرفه ای
فوت و فن جوجه فوت و فن جوجه و راز خوشمزگی جوجه و نکات پخت جوجه کباب حرفه ای در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه کباب به …
فوت و فن کیک موز
فوت و فن کیک موز و راز خوشمزگی کیک موز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک موز نوعی کیک است که از موز له شده به عنوان ماده اصلی تهیه میشود. این کیک طعمی شیرین و طعمی ملایم از موز دارد و بافتی نرم و لطیف دارد.
مواد لازم برای تهیه کیک موز
آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱٫۵ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
شیر: ۱ پیمانه
موز رسیده: ۳ عدد
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین: ۱ قاشق چای خوری (اختیاری)
طرز تهیه کیک موز
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را با کره چرب کنید و آرد بپاشید.
موزها را له کنید.
کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا کرم رنگ و پف دار شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.
شیر و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید و به تدریج به مخلوط مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر را داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید.
بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
راز خوشمزگی کیک موز
برای اینکه کیک موز شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، از موزهای رسیده و له شده استفاده کنید.
اگر تمایل دارید، می توانید به خمیر کیک ۱/۲ پیمانه گردو یا کشمش نیز اضافه کنید.
برای اینکه کیک شما پف بیشتری داشته باشد، می توانید ۱ قاشق چای خوری وانیل به خمیر اضافه کنید.
برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید، خلال دندانی را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
ارزش غذایی کیک موز
کیک موز منبع خوبی از کربوهیدرات، فیبر، ویتامین B6 و پتاسیم است. همچنین این کیک حاوی مقادیر کمی از ویتامین C، ویتامین A و آهن نیز می باشد.
کیک موز را می توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر میل کنید.