; فوت و فن کیک اسفناج و راز خوشمزگی کیک اسفناج خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن کراکت سیب زمینی و راز خوشمزگی کراکت سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کراکت سیب زمینی و راز خوشمزگی کراکت سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن کراکت سیب زمینی فوت و فن کراکت سیب زمینی و راز خوشمزگی کراکت سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن شربت آلوورا و راز خوشمزگی شربت آلوورا خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت آلوورا و راز خوشمزگی شربت آلوورا خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت آلوورا فوت و فن شربت آلوورا و راز خوشمزگی شربت آلوورا خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شربت آلوورا نوشیدنی خنکی …

فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی و راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی خانگی

فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی و راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی خانگی

فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی و راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی ناپلئونی، یک از …

فوت و فن کیک اسفناج

فوت و فن کیک اسفناج و راز خوشمزگی کیک اسفناج خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک اسفناج و راز خوشمزگی کیک اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آشنایی با کیک اسفناج

کیک اسفناج، یک دسر خوشمزه و متفاوت است که با ترکیب اسفناج تازه و مواد اولیه‌ی کیک، طعمی دلنشین و بافتی نرم و لطیف را به شما ارائه می‌دهد. این کیک با رنگ سبز جذاب و طعم ملایم اسفناج، تجربه‌ای جدید و خوشایند را برای علاقه‌مندان به شیرینی فراهم می‌کند. کیک اسفناج، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی از مهمانان در مجالس و مهمانی‌ها و یا به عنوان یک میان‌وعده سالم و مقوی در طول روز است. این کیک علاوه بر طعم بی‌نظیر، به دلیل داشتن اسفناج، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است و می‌تواند به تأمین بخشی از نیازهای روزانه بدن کمک کند. همچنین، اسفناج به دلیل داشتن آهن، به بهبود عملکرد سیستم ایمنی و تولید گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند. با تهیه این کیک خوشمزه و آسان، می‌توانید از طعم و خواص بی‌نظیر اسفناج لذت ببرید و یک میان‌وعده سالم و خوشمزه را برای خود و عزیزانتان فراهم کنید.

مواد اولیه کیک اسفناج

آرد: ۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

شیر: نصف پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

اسفناج تازه: ۲۵۰ گرم

گردوی خرد شده: نصف پیمانه (در صورت تمایل)

طرز تهیه کیک اسفناج

ابتدا اسفناج‌ها را خوب بشویید و پس از آبکشی، آنها را خرد کنید. سپس اسفناج خرد شده را در یک قابلمه با کمی آب بپزید تا نرم شوند. پس از پخت، اسفناج را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس اسفناج را با استفاده از غذاساز یا مخلوط‌کن، به صورت پوره درآورید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و پوک شوند.

روغن مایع و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند.

پوره اسفناج را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس آنها را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. در صورت تمایل، گردوی خرد شده را نیز به مایه کیک اضافه کنید.

قالب کیک را با روغن چرب کنید و آردپاشی کنید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید.

قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که کیک طلایی شود و یک خلال دندان که در مرکز کیک فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.

پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید تا کمی خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و به صورت دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

فوت و فن کیک اسفناج

برای اینکه کیک شما بافت نرم‌تری داشته باشد، می‌توانید از ماست به جای شیر استفاده کنید.

می‌توانید به مایه کیک ادویه‌های مختلفی مانند دارچین یا هل اضافه کنید.

می‌توانید به جای گردو از سایر مغزها مانند بادام یا پسته استفاده کنید.

برای اینکه کیک شما ظاهر زیباتری داشته باشد، می‌توانید روی آن را با پودر قند، شکلات ذوب شده یا انواع مغزها تزیین کنید.

برای اینکه کیک شما مدت بیشتری تازه بماند، آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید کیک اسفناج را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

این کیک گزینه‌ی مناسبی برای پذیرایی از مهمانان در مجالس و مهمانی‌ها است.

می‌توانید کیک اسفناج را به عنوان یک میان‌وعده سالم و مقوی در طول روز مصرف کنید.

چند خاصیت مهم کیک اسفناج

اسفناج منبع غنی از آهن، کلسیم و ویتامین‌های A و C است که به تقویت سیستم ایمنی، سلامت استخوان‌ها و بینایی کمک می‌کند.

آرد حاوی کربوهیدرات است که به تأمین انرژی بدن کمک می‌کند.

تخم مرغ حاوی پروتئین است که به ساخت و ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کند.

گردو حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که به بهبود عملکرد قلب و مغز کمک می‌کند.

کیک اسفناج یک میان‌وعده سالم و مغذی است که می‌تواند به تأمین بخشی از نیازهای روزانه بدن به مواد مغذی کمک کند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.