فوت و فن نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خانگی و خوشمزه
فوت و فن پیتزا سیب زمینی و راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی
فوت و فن پیتزا سیب زمینی فوت و فن پیتزا سیب زمینی و راز خوشمزگی پیتزا سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر …
فوت و فن خورشت لپه و راز خوشمزگی خورشت لپه حرفه ای چیست
فوت و فن خورشت لپه فوت و فن خورشت لپه و راز خوشمزگی خورشت لپه حرفه ای چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت لپه یکی از …
فوت و فن شیرینی قندی و راز خوشمزگی شیرینی قندی خوشمزه و خانگی
فوت و فن شیرینی قندی فوت و فن شیرینی قندی و راز خوشمزگی شیرینی قندی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی قندی، با استفاده …
فوت و فن نون خامه ای
فوت و فن نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خانگی و خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آنچه که ممکن است از یک دسر یا شیرینی خامهای انتظار داشته باشید، میتوانید در نوعی شیرینی کوچک اما پر از تاریخ و راز به نام “نان خامهای” کشف کنید. این شیرینی کوچک یک داستان جذاب دارد و از ایتالیا به سایر نقاط جهان سفر کرده و خاطرات زیبا و ماندگاری برای علاقهمندان به آن به ارمغان آورده است.
مهاجرت همواره برای انتقال علم، دانش، هنر و ایدهها مؤثر بوده است. در زمان حکومت کاترین دو مدیچی، که یک ایتالیایی اصیل از خانواده مدیچیهای ایتالیا بود، سرآشپز دربار، تقریباً در سال ۱۵۴۷ خمیر اولیه نان خامهای را برای مراسم عروسی او با پادشاه فرانسه هنری دوم اختراع کرد و از آن زمان شیرینی نان خامهای وارد فرانسه شد.
دستور پخت نان خامهای (Cream Puff) در دوره رونق شیرینیپزی در اروپا در قرن هفدهم به شکلی تغییر یافت. در نهایت، در قرن هجدهم، آنتونی کرمه دستوری ارائه داد که تا به امروز برای تهیه نان خامهای استفاده میشود. او خامه را به نان اضافه کرد.
بعد از اروپا، میتوان گفت که نان خامهای در حدود سال ۱۸۵۱ از آمریکا شیوع یافت و ایالت ویسکانزین به دلیل تخصص قنادیهای خود در تهیه نان خامهای شناخته شده است.
بنابراین، میتوان گفت که نان خامهای اصالتاً از ایتالیا به وجود آمده و سپس به تمام نقاط دنیا منتقل شده و در هر کشور با تغییرات مختلف در طعم و سبک خود توسعه یافته است. این شیرینی با تنوع در سبک و طعم در سراسر جهان محبوبیت یافته و در فرانسه به ویژه، روز دوم ژانویه به عنوان روز ملی نان خامهای جشن گرفته میشود.
مواد لازم برای پخت نون خامه ای
آب نصف لیوان یا ۱۲۰ میلی لیتر
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱ پنس
آرد نصف لیوان یا ۷۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
آموزش تهیه نون خامه ای
برای تهیه نان خامهای، ابتدا آب و کره را به همراه نمک و شکر در یک قابلمه قرار میدهیم و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار میدهیم و آنها را همزن میکنیم تا شکر و کره حل شوند.
وقتی کره از کنارههای قابلمه شروع به جوشیدن کند، آرد را اضافه میکنیم و دو دقیقه با حرارت کم مرتب هم میزنیم تا خمیر به خوبی ترکیب شود. سپس از روی حرارت برمیداریم.
در ظرف دیگری خمیر را میریزیم و به خود اجازه میدهیم کمی خنک شود. سپس تخم مرغها را به همراه وانیل و بیکربنات سودا به آن اضافه کرده و با همزن برقی برای یک دقیقه میزنیم.
بعد از هم زدن مواد وقتی کاملاً با هم ترکیب شده و یک خمیر نرم و لطیف به دست آمده است، آن را در یک قیف میریزیم و روی سینی فر کاغذی روغنی میگذاریم. سپس خمیر را با قیف روی سینی فر با فاصله به شکلهای دلخواه پایپ میکنیم.
برای پخت، ماکروفر را روی حالت کانوکشن و در دمای ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم و سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار میدهیم.
پس از بیست دقیقه، سینی فر را خارج کرده و برای نیم ساعت اجازه میدهیم که خنک شود. در این فاصله، خامه قنادی را در ظرفی میریزیم و برای ۱۰ دقیقه با همزن برقی میزنیم تا حجم بگیرد و فرم بگیرد.
وقتی نانها خنک شدند، زیرنانها یک سوراخ میزنیم و با قیف داخل آنها را با خامه پر میکنیم. سپس برای نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خنک شوند.
حالا نان خامهایهای خوشمزه آماده هستند. آنها را در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از مهمانها یا لذت بردن خودتان و خانواده از این شیرینی خانگی لذت ببرید.
فوت و فن پخت نون خامه ای
پس از ریختن خمیر در قیف و استفاده از ماسوره برای شکل دادن به آن، دست خود را به آب بینمک بینمک کنید و با انگشتان خیس، به آرامی بر روی تیزیهای خمیری که در سینی قرار دادهاید فشار دهید تا برجستگیها از بین برود و این بخش از شیرینی هنگام پخت خمیر نسوزد.
با افزودن وانیل و مراقبت از تمیزی کاسه در مراحل مخلوط کردن تخممرغ، از بوی زهم تخممرغ جلوگیری کنید.
برای جلوگیری از پف کردن ناخواسته خمیر نان خامهای، میتوانید دمای فر را در ۵ دقیقه اول پخت روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس به مدت حدود ۲۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
در تهیه شیرینی نان خامهای، به ویژه در زمان پف کردن آن در فر، فر را باز نگذارید، زیرا این کار میتواند به پف شدن ناخواسته خمیر منجر شود.
هنگام خروج از فر، نان خامهای باید کاملاً طلایی و ترد باشد و به خوبی پخته شده باشد. در غیر این صورت ممکن است درون آن خمیر باقی بماند.
اگر ماسوره کنگرهدار در دسترس نباشد، میتوانید بدون ماسوره یا با ماسورهی ساده این کار را انجام دهید.