; فوت و فن پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن آش زغال اخته و راز خوشمزگی آش زغال اخته خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش زغال اخته و راز خوشمزگی آش زغال اخته خوشمزه و خانگی

فوت و فن آش زغال اخته فوت و فن آش زغال اخته و راز خوشمزگی آش زغال اخته خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن رب پلو و راز خوشمزگی رب پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن رب پلو و راز خوشمزگی رب پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن رب پلو فوت و فن رب پلو و راز خوشمزگی رب پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رب پلو یک غذای …

فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی

فوت و فن شله مشهدی فوت و فن شله مشهدی و راز خوشمزگی شله مشهدی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شله مشهدی، که مردم …

فوت و فن پخت آش شیر

طرز تهیه آش شیر برنج ساده طرز تهیه آش شیر ساده طرز تهیه شیر آش مازندرانی آش شیر با بلغور آش شیر تبریز آش شیر اردبیل اش شیر با رشته آش شیر زنجان

فوت و فن پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش بلغور شیر یک غذای سنتی در استان‌های خراسان و کرمان است که با استفاده از بلغور شیر تهیه می‌شود. بلغور شیر مشابه ترخیته تهیه می‌گردد. در ابتدا، بلغور گندم با شیر پخته می‌شود و سپس به صورت قرص‌هایی درآمده که تحت تابش آفتاب یا روی حرارت خشک می‌شوند. این غذا با طعم بسیار خوشمزه و ارزش غذایی بالا شناخته می‌شود. می‌توانید در ایامی که به تقویت سیستم ایمنی نیاز دارید، از آش بلغور شیر بهره‌برداری کنید. این غذا به عنوان یک غذای سنتی و مفید شناخته می‌شود و به عنوان غذای افطاری محبوب و پرانرژی در ماه مبارک رمضان نیز معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای پخت آش شیر

شیر ۱ کیلو گرم

گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم

نخود ۱۰۰ گرم

آب ۲ لیتر

کشمش بی دانه، گردو و بادام به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

روش تهیه آش شیر

برای تهیه آش شیر خوشمزه، ابتدا گندم را پوست کنید و نخود را به دقت بشویید تا از گرد و غبار پاک شوند. سپس این دو ماده را در یک کاسه با آب بریزید و بگذارید حدود یک شب در آب خیس شوند تا خوب نفخ بگیرند.

حالا تا زمانی که گندم و نخود خوب نفخ گرفتند، آب آن‌ها را چندین بار تعویض کنید. پس از این مرحله، گندم و نخود را درون یک قابلمه قرار دهید.

آب را به این مخلوط اضافه کرده و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس نخود را بپزید تا کاملاً نرم شوند و گندم لعاب دار شود. به مرور زمان، نمک را به مخلوط اضافه کنید.

سپس آب اضافی مخلوط نخود و گندم را تا تبخیر کامل آن تازه کنید. وقتی آب اضافی کاملاً تبخیر کرد، شیر را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. حالا اجازه دهید آش روی حرارت ملایم جا بیفتد.

در نهایت، وقتی آش شیر آماده و غلیظ شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و می‌توانید آن را با کشمش، بادام و گردو به میزان دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید. طرز تهیه آش شیر را با نان تازه بپیچانید و لذت ببرید.

فوت و فن پخت آش شیر

هر چه میزان مغزیجات در این آش بیشتر باشد، طعم آن خوشمزه‌تر خواهد بود.

آش باید به‌طور کاملاً غلیظ و بدون وجود آبکی تهیه شود.

در مرحله اضافه کردن شیر، مطمئن شوید که پای گاز را به کار بگیرید و با آرامی آن را به مخلوط اضافه کنید تا شیر از سر نیافتد.

راز خوشمزگی آش شیر

آش شیر یکی از آش‌های مقوی و خوشمزه ایرانی است که با شیر و برنج و مقداری از حبوبات پخته می‌شود. برای اینکه آش شیر شما خوشمزه شود، باید به چند نکته توجه کنید: اول اینکه از برنج نیم دانه و با کیفیت استفاده کنید. دوم اینکه شیر را به آرامی و کم کم به آش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش بریده بریده نشود. سوم اینکه از شعله ملایم برای پخت آش استفاده کنید تا آش به آرامی جا بیفتد و ته نگیرد. چهارم اینکه در پایان پخت، کمی کره به آش اضافه کنید تا طعم و مزه آن بهتر شود. پنجم اینکه آش را با شکر و دارچین تزیین و میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 آذر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.