; فوت و فن کباب مراکشی و راز خوشمزگی کباب مراکشی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن ماهی لا پلو و راز خوشمزگی ماهی لا پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن ماهی لا پلو و راز خوشمزگی ماهی لا پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن ماهی لا پلو فوت و فن ماهی لا پلو و راز خوشمزگی ماهی لا پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن سالاد زیتون و راز خوشمزگی سالاد زیتون خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد زیتون و راز خوشمزگی سالاد زیتون خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد زیتون فوت و فن سالاد زیتون و راز خوشمزگی سالاد زیتون خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد‌ها با تنوع بی‌نظیر …

فوت و فن کرم کاسترد و راز خوشمزگی کرم کاسترد خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرم کاسترد و راز خوشمزگی کرم کاسترد خوشمزه و خانگی

فوت و فن کرم کاسترد فوت و فن کرم کاسترد و راز خوشمزگی کرم کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کرم کاستارد، یک دسر …

فوت و فن کباب مراکشی

کباب مراکشی گوشت جوجه کباب مراکشی طرز تهیه جوجه کباب ایتالیایی طرز تهیه جوجه کباب مراکشی طرز تهیه جوجه کباب چوراسکو کباب انگشتی کته مراکشی کباب تابه ای گوشت چرخ کرده نی نی سایت

فوت و فن کباب مراکشی و راز خوشمزگی کباب مراکشی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب مراکشی، که به آن “طاجین” نیز می‌گویند، یک غذای محبوب مراکشی است که از گوشت (معمولاً مرغ یا بره) و سبزیجات در سس معطر پخته می‌شود. این غذا به طور سنتی در یک ظرف سفالی به نام “طاجین” پخته می‌شود که به آن طعم و رطوبت منحصر به فردی می‌دهد.

مواد اصلی کباب مراکشی عبارتند از:

گوشت: مرغ یا بره رایج‌ترین انتخاب‌ها هستند، اما می‌توانید از گوشت گاو یا حتی ماهی نیز استفاده کنید.

سبزیجات: پیاز، هویج، سیب زمینی و کدو حلوایی از سبزیجات رایج در کباب مراکشی هستند.

ادویه جات: ادویه‌های اصلی مورد استفاده در این غذا شامل زنجبیل، دارچین، فلفل قرمز، زیره و زردچوبه است. سایر ادویه‌های محبوب عبارتند از جوز هندی، میخک، رازیانه و برگ بو.

سس: سس کباب مراکشی معمولاً از گوجه فرنگی، آب مرغ یا گوشت و روغن زیتون تهیه می‌شود.

طرز تهیه کباب مراکشی

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.

پیازها را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

ادویه ها را به پیازها اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.

گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.

سبزیجات را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

آب مرغ یا گوشت و گوجه فرنگی را اضافه کنید، سپس بجوشانید و حرارت را کم کنید.

به مدت ۱ تا ۲ ساعت یا تا زمانی که گوشت و سبزیجات پخته شوند، بجوشانید.

کباب مراکشی را با نان یا کوسکوس سرو کنید.

فوت و فن کباب مراکشی

می‌توانید از میوه‌های خشک مانند کشمش و آلو بخارا نیز به کباب مراکشی اضافه کنید.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از رب گوجه فرنگی یا عصاره گوجه فرنگی به جای گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.

اگر می‌خواهید کباب مراکشی تندتر باشد، می‌توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید یا مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

کباب مراکشی را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.