; فوت و فن سس تارتار و راز خوشمزگی سس تارتار خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کروسان و راز خوشمزگی کروسان خوشمزه و خانگی

فوت و فن کروسان و راز خوشمزگی کروسان خوشمزه و خانگی

فوت و فن کروسان فوت و فن کروسان و راز خوشمزگی کروسان خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کروسان‌های کوچک با بافتی نرم و …

فوت و فن سوپ گشنیز و راز خوشمزگی سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ گشنیز و راز خوشمزگی سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ گشنیز فوت و فن سوپ گشنیز و راز خوشمزگی سوپ گشنیز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ گشنیز از دستور …

فوت و فن آبگوشت آجیل و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چیست

فوت و فن آبگوشت آجیل و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چیست

فوت و فن آبگوشت آجیل فوت و فن آبگوشت آجیل و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بدون شک، آبگوشت آجیل قدرت دارد …

فوت و فن سس تارتار

طرز تهیه سس خیارشور برای ساندویچ سس خیارشور برای فلافل طرز تهیه سس خیارشور همبرگر طرز تهیه سس تارتار حرفه ای سس تارتار کاله طرز تهیه سس خیارشور شب چره سس خیارشور رستورانی سس تارتار میگو پفکی

فوت و فن سس تارتار و راز خوشمزگی سس تارتار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سس تارتار یک سس غلیظ و سفید رنگ است که پایه اصلی آن سس مایونز می‌باشد. این سس با افزودن موادی مانند خیار شور، پیاز، جعفری، ترخون، کیپر، آب لیمو ترش و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

کاربرد سس تارتار

سس تارتار معمولا به عنوان یک چاشنی در کنار غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو سرخ شده سرو می‌شود. همچنین، می‌توانید از این سس برای طعم دادن به ساندویچ‌ها، سیب زمینی سرخ کرده و انواع سالادها استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

سس مایونز: ۱۵۰ گرم

خیارشور: ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه: ۱ قاشق مرباخوری

شکر: ½ قاشق مرباخوری

طرز تهیه سس تارتار

خیارشور را ریز خرد کنید.

جعفری را نیز خرد کنید.

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

سس را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مواد لازم برای تهیه سس تارتار با پیاز و سیر

سس مایونز: ۱۵۰ گرم

خیارشور: ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه: ۱ قاشق مرباخوری

شکر: ½ قاشق مرباخوری

سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس تارتار با پیاز و سیر

خیارشور، پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

سس را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

فوت و فن سس تارتار

می‌توانید به جای آبلیموی تازه از آبلیمو بطری استفاده کنید.

اگر سس تارتار تندی دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

این سس را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.