; فوت و فن مرغ سوخاری کره ای و راز خوشمزگی مرغ سوخاری کره ای خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی

فوت و فن مرغ بریان فوت و فن مرغ بریان و راز خوشمزگی مرغ بریان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ بریان، که به …

فوت و فن رب گوجه فرنگی و راز خوشمزگی رب گوجه فرنگی چیست

فوت و فن رب گوجه فرنگی و راز خوشمزگی رب گوجه فرنگی چیست

فوت و فن رب گوجه فرنگی فوت و فن رب گوجه فرنگی و راز خوشمزگی رب گوجه فرنگی چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رب گوجه فرنگی، …

فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ فوت و فن پیتزا مرغ و قارچ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن مرغ سوخاری کره ای

مرغ سوخاری کره ای رستوران طرز تهیه مرغ کره ای ساده طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای مرغ کره ای مجلسی طرز تهیه مرغ با کره و زعفران موکبانگ مرغ سوخاری کره ای طرز تهیه مرغ کره ای با قارچ طرز تهیه مرغ کره ای با برنج

فوت و فن مرغ سوخاری کره ای و راز خوشمزگی مرغ سوخاری کره ای خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مرغ سوخاری کره ای به دو نوع کلی تقسیم می شود:

مرغ سوخاری تند کره ای

این نوع مرغ سوخاری که به نام “داکگنجئونگ” نیز شناخته می شود، در سس تند و شیرین کره ای غوطه ور می شود. طعم این مرغ ترکیبی از تندی، شیرینی و شور است و به عنوان یک غذای خیابانی محبوب در کره جنوبی شناخته می شود.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری تند کره ای

ران یا سینه مرغ بدون استخوان

شیر

نمک

فلفل

سیر

زنجبیل

نشاسته ذرت

روغن برای سرخ کردن

سس سویا

سرکه سیب

پوره فلفل قرمز

عسل

روغن کنجد

شکر قهوه ای

بادام زمینی (اختیاری)

طرز تهیه مرغ سوخاری تند کره ای

مرغ ها را به صورت مربعی برش داده و چربی های اضافی را جدا کنید.

مرغ ها را به همراه شیر به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

نمک، فلفل، سیر و زنجبیل را به مرغ ها اضافه کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.

مواد سس را در یک ماهیتابه مخلوط کرده و به جوش بیاورید.

مرغ ها را در آرد ذرت بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

مرغ های سرخ شده را در سس تند و شیرین غوطه ور کنید.

مرغ سوخاری تند کره ای را با بادام زمینی خرد شده سرو کنید.

مرغ سوخاری کره ای با کره

این نوع مرغ سوخاری در کره ذوب شده پخته می شود و طعمی کره ای و لطیف دارد.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری کره ای با کره

ران یا سینه مرغ بدون استخوان

آرد

تخم مرغ

پودر سوخاری

نمک

فلفل

کره

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای با کره

مرغ ها را به صورت دلخواه برش دهید.

مرغ ها را در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.

نمک و فلفل را به مرغ ها اضافه کنید.

کره را در یک تابه ذوب کنید.

مرغ ها را در کره داغ سرخ کنید.

مرغ سوخاری کره ای را با سس دلخواه سرو کنید.

فوت و فن مرغ سوخاری کره ای

برای طعم بهتر مرغ سوخاری کره ای، می توانید از مرغ های تازه و باکیفیت استفاده کنید.

می توانید از سس های مختلفی مانند سس کچاپ، سس مایونز و سس تند برای سرو مرغ سوخاری کره ای استفاده کنید.

مرغ سوخاری کره ای را می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.