; فوت و فن اشترودل گوشت و راز خوشمزگی اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پاناکوتا زعفرانی و راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پاناکوتا زعفرانی و راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پاناکوتا زعفرانی فوت و فن پاناکوتا زعفرانی و راز خوشمزگی پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشپزی ایتالیایی با طیف …

فوت و فن سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم

فوت و فن سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم

فوت و فن سیرابی فوت و فن سیرابی و راز خوشمزگی سیرابی و برای نرم شدن سیرابی چه کنیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سیرابی یکی از …

فوت و فن شیرینی پنجره ای و راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای

فوت و فن شیرینی پنجره ای و راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای

فوت و فن شیرینی پنجره ای فوت و فن شیرینی پنجره ای و راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی پنجره‌ای یکی از …

فوت و فن اشترودل گوشت

طرز تهیه اشترودل ساده طرز تهیه اشترودل با خمیر نانوایی اشترودل گوشت با خمیر جادویی طرز تهیه خمیر اشترودل با ماست فیلم طرز تهیه خمیر اشترودل طرز تهیه اشترودل در ماهیتابه طرز تهیه اشترودل پیتزایی طرز تهیه اشترودل گوشت

فوت و فن اشترودل گوشت و راز خوشمزگی اشترودل گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اشترودل گوشت نوعی غذای خمیری است که با مواد گوشتی پر شده و پخته می‌شود. این غذا اصالتاً اتریشی دارد و به عنوان پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت

خمیر یوفکا

گوشت چرخ‌کرده

پیاز

قارچ

فلفل دلمه‌ای

رب گوجه‌فرنگی

پنیر پیتزا

نمک، فلفل و زردچوبه

روغن

طرز تهیه اشترودل گوشت

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

قارچ و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مواد پخته شوند.

خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید.

خمیر را به صورت رول بپیچید و لبه‌های آن را با چنگال فشار دهید تا بسته شود.

اشترودل‌ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار دهید.

روی اشترودل‌ها را با زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده رومال کنید.

سینی را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا اشترودل‌ها طلایی رنگ شوند.

فوت و فن اشترودل گوشت

می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از مرغ چرخ‌کرده یا سوسیس و کالباس نیز استفاده کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید به مواد گوشتی کمی آویشن و پونه کوهی نیز اضافه کنید.

اگر خمیر یوفکا در دسترس ندارید، می‌توانید از خمیر نان لواش نیز استفاده کنید.

برای سرو اشترودل گوشت، می‌توانید از سس گوجه‌فرنگی یا سس دلخواه خود استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.