; فوت و فن ته چین ماهی و راز خوشمزگی ته چین ماهی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی

فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی

فوت و فن گمج کباب فوت و فن گمج کباب و راز خوشمزگی گمج کباب خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی که نام گمج …

فوت و فن کیک بدون تخم مرغ و راز خوشمزگی کیک بدون تخم مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک بدون تخم مرغ و راز خوشمزگی کیک بدون تخم مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک بدون تخم مرغ فوت و فن کیک بدون تخم مرغ و راز خوشمزگی کیک بدون تخم مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …

فوت و فن مرغ شکم پر و راز و رمز خوشمزه شدن مرغ شکم پر رستورانی

فوت و فن مرغ شکم پر و راز و رمز خوشمزه شدن مرغ شکم پر رستورانی

فوت و فن مرغ شکم پر فوت و فن مرغ شکم پر و راز خوشمزگی مرغ شکم پر رستورانی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مرغ شکم‌پر، …

فوت و فن ته چین ماهی

فوت و فن ته چین نی نی سایت از کجا بفهمیم ته چین اماده است نی نی سایت ته چین ماهی با سبزی پلو طرز تهیه ته چین ماهی بندری طرز تهیه ته چین ماهی خوزستانی بهترین ماست برای ته چین نی نی سایت طرز تهیه ته چین ماهی بوشهری ته چین ماهی قزل الا

فوت و فن ته چین ماهی و راز خوشمزگی ته چین ماهی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ته چین ماهی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با ماهی، برنج، ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم و ظاهر زیبایش در مجالس و مهمانی‌ها بسیار پرطرفدار است.

مواد لازم برای تهیه ته چین ماهی (برای ۴ نفر):

برنج: ۳ پیمانه

ماهی (فیله یا تکه‌ای): ۵۰۰ گرم

ماست چکیده: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

زعفران دم کرده: ۱/۴ پیمانه

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۲ حبه

شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین ماهی

آماده کردن ماهی: ماهی را با پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

پخت برنج: برنج را بشویید و با کمی نمک خیس کنید. سپس برنج را آبکش کنید. (برنج را زنده‌تر بردارید)

آماده کردن مایه ته چین: ماست، تخم مرغ، زعفران دم کرده، شوید خشک و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.

مخلوط کردن برنج و مایه ته چین: نیمی از برنج آبکش شده را به مایه ته چین اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

سرخ کردن ماهی: ماهی مزه دار شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

چیدن ته چین در قابلمه: کف یک قابلمه نچسب را با روغن چرب کنید. یک لایه از مخلوط برنج و مایه ته چین را در قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

قرار دادن ماهی روی برنج: تکه‌های ماهی سرخ شده را روی لایه برنج بچینید.

ریختن بقیه برنج: بقیه مخلوط برنج و مایه ته چین را روی ماهی بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

دم کردن ته چین: درب قابلمه را بگذارید و ته چین را روی حرارت ملایم به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت دم کنید.

سرو ته چین: پس از دم کشیدن، ته چین را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خلال پسته، زرشک و برش‌های لیمو تزئین کنید.

فوت و فن ته چین ماهی

برای داشتن ته دیگ برشته و طلایی، می‌توانید از سیب زمینی یا نان لواش در کف قابلمه استفاده کنید.

برای خوش طعم‌تر شدن ته چین، می‌توانید از سبزی‌های معطر مانند گشنیز و جعفری نیز در مایه ته چین استفاده کنید.

اگر می‌خواهید ته چین شما زعفرانی‌تر شود، می‌توانید مقدار زعفران را افزایش دهید.

برای جلوگیری از شل شدن ته چین، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج به مایه ته چین اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 تیر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.