فوت و فن کیک خرفه و راز خوشمزگی کیک خرفه خوشمزه و خانگی
فوت و فن اکبر جوجه و راز خوشمزگی اکبر جوجه برای نرم شدن اکبر جوجه
فوت و فن اکبر جوجه فوت و فن اکبر جوجه و راز خوشمزگی اکبر جوجه برای نرم شدن اکبر جوجه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در سالهای …
فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی
فوت و فن تاوا کبابی فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تاوا کبابی یک غذای …
مدل سارافون + زیباترین مدل های سارافون امسال را یکجا ببینید
مدل سارافون مدل سارافون + زیباترین مدل های سارافون امسال را یکجا ببینید در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. از آیتم های دیگری که می توانید با …
فوت و فن کیک خرفه
فوت و فن کیک خرفه و راز خوشمزگی کیک خرفه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک خرفه یک کیک خوشمزه و مقوی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. خرفه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و به همین دلیل این کیک علاوه بر طعم خوب، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد.
در اینجا دو روش برای تهیه کیک خرفه به شما آموزش می دهیم:
مواد لازم برای تهیه کیک خرفه
۲۰۰ گرم تخم خرفه
۳ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱/۲ پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
رنده پوست یک عدد لیمو
۱ قاشق غذاخوری پودر قند (برای تزئین)
طرز تهیه کیک خرفه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم خرفه ها را بشویید و در آب خیس کنید.
بعد از ۳۰ دقیقه، تخم خرفه های خیس خورده را در مخلوط کن بریزید و به همراه تخم مرغ، شکر، روغن، شیر، بکینگ پودر، نمک و رنده پوست لیمو به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مایه کیک را در قالب کیک چرب شده بریزید.
کیک را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید.
بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
سپس کیک را با پودر قند تزئین کنید و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک خرفه روش دوم
۱۵۰ گرم تخم خرفه
۲۰۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم شکر
۱۰۰ گرم کره
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کیک خرفه روش دوم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم خرفه ها را بشویید و در آب خیس کنید.
بعد از ۳۰ دقیقه، تخم خرفه های خیس خورده را با دست فشار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در کاسه ی دیگر، کره و شکر را با همزن بزنید تا سفید و fluffy شوند.
تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.
وانیل و شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط مواد تر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر، تخم خرفه های آب گرفته شده را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مایه کیک را در قالب کیک چرب شده بریزید.
کیک را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید.
بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
سپس کیک را با پودر قند، میوه یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید و سرو کنید.
فوت و فن کیک خرفه
می توانید از گردو، کشمش یا میوه های خشک دیگر نیز در این کیک استفاده کنید.
برای اینکه کیک خرفه شما طعم بهتری داشته باشد، می توانید از زعفران دم کرده یا گلاب در مایه کیک استفاده کنید.
اگر فر ندارید، می توانید کیک را در قابلمه نیز بپزید. برای این کار، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و یک رینگ یا قالب فلزی را داخل آن قرار دهید. سپس مایه کیک را داخل قابلمه بریزید و در آن را ببندید.