; فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی - موسوی ها
فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ کرفس فوت و فن سوپ کرفس و راز خوشمزگی سوپ کرفس خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سوپ کرفس، یک غذای …

فوت و فن گاناش و راز خوشمزگی گاناش و نکات پخت گاناش خوشمزه

فوت و فن گاناش و راز خوشمزگی گاناش و نکات پخت گاناش خوشمزه

فوت و فن گاناش فوت و فن گاناش و راز خوشمزگی گاناش و نکات پخت گاناش خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گاناش به طور فرهنگی در …

فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن قارچ کبابی فوت و فن قارچ کبابی و راز خوشمزگی قارچ کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. طبق دیدگاه طب سنتی، …

فوت و فن پخت شیر ماهی

مزه دار کردن ماهی شیر قبل از سرخ کردن طرز تهیه ماهی شیر رستورانی طرز تهیه ماهی شیر نی نی سایت طرز تهیه ماهی شیر سرخ شده طرز تهیه ماهی شیر به روش جنوبی علت سفت شدن ماهی شیر بعد از پخت طرز تهیه فیله ماهی شیر طرز تهیه ماهی شیر نیزه ای

فوت و فن پخت شیر ماهی و راز خوشمزگی شیر ماهی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهی شیر یا شیرماهی، یک نوع ماهی آب شور از خانواده تن‌ماهیان و سرده خط‌خطی‌های اسپانیایی است که از اسکلت استخوانی برخوردار می‌باشد. این ماهی در اماکن متعددی از آب‌های جنوب شرقی آسیا، چین، ژاپن، استرالیا و مناطق اقیانوسیه یافت می‌شود. این اسماعیل نیز به سوی مناطق ساحلی شمالی اقیانوس هند، سواحل شرقی آفریقا، خاورمیانه، خلیج فارس، دریای عمان و مناطق مدیترانه گسترش یافته است.

مواد لازم برای تهیه شیر ماهی

شیر ماهی :۶۰۰ گرم

گردو :۱/۲ پیمانه

پیاز:۱ عدد

سیر تازه:۱ بوته

پیاز داغ :۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری

روغن : ۱/۲ پیمانه

تمر هندی :۲۰۰ گرم

آب انار :۱ پیمانه

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز و شنبلیله خرد شده:۲ قاشق

سماق ساییده :۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه :به مقدار لازم

آموزش پخت شیر ماهی

در یک ظرف مناسب، پیاز، آب لیمو، سماق، زعفران، نمک و فلفل را با یک مقدار مناسب از روغن ترکیب کرده و سپس شیر ماهی را در این مخلوط قرار دهید. سپس، ماهی را در یخچال بگذارید تا به مدت ۴ ساعت استراحت کرده و طعم خوشایندی بگیرد.

سپس می‌توانید ماهی را در یک تابه سرخ کنید یا آن را در فر پخته کنید.

برای تهیه سس ترش ماهی، سیر را با گشنیز و جعفری خرد شده را در مقداری کره یا روغن تفت دهید.

تمر هندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس آن را صاف کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه نمایید.

در انتها، آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید تا ترکیب غلیظی ایجاد شود.

سس ترش آماده‌شده را به روی ماهی پخته‌شده بریزید و آماده به سرو کردن شوید.

مواد لازم برای پختنماهی شیر و گوجه و جعفری

۴ تکه شیر ماهی جنوب

جعفری تازه خرد شده

۳ عدد گوجه

چند حبه شیر به مقدار دلخواه

یک عدد پیاز متوسط

ادویه کاری، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

آموزش پخت ماهی شیر و گوجه فرنگی

برای تهیه این غذا، گوشت شیر ماهی را با مقدار مناسبی از فلفل و نمک مخلوط کرده و سپس آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

سیر را خرد کرده و پیاز را به نیشکری خیلی ریز خرد کنید. سپس این دو ماده را در یک تابه با روغن تفت دهید. پس از سرخ شدن و طلایی شدن آنها، گوجه خرد شده و جعفری را اضافه کنید. به مواد اضافه شده اجازه دهید با اضافه کردن کمی آب بپزند و تا حالت له شدن بگیرند.

زمانی که این مواد در حال جوش آمدن هستند، گوشت شیر ماهی را در یک تابه دیگر سرخ کنید. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کرده و منتظر بمانید تا ترکیب به خوبی مخلوط شود و آماده به سرو کردن شود. این غذای خوشمزه را می‌توانید با نان یا انواع مختلف پلو سرو کنید.

آموزش پخت ماهی شیر در فر

۸۰۰ گرم فیله شیر ماهی تازه جنوب

روغن زیتون یا کره یک چهارم لیوان

لیموی تازه

ادویه ماهی

نمک و فلفل به مقدار لازم

تهیه ماهی شیر جنوبی در فر، یکی از بهترین روش‌های ارائه این نوع ماهی است. این روش به خوبی خواص غذایی ماهی را حفظ می‌کند. برای شروع، گوشت ماهی شیر جنوبی را با روغن، فلفل و نمک مخلوط کنید.

سینی فر را چرب کنید و گوشت ماهی را روی آن قرار دهید. مابقی مخلوط روغن، فلفل و نمک را روی ماهی بریزید. در این مرحله، می‌توانید از ادویه‌های خاص ماهی نیز استفاده کنید. اگر تمایل داشته باشید، می‌توانید برش‌های لیمو را به شکل ورقه‌ورقه روی ماهی قرار دهید. مواد را برای مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد پخته کنید. برای سرو، می‌توانید از مختلف سبزیجات و انواع پلو استفاده نمایید.

ماهی شیر جنوبی، منبع غنی از پروتئین، امگا ۳ و ویتامین B است. این اجزای مغذی بسیار مفید برای حفظ سلامتی قلب و عروق می‌باشند. این مقاله تلاش داشت تا چند نمونه از بهترین روش‌های تهیه ماهی شیر جنوب را به شما آموزش دهد که به سادگی قابل اجرا هستند. اگر تمایل دارید سبزیجات و پلو با ماهی سوخاری را میل کنید، می‌توانید از همین روش با ماهی شیر جنوبی استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.