فوت و فن رب پلو و راز خوشمزگی رب پلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی
فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی فوت و فن پخت خورشت خلال کرمانشاهی و راز خوشمزگی خورشت خلال کرمانشاهی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تهیه …
فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم
فوت و فن فسنجون فوت و فن فسنجون و راز خوشمزگی فسنجون و رب انار فسنجون کی بریزیم در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورش فسنجان یکی از …
فوت و فن دلمه و راز خوشمزگی دلمه برگ مو خوشمزه و خانگی
فوت و فن دلمه فوت و فن دلمه و راز خوشمزگی دلمه برگ مو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دلمه یک غذای محبوب و …
فوت و فن رب پلو
فوت و فن رب پلو و راز خوشمزگی رب پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
رب پلو یک غذای اصیل ایرانی و به خصوص شیرازی است که با برنج، رب انار، زعفران، کشمش، گردو و ادویه جات تهیه میشود. این غذا طعم ترش و شیرینی دارد و به عنوان غذای اصلی سرو میشود.
رب پلو را میتوان به دو صورت با گوشت یا بدون گوشت تهیه کرد. در روش با گوشت، معمولاً از گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی استفاده میشود.
در اینجا به طور خلاصه مراحل تهیه رب پلو را شرح میدهم:
مواد لازم برای تهیه رب پلو با گوشت
گوشت گوسفندی یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره، پودر دارچین
برنج: ۳ پیمانه
زعفران: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار لازم
کشمش: به مقدار دلخواه (اختیاری)
خلال بادام: به مقدار دلخواه (اختیاری)
طرز تهیه رب پلو با گوشت
گوشت را به همراه مقداری پیاز و ادویه جات بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس گوشت را از استخوان جدا کرده و به صورت ریز خرد کنید.
در یک قابلمه جداگانه، پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا نرم و شیشهای شود. سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
گوشت پخته شده را به همراه ادویه جات به رب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مقداری آب یا آب گوشت به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا خوراک جا بیفتد.
برنج را خیس کرده و آبکش کنید. سپس در قابلمهای آب جوش آورده و برنج را به همراه مقداری نمک و زعفران اضافه کنید. برنج را بپزید تا به دانهای دو نیم شود.
بعد از پخت برنج، آن را در آبکش بریزید و به همراه خوراک گوشت مخلوط کنید.
رب پلو را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشید تا عطر و طعم مواد به خورد هم برود.
در آخر، رب پلو را با کشمش، خلال بادام و زعفران تزیین کرده و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه رب پلو با مرغ
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره، پودر دارچین
برنج: ۳ پیمانه
زعفران: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار لازم
کشمش: به مقدار دلخواه (اختیاری)
خلال بادام: به مقدار دلخواه (اختیاری)
طرز تهیه رب پلو با مرغ
سینه مرغ را به همراه مقداری پیاز و ادویه جات بپزید تا کاملاً پخته شود. سپس مرغ را ریش ریش کنید.
در یک قابلمه جداگانه، پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید تا نرم و شیشهای شود. سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
مرغ ریش ریش شده را به همراه ادویه جات به رب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مقداری آب یا آب مرغ به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا خوراک جا بیفتد.
برنج را خیس کرده و آبکش کنید. سپس در قابلمهای آب جوش آورده و برنج را به همراه مقداری نمک و زعفران اضافه کنید. برنج را بپزید تا به دانهای دو نیم شود.
بعد از پخت برنج، آن را در آبکش بریزید و به همراه خوراک مرغ مخلوط کنید.
رب پلو را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشید تا عطر و طعم مواد به خورد هم برود.
در آخر، رب پلو را با کشمش، خلال بادام و زعفران تزیین کرده و سرو کنید.
فوت و فن رب پلو
برای طعم بهتر رب پلو میتوانید از رب انار خانگی استفاده کنید.
همچنین میتوانید از خلال بادام و خلال پسته نیز در این غذا استفاده کنید.
رب پلو را میتوان با نان یا ماست سرو کرد.