; فوت و فن کوفته کدو و نخود و راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن باقالی و راز خوشمزگی باقالی و نکات پخت باقالی

فوت و فن باقالی و راز خوشمزگی باقالی و نکات پخت باقالی

فوت و فن باقالی فوت و فن باقالی و راز خوشمزگی باقالی و نکات پخت باقالی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فوت و فن باقالی باقالا، یکی …

فوت و فن پخت آبگوشت شله و راز خوشمزگی آبگوشت شله خانگی

فوت و فن پخت آبگوشت شله و راز خوشمزگی آبگوشت شله خانگی

فوت و فن پخت آبگوشت شله فوت و فن پخت آبگوشت شله و راز خوشمزگی آبگوشت شله خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت شله یکی از …

فوت و فن کاپوچینو و راز خوشمزگی کاپوچینو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کاپوچینو و راز خوشمزگی کاپوچینو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کاپوچینو فوت و فن کاپوچینو و راز خوشمزگی کاپوچینو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یادگیری تولید کاپوچینو با کیفیت کافه در …

فوت و فن کوفته کدو و نخود

فوت و فن کوفته کدو و نخود و راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی

فوت و فن کوفته کدو و نخود و راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کوفته کدو و نخود یکی از غذاهای خوشمزه و سالم ایرانی است که به دلیل استفاده از سبزیجات در آن، طرفداران زیادی دارد. این کوفته گیاهی می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش‌غذایی لذیذ در کنار غذاهای دیگر سرو شود. ترکیب طعم کدو و نخود به همراه ادویه‌های معطر، طعمی بی‌نظیر به این کوفته می‌بخشد. این غذا به دلیل نداشتن گوشت، گزینه‌ی مناسبی برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال یک غذای سبک و سالم هستند. کوفته کدو و نخود علاوه بر طعم عالی، سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ها است و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

مواد اولیه کوفته کدو و نخود

کدو سبز متوسط: ۳ عدد

نخود: ۲ لیوان

فلفل سبز: ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

آرد: ۱ لیوان

نمک: ۱.۵ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

زیره: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

سیر: ۱ حبه

شوید تازه: ۱ پیمانه

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته کدو و نخود

نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس نخود را بپزید تا کاملا نرم شود.

کدوها را بشویید و رنده کنید. آب کدوهای رنده شده را با دست بگیرید تا در زمان پخت کوفته‌ها وا نروند.

نخود پخته شده را به همراه سیر در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و خوب له کنید تا کاملا یکدست شود.

در یک کاسه بزرگ، نخود له شده، کدوی رنده شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، شوید خرد شده و تمام ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید.

آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه کوفته منسجم شود و به دست نچسبد.

در یک تابه گود، روغن را داغ کنید. از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست گرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت شود.

کوفته‌های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

کوفته‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با ماست یا سس دلخواه سرو کنید.

فوت و فن کوفته کدو و نخود

برای خوشمزه‌تر شدن کوفته‌ها می‌توانید از کمی پیاز رنده شده و آب گرفته در مایه کوفته استفاده کنید.

اگر مایه کوفته شل بود، می‌توانید کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

برای اینکه کوفته‌ها هنگام سرخ شدن وا نروند، می‌توانید کمی آنها را در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

می‌توانید کوفته‌ها را در فر یا با مقدار کمی روغن در تابه رژیمی نیز سرخ کنید.

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای فلفل دلمه ای از فلفل سبز تند استفاده کنید.

می‌توانید از سبزیجات معطر دیگر مانند نعناع و جعفری نیز در مایه کوفته استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید کمی گردو یا کشمش به مواد کوفته اضافه کنید.

این کوفته را می‌توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد.

کوفته کدو و نخود را می‌توان در کنار ماست، سس گوجه فرنگی یا انواع ترشی سرو کرد.

چند خاصیت مهم کوفته کدو و نخود

به دلیل وجود کدو سبز، سرشار از ویتامین A و C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

نخود منبع غنی پروتئین گیاهی و فیبر است که به کاهش کلسترول خون و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

به دلیل نداشتن گوشت، برای افرادی که رژیم غذایی گیاهخواری یا کم چربی دارند، مناسب است.

به دلیل فیبر بالا، باعث ایجاد احساس سیری و کنترل وزن می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.