; فوت و فن کباب زردک و راز خوشمزگی کباب زردک خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیتزا سیسیلی فوت و فن پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزای سیسیلی یک نوع …

فوت و فن پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت آش شیر فوت و فن پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش بلغور …

فوت و فن باقلوای ترکی و راز خوشمزگی باقلوای ترکی چیست

فوت و فن باقلوای ترکی و راز خوشمزگی باقلوای ترکی چیست

فوت و فن باقلوای ترکی فوت و فن باقلوای ترکی و راز خوشمزگی باقلوای ترکی چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از شیرینی‌های محبوب و خوشمزه …

فوت و فن کباب زردک

فوت و فن لوبیا پلو تاس کباب اصیل ایرانی چاشنی تاس کباب تاس کباب با به غذای بدون برنج با گوشت چرخ کرده غذای ساده و سریع بدون برنج تاس کباب یزدی طرز تهیه تاس کباب با مرغ

فوت و فن کباب زردک و راز خوشمزگی کباب زردک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کباب زردک یک غذای خوشمزه و سالم است که با زردک به عنوان ماده اصلی تهیه می‌شود. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود، اما در زیر یک روش رایج برای تهیه کباب زردک آورده شده است:

مواد لازم برای تهیه کباب زردک

زردک (به تعداد دلخواه)

روغن زیتون

آب لیمو ترش

سیر (له شده یا ریز خرد شده)

نمک

فلفل سیاه

ادویه‌های دلخواه (مانند زیره، پاپریکا، آویشن)

طرز تهیه کباب زردک

آماده‌سازی زردک: زردک‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا خلال‌های ضخیم برش دهید.

مرینیت کردن: در یک کاسه، روغن زیتون، آب لیمو ترش، سیر، نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه را مخلوط کنید. زردک‌ها را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. اجازه دهید زردک‌ها به مدت حداقل ۳۰ دقیقه (و یا تا یک شب) در یخچال بمانند تا مزه دار شوند.

کباب کردن: می‌توانید از باربیکیو، گریل و یا فر برای کباب کردن زردک‌ها استفاده کنید.

باربیکیو/گریل: زردک‌ها را به سیخ بکشید و روی حرارت متوسط کباب کنید تا نرم شوند و کمی برشته شوند.

فر: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. زردک‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه (یا تا زمانی که نرم و کمی برشته شوند) کباب کنید. در اواسط پخت، زردک‌ها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکنواخت کباب شوند.

فوت و فن کباب زردک

می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند پیاز، فلفل دلمه‌ای و قارچ نیز در کنار زردک استفاده کنید.

برای طعم بیشتر، می‌توانید در انتهای پخت، کمی کره یا پنیر پارمزان روی زردک‌ها بریزید.

کباب زردک را می‌توانید به عنوان یک غذای اصلی و یا به عنوان دورچین در کنار غذاهای دیگر سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.