فوت و فن سس تارتار و راز خوشمزگی سس تارتار خوشمزه و خانگی
فوت و فن پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت ماهی سالمون
فوت و فن پخت سالمون فوت و فن پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت ماهی سالمون در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالمون (Salmon) واقعاً …
فوت و فن ته چین گوشت و راز خوشمزگی ته چین گوشت خوشمزه و خانگی
فوت و فن ته چین گوشت فوت و فن ته چین گوشت و راز خوشمزگی ته چین گوشت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ته …
فوت و فن کباب تابه ای در فر و راز خوشمزگی کباب تابه ای در فر خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب تابه ای در فر فوت و فن کباب تابه ای در فر و راز خوشمزگی کباب تابه ای در فر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب …
فوت و فن سس تارتار
فوت و فن سس تارتار و راز خوشمزگی سس تارتار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سس تارتار یک سس غلیظ و سفید رنگ است که پایه اصلی آن سس مایونز میباشد. این سس با افزودن موادی مانند خیار شور، پیاز، جعفری، ترخون، کیپر، آب لیمو ترش و ادویههای مختلف تهیه میشود.
کاربرد سس تارتار
سس تارتار معمولا به عنوان یک چاشنی در کنار غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو سرخ شده سرو میشود. همچنین، میتوانید از این سس برای طعم دادن به ساندویچها، سیب زمینی سرخ کرده و انواع سالادها استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
سس مایونز: ۱۵۰ گرم
خیارشور: ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ½ قاشق مرباخوری
طرز تهیه سس تارتار
خیارشور را ریز خرد کنید.
جعفری را نیز خرد کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
سس را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار با پیاز و سیر
سس مایونز: ۱۵۰ گرم
خیارشور: ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: ۱ قاشق مرباخوری
شکر: ½ قاشق مرباخوری
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس تارتار با پیاز و سیر
خیارشور، پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
سس را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
فوت و فن سس تارتار
میتوانید به جای آبلیموی تازه از آبلیمو بطری استفاده کنید.
اگر سس تارتار تندی دوست دارید، میتوانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
این سس را میتوانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.