فوت و فن قلیه میگو و راز خوشمزگی قلیه میگو رستورانی چیست
فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهی و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی با تن ماهی خانگی
فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهی فوت و فن سالاد ماکارونی با تن ماهی و راز خوشمزگی سالاد ماکارونی با تن ماهی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن پودینگ شکلاتی و راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی
فوت و فن پودینگ شکلاتی فوت و فن پودینگ شکلاتی و راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در کمتر از ربع …
فوت و فن پودر پیاز و راز خوشمزگی پودر پیاز خوشمزه و خانگی
فوت و فن پودر پیاز فوت و فن پودر پیاز و راز خوشمزگی پودر پیاز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پودر پیاز، که به …
فوت و فن قلیه میگو
فوت و فن قلیه میگو و راز خوشمزگی قلیه میگو رستورانی چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر شما به غذاهای دریایی، به خصوص میگو، علاقهمند هستید و به سلامتی خود اهمیت میدهید، توصیه میکنم حداقل یک بار، طرز تهیه قلیه میگوی بندرعباسی را به جای قلیه ماهی، با استفاده از میگو امتحان کنید. این غذا دارای شباهت بسیار زیادی به قلیه ماهی دارد و در طعم و ظاهر آن نیز تفاوت قابل توجهی وجود دارد. قلیه میگوی بندرعباسی با طعم خاص و متفاوت خود میتواند تجربهای لذیذ برای شما به ارمغان بیاورد.
مواد مورد نیاز
میگوی تازه (خرید آنلاین) نیم کیلو
سیر ۱ بوته
گشنیز ۲۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
تمبر هندی (خرید آنلاین) نصف بسته
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
آموزش پخت قلیه میگو
در ابتدا، میگوهای مورد نیاز برای تهیه قلیه میگو را تمیز میکنیم. ابتدا پوست روی میگو را جدا کرده و سر و دم آن را حفظ میکنیم. سپس رگ سیاه میگو را به طور کامل از بین میبریم و میگوها را با آب سرد شسته و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود.
توجه: میتوانید میگوها را از قبل با کمی پودر سیر، نمک، زردچوبه و ادویههای خاص ماهی میگو مزهده کنید. سپس آنها را در تابهای تفت داده و در نهایت به خورش قلیه اضافه کنید.
در مرحله بعدی، به آماده کردن سبزیهای خاص قلیه میگو میپردازیم. گشنیز و شنبلیله را که از قبل تهیه کردهایم، خوب شسته و سپس خرد میکنیم. میتوانیم آنها را در یک چاقوی خردکن یا روی تخته خرد کنیم.
حال، نوبت به پیاز و سیر میرسد. یک عدد پیاز و یک بوته کامل سیر را شسته و خرد میکنیم. اگر مایلید، میتوانید سیر و پیاز را رنده کنید تا در غذا مشخص نباشند و بهتر در مواد مخلوط شوند.
سپس روغن را در یک قابلمه ریخته و پس از داغ شدن، پیاز خردشده را اضافه میکنیم. پیاز را تفت میدهیم تا رنگ آن کمی طلایی شود. سپس سیر خردشده را هم به پیاز اضافه میکنیم.
مقدار کمی زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کرده و مجدداً تفت میدهیم تا بوی سیر بلند شود.
سپس گشنیز و شنبلیله خردشده را به قابلمه اضافه میکنیم و با شعله ملایم، سبزی را به همراه مواد مخلوط پیاز و سیر تفت میدهیم.
وقتی سبزیها سرخ شدند، یک لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و منتظر میمانیم تا جوش بیاید.
حالا فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد اضافه میکنیم.
در این میان، برای تهیه عصاره تمبر هندی، نصف بسته تمبر هندی را در یک لیوان آب گرم حل کرده و آن را با دست کمی له میکنیم و ماساژ میدهیم تا نرم شود. سپس محتویات لیوان را از یک صافی رد کرده تا هسته و مواد اضافی جدا شوند.
توجه کنید: زیرا تمبر هندی خودش کمی نمک دارد و طعم شوری به غذا میدهد، بهتر است پس از اضافه کردن تمبر هندی، نمک را به مواد اضافه کرده و مراقب باشید که خورش قلیه بیش از حد شور نشود.
سپس عصاره تمبر هندی را با آرد مخلوط کرده و به مواد در قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا خورشت قلیه میگو جا بیافتد.
در آخرین ۱۰ دقیقه پخت خورش قلیه، میگوها را به داخل قابلمه میریزیم و یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی هم به خورشت اضافه میکنیم.
توجه کنید که میگوها بیش از ۱۰ دقیقه جوش نخورند زیرا سفت میشوند.
غذای شما آماده است! قلیه میگو را میتوانید همراه با برنج سرو کنید و از ترشیهای مختلف مانند ترشی انبه نیز بهرهبرداری کنید.
فوت و فن قلیه میگو
برای اطمینان حاصل کردن از تازگی و کیفیت بالای میگوها، بهتر است آنها را از فروشگاهها یا مراکزی که به صورت مستقیم میگو عرضه میکنند، خریداری کنید. همچنین میتوانید به صیدگران محلی مراجعه کنید تا میگوهای تازهتری را بتوانید تهیه کنید.
قبل از آمادهسازی میگوها، آنها را تمیز کرده و پوست و خارهای آنها را از آنها جدا کنید. سپس میگوها را با آب بشویید و خشک کنید.
برای تهیه سس قلیه، پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود و رنگ طلایی بگیرد. سپس سیر را نیز خرد کنید و به همراه پیاز به قابلمه اضافه کنید و برای مدتی تفت دهید تا بوی خوشایندی بدهد.
بعد از آن، مقداری رب گوجهفرنگی را به قابلمه اضافه کرده و برای مدتی با پیاز و سیر تفت دهید. سپس آب را به قابلمه اضافه کرده و منتظر بمانید تا جوش بیاید.
سپس فلفل قرمز خشک شده را به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل به طعم تندتر، میتوانید از مقدار بیشتری فلفل قرمز استفاده کنید. به تدریج فلفل قرمز را اضافه کرده و طعم خورشت را بر اساس ترجیحات خود تنظیم کنید.
میگوها را به قابلمه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. در حدود ۱۰-۱۵ دقیقه، میگوها آماده میشوند. به میزان پختگی میگوها دقت کنید، زیرا اگر بیش از حد پخته شوند، سفت و کشمشی میشوند.
قلیه میگوی بوشهری نتیجه تلاش و صبر است. پخت قلیه ممکن است زمانبر باشد، اما با رعایت مراحل ذکر شده و توجه به جزئیات، میتوانید به راحتی یک قلیه میگوی لذیذ و خوشمزه تهیه کنید و لذت ببرید.
چگونگی رفع تلخی قلیه میگو
برای جلوگیری از تلخ شدن قلیه میگو جنوبی و افزودن طعم خوشایند به آن، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
کاهش مقدار شنبلیله: اگر میبینید قلیه میگو تلخ شده است، ممکن است مقدار زیادی شنبلیله به آن افزوده شده باشد. برای رفع این مشکل، میتوانید مقدار شنبلیله را کاهش داده و به تدریج آن را اضافه کنید تا به میزان مطلوب برسید.
سرخ کردن به اندازه کافی از سبزیها: سبزیهای مورد استفاده در قلیه میگو میتوانند نیز عامل تلخ شدن آن باشند. مطمئن شوید که سبزیها را به اندازه کافی سرخ کرده و تفت دادهاید تا طعم ملایم و خوشمزهای به قلیه بدهند.
استفاده از گشنیز: اضافه کردن مقداری گشنیز تفت داده شده به قلیه میگو، طعم و عطر طبیعی و مطلوبی را به غذا میبخشد و تلخی را کاهش میدهد. میتوانید گشنیز را همراه با پیاز و سیر تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید.
استفاده از رب انار، رب گوجه فرنگی یا آب نارنج: این مواد میتوانند به عنوان یک تنظیم کننده طعم در قلیه میگو استفاده شوند. با اضافه کردن یک قاشق رب انار، رب گوجه فرنگی یا کمی آب نارنج به همراه یک تکه سیب زمینی به قلیه میگو، طعم خوشایندی به غذا اضافه میشود.
شما میتوانید با توجه به ترجیحات خود، از یکی یا ترکیبی از روشهای فوق استفاده کنید تا قلیه میگو جنوبی شما طعمی لذیذ و بینظیر داشته باشد.
راز خوشمزگی قلیه میگو
میتوانید قلیه میگو را با برنج سفید ایرانی در پلو سرو کنید تا یک ترکیب غذایی خوشمزه بدست آورید. این ترکیب غذایی مناسب برای وعدههای ناهار و شام است و حتی میتواند به عنوان افطاری در ماه رمضان مورد استفاده قرار بگیرد. برای افزودن طعم و مکمل کردن قلیه میگو، میتوانید از انواع ترشیهای خوشمزه جنوبی استفاده کنید.
برای جلوگیری از تلخ شدن سبزیهای قلیه، مناسب است آنها را به اندازه مناسبی سرخ کنید تا رنگ خوبی بگیرند و به همین ترتیب از تلخ شدن جلوگیری کنید. همچنین، برای جلوگیری از سفت شدن میگو، میتوانید پس از جاافتادن خورش، میگو را به آن اضافه کنید.
در ارتباط با رنگ قلیه میگو، مقدار رب گوجه فرنگی نیز تأثیر دارد. قلیه میگو بدون رب گوجه فرنگی رنگ سبزی دارد و با افزودن کمی رب گوجه فرنگی به آن، به سمت قرمز متمایل میشود.