فوت و فن پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش زغال اخته و راز خوشمزگی آش زغال اخته خوشمزه و خانگی
فوت و فن آش زغال اخته فوت و فن آش زغال اخته و راز خوشمزگی آش زغال اخته خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن رب پلو و راز خوشمزگی رب پلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن رب پلو فوت و فن رب پلو و راز خوشمزگی رب پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رب پلو یک غذای …
فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی
فوت و فن شله مشهدی فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شله مشهدی، که مردم …
فوت و فن پخت آش شیر
فوت و فن پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آش بلغور شیر یک غذای سنتی در استانهای خراسان و کرمان است که با استفاده از بلغور شیر تهیه میشود. بلغور شیر مشابه ترخیته تهیه میگردد. در ابتدا، بلغور گندم با شیر پخته میشود و سپس به صورت قرصهایی درآمده که تحت تابش آفتاب یا روی حرارت خشک میشوند. این غذا با طعم بسیار خوشمزه و ارزش غذایی بالا شناخته میشود. میتوانید در ایامی که به تقویت سیستم ایمنی نیاز دارید، از آش بلغور شیر بهرهبرداری کنید. این غذا به عنوان یک غذای سنتی و مفید شناخته میشود و به عنوان غذای افطاری محبوب و پرانرژی در ماه مبارک رمضان نیز معمولاً مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای پخت آش شیر
شیر ۱ کیلو گرم
گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
آب ۲ لیتر
کشمش بی دانه، گردو و بادام به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روش تهیه آش شیر
برای تهیه آش شیر خوشمزه، ابتدا گندم را پوست کنید و نخود را به دقت بشویید تا از گرد و غبار پاک شوند. سپس این دو ماده را در یک کاسه با آب بریزید و بگذارید حدود یک شب در آب خیس شوند تا خوب نفخ بگیرند.
حالا تا زمانی که گندم و نخود خوب نفخ گرفتند، آب آنها را چندین بار تعویض کنید. پس از این مرحله، گندم و نخود را درون یک قابلمه قرار دهید.
آب را به این مخلوط اضافه کرده و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس نخود را بپزید تا کاملاً نرم شوند و گندم لعاب دار شود. به مرور زمان، نمک را به مخلوط اضافه کنید.
سپس آب اضافی مخلوط نخود و گندم را تا تبخیر کامل آن تازه کنید. وقتی آب اضافی کاملاً تبخیر کرد، شیر را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. حالا اجازه دهید آش روی حرارت ملایم جا بیفتد.
در نهایت، وقتی آش شیر آماده و غلیظ شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و میتوانید آن را با کشمش، بادام و گردو به میزان دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید. طرز تهیه آش شیر را با نان تازه بپیچانید و لذت ببرید.
فوت و فن پخت آش شیر
هر چه میزان مغزیجات در این آش بیشتر باشد، طعم آن خوشمزهتر خواهد بود.
آش باید بهطور کاملاً غلیظ و بدون وجود آبکی تهیه شود.
در مرحله اضافه کردن شیر، مطمئن شوید که پای گاز را به کار بگیرید و با آرامی آن را به مخلوط اضافه کنید تا شیر از سر نیافتد.
راز خوشمزگی آش شیر
آش شیر یکی از آشهای مقوی و خوشمزه ایرانی است که با شیر و برنج و مقداری از حبوبات پخته میشود. برای اینکه آش شیر شما خوشمزه شود، باید به چند نکته توجه کنید: اول اینکه از برنج نیم دانه و با کیفیت استفاده کنید. دوم اینکه شیر را به آرامی و کم کم به آش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش بریده بریده نشود. سوم اینکه از شعله ملایم برای پخت آش استفاده کنید تا آش به آرامی جا بیفتد و ته نگیرد. چهارم اینکه در پایان پخت، کمی کره به آش اضافه کنید تا طعم و مزه آن بهتر شود. پنجم اینکه آش را با شکر و دارچین تزیین و میل کنید.