; فوت و فن خاگینه قالبی و راز خوشمزگی خاگینه قالبی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن دلمه و راز خوشمزگی دلمه برگ مو خوشمزه و خانگی

فوت و فن دلمه و راز خوشمزگی دلمه برگ مو خوشمزه و خانگی

فوت و فن دلمه فوت و فن دلمه و راز خوشمزگی دلمه برگ مو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دلمه یک غذای محبوب و …

مدل لباس عروس جدید پرنسسی 1402 زیبا و جدید ویژه اینستا

مدل لباس عروس جدید پرنسسی 1402 زیبا و جدید ویژه اینستا

مدل لباس عروس جدید مدل لباس عروس جدید پرنسسی 1402 زیبا و جدید ویژه اینستا در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هنگام پرو لباس عروس تعداد زیادی …

فوت و فن پخت رنگینک و  راز خوشمزگی رنگینک خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت رنگینک و راز خوشمزگی رنگینک خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت رنگینک فوت و فن پخت رنگینک و راز خوشمزگی رنگینک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رنگینک، یک خوراک محلی و …

فوت و فن خاگینه قالبی

خاگینه قالبی سیلیکونی خاگینه قالبی در تابه خاگینه قالبی سه رنگ طرز تهیه خاگینه قالبی مغزدار خاگینه قالبی با شیر طرز تهیه خاگینه قالبی بزرگ خاگینه قالبی مغزدار در فر خاگینه قالبی نی نی سایت

فوت و فن خاگینه قالبی و راز خوشمزگی خاگینه قالبی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

خاگینه قالبی، که به نام‌های قیقاناخ، خاگینه تبریزی و خاگینه نیلوفری هم شناخته می‌شود، نوعی دسر، صبحانه، عصرانه و یا شام سبک است که با مواد ساده‌ای مانند تخم مرغ، آرد، شکر، زعفران و گلاب تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خاگینه قالبی

تخم مرغ: ۴ عدد

ماست: ۴ قاشق غذاخوری

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

آرد: ۴ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

پودر دارچین: به مقدار دلخواه

مغز دلخواه (گردو، پسته، بادام): به مقدار دلخواه

طرز تهیه خاگینه قالبی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با شکر و وانیل به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شود.

زعفران دم کرده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

ماست و روغن مایع را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. سپس به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

پودر دارچین و مغزهای دلخواه را به مایه خاگینه اضافه کنید و هم بزنید.

قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایه خاگینه را داخل آن بریزید.

قالب را در فر قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که خاگینه پخته شود، بپزید.

پس از پخت، خاگینه را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

فوت و فن خاگینه قالبی

برای پخت خاگینه قالبی در تابه، می‌توانید از تابه نچسب استفاده کنید. در این صورت، کف تابه را با کره چرب کنید و مایه خاگینه را داخل آن بریزید. سپس درب تابه را بگذارید و روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خاگینه را بپزید.

برای اینکه خاگینه قالبی شما پف‌دار و خوشمزه شود، حتماً تخم مرغ‌ها را به خوبی هم بزنید تا سفید و پف‌دار شود.

می‌توانید به دلخواه به مواد خاگینه مغز گردو، کشمش یا خلال بادام هم اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.