فوت و فن کتلت سیب زمینی و راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی خوشمزه و خانگی
فوت و فن جوجه کباب لاری و راز خوشمزگی جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی
فوت و فن جوجه کباب لاری فوت و فن جوجه کباب لاری و راز خوشمزگی جوجه کباب لاری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جوجه …
فوت و فن دونات و راز خوشمزگی دونات و نکات پخت دونات خوشمزه
فوت و فن دونات فوت و فن دونات و راز خوشمزگی دونات و نکات پخت دونات خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیا با تنوع انواع دونات …
فوت و فن فسنجان با مرغ و راز خوشمزگی فسنجان با مرغ خانگی
فوت و فن فسنجان با مرغ فوت و فن فسنجان با مرغ و راز خوشمزگی فسنجان با مرغ خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فسنجان یا فسنجون …
فوت و فن کتلت سیب زمینی
فوت و فن کتلت سیب زمینی و راز خوشمزگی کتلت سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کتلت سیب زمینی یک غذای محبوب و خوشمزه است که با سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می شود.
مواد اولیه برای تهیه کتلت سیب زمینی
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید. سپس آب سیب زمینی را با فشار دست بگیرید تا کاملا گرفته شود.
پیاز را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید.
سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد (در صورت تمایل)، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.
از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست به آن شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
کتلت ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کتلت سیب زمینی را می توانید با نان، سس گوجه فرنگی، سالاد و یا سبزیجات دلخواه سرو کنید.
فوت و فن کتلت سیب زمینی
می توانید به جای سیب زمینی خام از سیب زمینی پخته شده نیز استفاده کنید. در این صورت به جای آرد، ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری به مایه کتلت اضافه کنید.
برای طعم و مزه بهتر می توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و یا شوید نیز در تهیه کتلت استفاده کنید.
برای اینکه کتلت ها پف کنند، می توانید ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر به مایه کتلت اضافه کنید.
برای اینکه کتلت ها شکل زیباتری داشته باشند، می توانید از قالب کتلت استفاده کنید.