فوت و فن اسفناج پلو و راز خوشمزگی اسفناج پلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک کاسترد و راز خوشمزگی کیک کاسترد خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک کاسترد فوت و فن کیک کاسترد و راز خوشمزگی کیک کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کاستارد، که بعضاً به …
فوت و فن پخت کاک و راز خوشمزگی کاک خوشمزه و خانگی
فوت و فن پخت کاک فوت و فن پخت کاک و راز خوشمزگی کاک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی کاک یکی از محصولات …
فوت و فن اسنک و نکات پخت اسنک حرفه ای بیرونی
فوت و فن اسنک فوت و فن اسنک و نکات پخت اسنک حرفه ای بیرونی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اسنک، یک غذا یا میانوعده بسیار خوشمزه …
فوت و فن اسفناج پلو
فوت و فن اسفناج پلو و راز خوشمزگی اسفناج پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اسفناج پلو، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با برنج، اسفناج، و مواد دیگری مانند گوشت، مرغ، یا کشمش پخته میشود. این غذا به روشهای مختلفی تهیه میشود و مواد آن میتواند بنا به سلیقه افراد تغییر کند.
در اینجا به طور خلاصه به مراحل پخت اسفناج پلو اشاره میکنم:
مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو
برنج
اسفناج
پیاز
سیر
گوشت، مرغ، یا کشمش (اختیاری)
زعفران
نمک
فلفل
روغن
طرز تهیه اسفناج پلو
برنج را خیس کنید.
اسفناج را پاک کرده و خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
گوشت، مرغ، یا کشمش را اضافه کرده و تفت دهید تا بپزند.
اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید.
برنج را آبکش کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
به آرامی مخلوط کنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.
درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم دم بکشید تا پلو پخته شود.
فوت و فن اسفناج پلو
میتوانید از سبزیجات دیگری مانند گشنیز یا شوید نیز در اسفناج پلو استفاده کنید.
برای ته دیگ میتوانید از سیب زمینی، نان، یا هر نوع ته دیگی که دوست دارید استفاده کنید.
زعفران را میتوانید به صورت دم کرده یا پودر شده به برنج اضافه کنید.
اسفناج پلو را میتوانید با ماست، سالاد شیرازی، یا ترشی سرو کنید.