فوت و فن گراتن گوشت و راز خوشمزگی گراتن گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک اسفنجی و راز خوشمزگی کیک اسفنجی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک اسفنجی فوت و فن کیک اسفنجی و راز خوشمزگی کیک اسفنجی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک اسفنجی یک نوع …
فوت و فن بستنی انبه و راز خوشمزگی بستنی انبه خوشمزه و خانگی
فوت و فن بستنی انبه فوت و فن بستنی انبه و راز خوشمزگی بستنی انبه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بستنی انبه یک دسر …
فوت و فن مرغ مجلسی و راز خوشمزگی مرغ مجلسی و سس مرغ
فوت و فن مرغ مجلسی فوت و فن مرغ مجلسی و راز خوشمزگی مرغ مجلسی و سس مرغ در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زرشک پلو با مرغ …
فوت و فن گراتن گوشت
فوت و فن گراتن گوشت و راز خوشمزگی گراتن گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
گراتن گوشت، یک غذای خوشمزه و بینالمللی است که با مواد اولیه متنوعی تهیه میشود. مواد اصلی آن شامل گوشت، سیبزمینی و سس بشامل است.
درست کردن گراتن گوشت روشهای مختلفی دارد، اما به طور کلی مراحل آن به صورت زیر است:
مواد لازم برای تهیه گرات گوشت
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
سیبزمینی: ۴ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
قارچ: ۲۰۰ گرم (اختیاری)
شیر: ۲ لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
مراحل پخت گراتن گوشت
آماده سازی مواد
سیبزمینیها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای به قطر نیم سانت برش بزنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
سیر را رنده کنید.
قارچها را ورقهای خرد کنید.
پخت سس بشامل
کره را در قابلمهای روی حرارت ملایم ذوب کنید.
آرد را به کره اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
شیر را به تدریج به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
پخت مواد میانی
در تابه ای جداگانه، پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
قارچهای ورقهای شده را به گوشت اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید.
در صورت تمایل میتوانید به این مواد رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سایر سبزیجات دلخواه خود را نیز اضافه کنید.
مونتاژ و پخت گراتن
در ظرف پیرکس یا قالب مورد نظر، یک لایه از حلقههای سیبزمینی را بچینید.
روی سیبزمینیها، مخلوط گوشت و قارچ را بریزید.
سس بشامل را به طور یکنواخت روی مواد میانی بریزید.
پنیر پیتزا را روی گراتن بپاشید.
گراتن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و طلایی رنگ شود، بپزید.
فوت و فن گراتن گوشت
میتوانید از انواع گوشتهای دیگر مانند مرغ، بوقلمون یا ماهی نیز در تهیه گراتن استفاده کنید.
برای طعمدار کردن بیشتر گراتن، میتوانید از ادویههای مختلفی مانند پاپریکا، زیره، پودر فلفل قرمز و … استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید به جای سس بشامل از سس سفید ساده نیز استفاده کنید.
برای پخت گراتن میتوانید از ظرفهای تک نفره نیز استفاده کنید.
گراتن گوشت یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که میتوانید به عنوان ناهار، شام یا پیشغذا سرو کنید. این غذا به دلیل تنوع مواد اولیه و روشهای مختلف پخت، میتواند سلیقه افراد مختلف را راضی کند.