فوت و فن پیتزا مخلوط و راز خوشمزگی پیتزا مخلوط خانگی در فر
فوت و فن سالاد کاهو و هویج و راز خوشمزگی سالاد کاهو و هویج
فوت و فن سالاد کاهو و هویج فوت و فن سالاد کاهو و هویج و راز خوشمزگی سالاد کاهو و هویج در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد …
فوت و فن استانبولی و راز و رمز استانبولی خوشمزه و ادویه استانبولی با گوشت
فوت و فن استانبولی فوت و فن استانبولی و راز و رمز استانبولی خوشمزه و ادویه استانبولی با گوشت و در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی …
فوت و فن حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی
فوت و فن حلوا ارده فوت و فن حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیا به عنوان گزینههای …
فوت و فن پیتزا مخلوط
فوت و فن پیتزا مخلوط و راز خوشمزگی پیتزا مخلوط خانگی در فر در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تهیه پیتزا مخلوط، یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب است.
این انواع پیتزا با استفاده از تجهیزات سادهای که اکثر خانهها دارند، به راحتی میتوانند در منزل تهیه شوند.
لازم به ذکر است که لذت خوردن از پیتزای خانگی بسیار بیشتر از آنچه که از پیتزای آماده خریداری میکنیم، است.
با داشتن تجهیزات پخت پیتزا، این امکان وجود دارد که به سادگی و در محیطی سالم و بهداشتی، این غذای دلپذیر را در خانه تهیه و لذت ببرید.
مواد لازم برای پخت خمیر پیتزا
مواد لازم میزان لازم
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
شیر ولرم ۱ پیمانه
مواد لازم برای پخت پیتزا
خمیر پیتزا به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه ۱ عدد
سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
زیتون برای تزیین
روش پخت پیتزا مخلوط
برای تهیه پیتزا مخلوط، ابتدا خمیر آن را طبق مراحل زیر آماده کنید. با استفاده از یک ظرف مناسب، شیر گرم، خمیر مایه و شکر را مخلوط کرده و آن را همزنی کنید.
بعد از مخلوط شدن مواد، از سلفون استفاده کرده و کاسه حاوی مخلوط را بپوشانید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد کمی ترکیب شوند.
پس از کف کردن مواد، روغن مایع، تخم مرغ و نمک را به مواد اضافه کنید و دوباره همزنی کنید تا تماماً ترکیب شوند.
حالا سه بار آرد را الک کرده و به مواد اضافه کنید. سپس با دست آن را ورز دهید تا خمیر آماده شود.
پس از ورز دادن، روی ظرف حاوی خمیر، یک لایه سلفون قرار دهید و با استفاده از حوله، آن را بپوشانید و به مدت حدود ۱ ساعت صبر کنید تا خمیر به حالت مناسب بیاید.
بعد از استراحت خمیر، روی سطح کار، کمی آرد بپاشید و خمیر را به شکل گلوله درآورید. سپس روی سطح آرد بپاشید و خمیر را به شکل دلخواه خود باز کنید.
خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید و هر بخش را به شکل گلوله درآورید. سپس روی سطح کار آرد بپاشید و هر گلوله را به شکل دلخواهتان باز کنید.
سینی فر را چرب کنید و خمیرهای آماده شده را روی سینی بچینید. سپس سینی را برای استراحت به مدت حدود ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
حالا میتوانید مواد پیتزای مخلوط را آماده کنید. ابتدا سینه مرغ را با روغن، نمک، فلفل و زعفران سرخ کنید و کنار بگذارید.
یک پیاز متوسط را پوست بگیرید و خلالی نازک خرد کنید، سپس با روغن سرخ کنید تا نرم شود.
گوشت چرخ کرده را به پیاز نیمه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود. سپس ادویههای شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پاپریکا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
قارچها را بشویید و به صورت حلقههای خرد شده قرار دهید. همچنین چند برش از فلفل دلمهای رنگی را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. زیتونها را نیز به صورت حلقه خرد کنید.
گوجهفرنگی را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
سس پیتزا را روی خمیر بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
گوشت چرخ کرده را روی خمیر بریزید و آن را پخش کنید. سپس مرغ را به صورت پراکنده روی گوشت بریزید.
مواد دیگر شامل قارچ، ذرت، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی و زیتون را به صورت پراکنده روی خمیر پیتزا پخش کنید.
ادویههای شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید. میزان پنیر پیتزا بستگی به دلخواه شما دارد.
پیتزای آماده شده را به ۸ قسمت تقسیم کرده و با سس دلخواه همراه با آن سرو کنید.
فوت و فن پیتزا مخلوط
برای بهبود طعم و دستیابی به پخت بهتر در پیتزا مخلوط، پس از افزودن تمام مواد به خمیر پیتزا، بهتر است آن را حداقل به مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده تا طعم و کیفیت خمیر بهبود یابد، سپس آن را درون فر قرار داده و پخت کنید تا نان آن کمی تردتر شود.
در طی تزیین پیتزا مخلوط، میتوانید سبزیجات و مواد دیگر را به اندازههای مختلف خرد کرده و پیتزایتان را به دلخواه تزیین کنید.
برای ایجاد لایه طلایی بر روی پیتزا، در چند دقیقه پایانی پخت، گریل بالای فر را روشن کنید. اما به خاطر داشته باشید که پیتزا نسوزد و زیرش سوختگی ایجاد نشود.
همچنین، در تهیه پیتزا مخلوط، میتوانید از مواد متنوعی مانند کالباس و سوسیس نیز استفاده کنید تا طعم و تنوع بیشتری به پیتزایتان ببخشید.
راه جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا
از پیشرو، باید ذکر کنیم که پیتزا به عنوان محبوبترین غذای سریعتهیه در جهان، توانستهاست تمام سلیقهها را جلب کند. از گیاهخواران و نیمهگیاهخواران تا علاقهمندان به دریایی و گوشتخواران حرفهای، همگی از این دستاورد خوشمزه لذت میبرند. آیا اندازه گذاشتن دست به یک برش پیتزا با پنیر عالی میتواند مشکل باشد؟ اطمینان داریم که بله!
اما روش تهیه یک پیتزا خوشمزه با استفاده از خمیر باکیفیت بسیار اهمیت دارد. اگر از خمیر پیتزای مرغوب استفاده نکنید، نباید انتظار داشته باشید که به یک طعم لذیذ دست یابید. در اینجا ما روشهای متعددی برای تهیه خمیر جذاب پیتزا خانگی ارائه دادهایم و نکات مهمی را برای تهیه این خمیر به اشتراک گذاشتهایم.
علاوه بر خمیر پیتزا، میتوانید از نانهای دیگر نیز مانند خمیر نان سنگک یا بربری برای تهیه پیتزای خانگی استفاده نمایید. همچنین، اگر به فر دسترسی ندارید، میتوانید مواد پیتزا را روی نان تست قرار داده و از توستر برای پختن آن استفاده کنید. اینجا فقط به دما و زمانی که پیتزا در دستگاه توستر قرار میگیرد توجه داشته باشید.
نان پیتزا را نرم کنید
تجربه نشان دادهاست که خمیر پیتزاهایی که در فروشگاهها یافت میشوند، به طور معمول خشک هستند و پس از پختن نیز سفتتر میشوند. این بهتر است که به جای آن، خودتان اقدام به تهیه خمیر پیتزا در خانه نمایید. بهترین روش، همان روش تهیه خمیر جادویی است که پیشتر اشاره شد. خمیر پیتزا را به آرامی مرطوب درست کنید و در مراحل تهیهاش از وردنه استفاده نکنید.
هنگام چینش مواد بر روی خمیر پیتزا، موادی که دارای مقدار زیادی آب مانند فلفل دلمهای، قارچ و پیاز هستند را در لایه بالا قرار دهید. قبل از اینکه آنها را به پیتزا اضافه کنید، آنها را در روغن تفت داده و کمی سرخ کنید. همچنین، برای جلوگیری از تلخ شدن پیتزا، بهتر است فلفل دلمهای را زیاد نسوزانید.
قبل از اینکه خمیر را در سینی فر قرار دهید، کف سینی را با آرد پاشید. اگر آن را چرب کنید، خمیر ممکن است خشک شود. همچنین، در کنار پیتزا در سینی فر، یک کاسه آب قرار دهید تا داخل فر رطوبت داشته باشد. این اقدام میتواند به پخت بهتر و خوشطعمتر پیتزا کمک کند.
راز کش آمدن پنیر پیتزا
قبل از استفاده، پنیر پیتزا را از فریزر خارج نموده و صبر کنید تا یخ آن آب شود و به دمای اتاق برسد. این اقدام منجر به بهبود کشش پنیر پس از پخت میشود.
برای افزایش کشش پنیر، میتوانید پنیر را بر روی سس پیتزا پخش کرده و بهتر است مقدار قابل توجهی پنیر را زیر مواد پیتزا قرار دهید، حدود ۹۰ درصد از مقدار پنیر را، و مابقی ۱۰ درصد را روی مواد پخش کنید. به علاوه، میتوانید از ترکیبات مختلفی از پنیر گودا و انواع دیگر پنیرها برای تنوع در طعم و کشش پنیر استفاده نمایید.