; فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن قهوه دالگونا و راز خوشمزگی قهوه دالگونا خوشمزه و خانگی

فوت و فن قهوه دالگونا و راز خوشمزگی قهوه دالگونا خوشمزه و خانگی

فوت و فن قهوه دالگونا فوت و فن قهوه دالگونا و راز خوشمزگی قهوه دالگونا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قهوه دالگونا، معروف به …

فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک نوتلا فوت و فن کیک نوتلا و راز خوشمزگی کیک نوتلا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شکلات نوتلا به عنوان …

فوت و فن خورشت دال عدس و راز خوشمزگی خورشت دال عدس

فوت و فن خورشت دال عدس و راز خوشمزگی خورشت دال عدس

فوت و فن خورشت دال عدس فوت و فن خورشت دال عدس و راز خوشمزگی خورشت دال عدس در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش دال عدس در …

فوت و فن جوجه کباب یونانی

جوجه کباب یونانی جوادجوادی جوجه کباب لبنانی جوجه کباب بلغاری انواع جوجه کباب جوجه کباب ایتالیایی طرز تهیه جوجه کباب اتریشی جوجه کباب اسپانیایی طرز تهیه جوجه کباب چوراسکو

فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب مرغ به روش یونانی، که از ترکیب گوشت مرغ و انواع سبزیجات تهیه می‌شود، در سراسر دنیا برای طعم لذت‌بخشش معروف است. در این روش، مرغ با استفاده از ادویه‌های خاص طعم‌دار شده و به همراه سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای روی شعله کبابی می‌گردد.

چندین روش برای آماده‌سازی این کباب خوشمزه وجود دارد. روش اول، استفاده از تابه است که به عنوان ساده‌ترین و رایج‌ترین شیوه پخت شناخته می‌شود. روش دوم، پخت در فر و روش سوم، کباب کردن بر روی زغال است.

مواد اولیه برای پخت جوجه کباب یونانی

سیر ۲ حبه

سینه مرغ ۶۰۰ گرم

پودر جعفری ۱ ق غذا خوری

پودر اورگانو ۱/۲ ق سوپ خوری

پودر آویشن ۱ ق سوپ خوری

روغن زیتون ۲ ق غذا خوری

آبلیموی تازه ۳ ق غذا خوری

فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد

نمک ، فلفل سیاه و سیخ چوبی به مقدار لازم

روش تهیه جوجه کباب یونانی

ابتدا مرغ را شسته و به قطعات مناسب کبابی برش دهید و در ظرفی قرار دهید. سپس سیر را خرد کرده و به همراه پودر پارسلی، آویشن و اورگانو به مرغ اضافه نمایید و به خوبی مخلوط کنید.

آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ بیفزایید و خوب هم بزنید تا مرغ به طور یکنواخت با ادویه‌ها آغشته شود.

ظرف حاوی مرغ را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و برای مدت زمانی حداقل یک ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد. سپس مرغ را برای پخت آماده سازید.

فلفل دلمه‌ای را به صورت مکعبی برش دهید تا بین تکه‌های مرغ بر روی سیخ‌ها جای گیرد. سیخ‌های آماده شده را در تابه‌ای با مقداری روغن گرم شده برای کباب کردن قرار دهید.

حین پخت، سیخ‌ها را چند بار بچرخانید تا از هر طرف به طور یکنواخت پخته شوند. برای اضافه کردن به طعم کباب، می‌توانید از گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید. پس از پخت، کباب را با نان یا برنج سرو کنید.

تاریخچه جوجه کباب چیست

کباب از دوران‌های بسیار قدیم در فرهنگ و سنت‌های ایران نقش مهمی داشته است. در گذشته به جای سیخ‌های امروزی، از شاخه‌های نازک درختان برای پخت کباب بهره گرفته می‌شد. رواج کباب‌های امروزی در ایران به دوره حکومت ناصرالدین شاه قاجار بازمی‌گردد. ناصرالدین شاه پس از یک سفر به روسیه، سرآشپزهای آن دیار را به ایران آورد و از آن پس، انواع کباب‌ها از جمله جوجه کباب در ایران شهره شدند.

کباب در فرهنگ‌ها و تاریخ‌های متنوع کشورهای دیگر نیز جایگاه ویژه‌ای دارد. کباب‌های معروف بین‌المللی همچون کباب مغولی، کباب ترکی و کباب یونانی، نمونه‌هایی از این ارتباط فرهنگی هستند. دستور تهیه و ادویه‌های مورد استفاده برای طعم‌دار کردن جوجه کباب در هر کشوری منحصر به فرد است؛ برای مثال، در کشورهای غربی اغلب از سس باربیکیو برای ایجاد طعم مورد نظر در مرغ استفاده می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.