; فوت و فن نان روت و راز خوشمزگی نان روت خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن خوراک بلدرچین و راز خوشمزگی خوراک بلدرچین خوشمزه و خانگی

فوت و فن خوراک بلدرچین و راز خوشمزگی خوراک بلدرچین خوشمزه و خانگی

فوت و فن فوت و فن خوراک بلدرچین فوت و فن خوراک بلدرچین و راز خوشمزگی خوراک بلدرچین خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن حلوا نثار و راز خوشمزگی حلوا نثار خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا نثار و راز خوشمزگی حلوا نثار خوشمزه و خانگی

فوت و فن حلوا نثار فوت و فن حلوا نثار و راز خوشمزگی حلوا نثار خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوا نثار، یکی …

فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب یونانی فوت و فن جوجه کباب یونانی و راز خوشمزگی جوجه کباب یونانی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کباب …

فوت و فن نان روت

فوت و فن نان روت و راز خوشمزگی نان روت خوشمزه و خانگی

فوت و فن نان روت و راز خوشمزگی نان روت خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

نان روت، یک نان شیرین و خوشمزه با اصالتی افغانی است که به دلیل بافت نرم و پنبه‌ای و طعم منحصربه‌فردش، در میان مردم افغانستان و کشورهای همسایه محبوبیت زیادی دارد. این نان معمولاً در مناسبت‌های خاص و جشن‌ها پخته می‌شود و به عنوان نمادی از شادی و مهمان‌نوازی شناخته می‌شود. نان روت با ترکیبی از آرد، شیر، شکر، تخم مرغ و کره تهیه می‌شود و معمولاً با سیاه دانه و کنجد تزیین می‌شود. این نان به دلیل داشتن بافت نرم و اسفنجی، برای تهیه انواع ساندویچ‌ها و یا به عنوان یک میان وعده شیرین و مقوی مناسب است. نان روت علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ها است و می‌تواند به تأمین انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

مواد اولیه نان روت

آرد سفید: ۳ پیمانه

شیر ولرم: ۱ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

روغن مایع: نصف پیمانه

مخمر فوری: ۲ قاشق چایخوری

بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

هل کوبیده: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

سیاه دانه و کنجد: به مقدار لازم

طرز تهیه نان روت

ابتدا مخمر و یک قاشق غذاخوری شکر را در نصف پیمانه شیر ولرم حل کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع، وانیل و هل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکنواختی به دست آید.

روی خمیر را بپوشانید و در یک جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به شکل دلخواه (معمولاً گرد یا بیضی) فرم دهید.

روی نان را با سیاه دانه و کنجد تزیین کنید.

نان را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.

فوت و فن نان روت

برای خوشمزه‌تر شدن نان، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده در خمیر استفاده کنید.

می‌توانید به جای روغن مایع از کره آب شده استفاده کنید.

برای اینکه نان شما بافت نرم و اسفنجی داشته باشد، آن را به خوبی ورز دهید و اجازه دهید به اندازه کافی استراحت کند.

نکات تکمیلی

می‌توانید نان روت را به صورت ساده یا با انواع مغزها و دانه‌ها تهیه کنید.

نان روت را می‌توان در کنار چای یا قهوه سرو کرد.

چند خاصیت مهم نان روت

نان روت منبع غنی کربوهیدرات است که به تأمین انرژی بدن کمک می‌کند.

به دلیل داشتن شیر و تخم مرغ، حاوی پروتئین و کلسیم است که برای سلامت استخوان‌ها مفید است.

نان روت حاوی فیبر است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.