فوت و فن پخت آبگوشت نعنا جعفری و راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری
فوت و فن آش جو و ترکیبات و راز خوشمزگی آش جو خانگی
فوت و فن آش جو فوت و فن آش جو و ترکیبات و راز خوشمزگی آش جو خانگی و نکات آش جو در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن کیک در فر و راز خوشمزگی پخت کیک در فر در منزل
فوت و فن کیک در فر فوت و فن کیک در فر و راز خوشمزگی پخت کیک در فر در منزل در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک …
فوت و فن کباب مصری و راز خوشمزگی کباب مصری خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب مصری فوت و فن کباب مصری و راز خوشمزگی کباب مصری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کباب مصری یکی …
فوت و فن پخت آبگوشت نعنا جعفری
فوت و فن پخت آبگوشت نعنا جعفری و راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت نعناجعفری یکی از غذاهای اصیل و بسیار قدیمی ایرانی است که در فرهنگ ما تاریخچه عریضی دارد. تاریخ دقیق ورود این غذا به فرهنگ مشخص نیست، اما سندی که به تهیه آبگوشت ارجاع میدهد، به قرن ۸ باز میگردد. البته در کتب قدیمیتر، این غذا معمولاً به نام “شورباج” شناخته میشد و به عنوان یک نوع شوربا توصیف میشد. شما میتوانید برای تهیه آبگوشت از لوبیا سفید یا چیتی استفاده کنید و با اضافه کردن نعنا و جعفری، عطر و طعم ویژهای به این آش ببخشید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت نعنا جعفری
گوشت گوسفندی با استخوان و کمی دنبه ۲۵۰ گرم
لوبیا سفید و نخود از هر کدام ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
لیمو عمانی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
نعنا و جعفری ۲۵۰ گرم
بلغور گندم ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز به مقدار لازم
آموزش پخت آبگوشت نعنا جعفری
ابتدا نخود و لوبیا آبگوشت را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب را تعویض کنید تا راحتتر پخته شوند و نفخ آنها کمتر شود. گوشت را نیز بشورید و برای افزایش خوشمزگی آن، بهتر است کمی دنبه اضافه کنید. همچنین، نعنا و جعفری را بشورید و خرد کنید.
در مرحله بعد، پیاز را پوستگیری کرده و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس با افزودن کمی روغن، پیاز را در قابلمه تفت دهید. گاهی اوقات به گوشت تفت داده شده نیز دنبه اضافه شود. سپس ادویهها، حبوبات و بلغور را به مواد اضافه کرده و روی مواد آب جوش بریزید. این مرحله را حداقل ۴ ساعت ادامه دهید تا گوشت و حبوبات به خوبی پخته شوند.
پس از آمادهسازی مرحله قبلی، رب را جداگانه با کمی روغن تفت داده و سپس به مواد اصلی اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس سیبزمینی پوستکنده را نیز اضافه کرده و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سیبزمینیها نرم شوند.
در مرحله بعد، نعنا و جعفری خرد شده را به همراه لیمو عمانی (که از قبل سوراخ کرده و داخل لیوان گذاشتهاید تا تلخی آن برطرف شود) به آبگوشت اضافه کرده و دنبه را در کاسه بزنید. سپس نمک مورد نیاز را اضافه و همه مواد را با نان تیلیت کنید. نهایتاً حاصل را سرو کنید.
فوت و فن پخت آبگوشت نعنا جعفری
اگر تمایل دارید، میتوانید رب را از مواد استفاده شده حذف کنید.
از گوجههای سبز در فصل بهار یا گوجههای فریزر شده نیز میتوانید استفاده کنید.
برای افزایش ترشی، میتوانید از آبلیمو یا یک بند انگشت قرقروت سفید یا سیاه بهره ببرید.
همچنین، میتوانید از پرک یا رب لیمو به جای لیمو عمانی استفاده نمایید.