فوت و فن استانبولی و راز و رمز استانبولی خوشمزه و ادویه استانبولی با گوشت
فوت و فن کیک موز و راز خوشمزگی کیک موز خوشمزه و خانگی
فوت و فن کیک موز فوت و فن کیک موز و راز خوشمزگی کیک موز خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک موز نوعی کیک …
فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن مارمالاد زردآلو فوت و فن مارمالاد زردآلو و راز خوشمزگی مارمالاد زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مارمالاد زردآلو یک نوع …
فوت و فن خوراک سوسیس ایتالیایی و راز خوشمزگی خوراک سوسیس ایتالیایی خوشمزه
فوت و فن خوراک سوسیس ایتالیایی فوت و فن خوراک سوسیس ایتالیایی و راز خوشمزگی خوراک سوسیس ایتالیایی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خوراک سوسیس …
فوت و فن استانبولی
فوت و فن استانبولی و راز و رمز استانبولی خوشمزه و ادویه استانبولی با گوشت و در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
راز خوشمزگی استانبولی پلو و نکات استانبولی پلو را در این مطلب بیاموزید.استانبولیپلو یا دمی گوجهفرنگی یکی از غذاهای ایرانی است که بر اساس برنج تهیه میشود. این غذا به عنوان “Mexican Rice” یا “Mexican-style Rice” در زبان انگلیسی شناخته میشود. میتوانید با اضافه کردن هویج خرد شده نیز این غذا را تهیه کنید. بهتر است استانبولیپلو با کمی گوشت چرخ کرده پخته شود.
مواد لازم
برای آمادهسازی پلوی استانبولی، لیست مواد زیر را به ۴ نفر در نظر بگیرید.
۳ پیمانه (حدود ۳۰۰ گرم) برنج
یک عدد پیاز متوسط ساطوری شده
۲ تا ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده
دو عدد سیب زمینی متوسط نگینی
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
۸ قاشق غذاخوری روغن مایع
آموزش پخت استانبولی پلو
در یک قابلمه، روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. میتوانید چهار قاشق غذاخوری روغن را در نظر بگیرید. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کنید و آن را شش دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
بعد از گذشت شش دقیقه، رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس پوره گوجهفرنگی و سیبزمینی را به مواد قبلی اضافه کنید و مخلوط کنید تا به جوش بیاید.
حالا برنج را داخل قابلمه بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید تا برنج را تا نصف بند انگشت روی برنج بپوشاند. شعله را زیاد کنید و نمک و فلفل را به میزان لازم به برنج اضافه کنید.
هنگامی که آب پلو بخار شد و روی آن سوراخهای ریزی ایجاد شد، شعله را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج بهطور کامل پخته شود.
پس از پختن، روغن باقیمانده را روی پلو و اطراف آن بریزید و قابلمه را بسته کنید. اجازه دهید غذا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بخارپز شود تا طعمها به هم تلف شوند و بهتر مزه دهد.
آشنایی با انواع استانبولی
گوجهپلو یا استانبولی پلو نام دارد و تنها با استفاده از برنج و گوجهفرنگی تهیه میشود. این غذا از استانبولیپلو از نظر روش تهیه و مواد مورد استفاده متفاوت است. با این حال، گوجهپلو در فهرست غذاهای استانبولی پلو قرار میگیرد.
اضافه کردن گوشت چرخکرده به استانبولی پلو لازم نیست، اما گوشت میتواند به طعم و ارزش غذایی آن افزوده شود. در صورت استفاده از گوشت چرخکرده، پیاز را کمتر تفت دهید و قبل از اضافه کردن رب، گوشت را سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن تبخیر شود.
در استانبولی پلو، استفاده از پیاز اختیاری است، اما بسیاری معتقدند که طعم غذا را بهبود میبخشد.
تجربههای جالبی از استانبولی پلو داشتهام؛ برای مثال، استانبولیپلویی که با استفاده از کشمش تهیه شده بود. هرچند که به طعم غذاهای شیرین علاقهای ندارم، اما باید اعتراف کنم که بسیار خوشمزه بود. همچنین، در یکی از نمونههای استانبولی پلو، از گوشت تکهای به جای گوشت چرخکرده استفاده شده بود و گوشت با استفاده از یک کارد ساطوری خاص برش داده شده بود که به طعم و خاطرهای خوب از آن باقی مانده است.
فوت و فن استانبولی
توصیه میشود از قابلمه تفلون یا شعله پخش کن برای پختن استانبولی پلو استفاده کنید، زیرا این باعث میشود ته دیگ بهتری بدست آید و جلوی سوختن رب گوجه فرنگی و تیره شدن ته دیگ را میگیرد.
اضافه کردن ادویه پلویی یا دارچین به استانبولی پلو، به غذا عطر و طعم خوبی میبخشد.
برای بهبود ظاهر و طعم لابهلای پلو، میتوانید سیب زمینیها را جداگانه سرخ کنید و هنگام سرو بر روی لابهلای پلو بریزید.
در صورت استفاده تنها از گوجه فرنگی، غذا به شکل پردهای خواهد بود و ممکن است به سوختگی مبتلا شود. بنابراین، بهتر است رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه کنید و آن را تفت دهید تا طعم خوبی بگیرد.
اضافه کردن زعفران به غذا، آن را خوشمزهتر و با عطری مطبوع میکند.
برای تجربه جالب، میتوانید گوجهفرنگیها را ابتدا کباب کنید و سپس پوره کنید.
اگر عاشق فلفل دلمهای هستید، نصف فلفل دلمهای سبز یا قرمز را نگینی کرده و با پیاز تفت دهید. این کار تاثیر خاصی بر روی مزه غذا ندارد، اما شکل و شمایل آن را بهتر میکند.
اضافه کردن چند عدد گوجه فرنگی پوست کنده متوسط به میزان ۸ قاشق، به استانبولی پلو طعم خوبی میبخشد.
استفاده از نصف پیمانه شیره تمبرهندی همراه با آب جوش، میتواند باعث افزایش اسیدیته و ترشتر شدن پلوی استانبولی شود. علاوه بر این، اضافه کردن نصف پیمانه برنج دودی به پلو میتواند عطر و طعم آن را بینظیرتر کند، بهویژه برای افرادی که با بوی گوشت در پلو مشکل دارند.
استفاده از برنج ایرانی در طبخ پلو، در مقایسه با برنجهای وارداتی، دشوارتر است، اما طعم بهتری دارد. برای پیشگیری از شفتگی برنج، میتوانید از برنجی استفاده کنید که قبلاً تجربه پخت آن را داشتهاید و در صورت نیاز، مقدار کمتری آب جوش به برنج اضافه کنید و در صورت لزوم، بعداً کمی آب اضافه کنید یا قابلمه را زودتر ببندید.
در صورتی که قابلمهای که استفاده میکنید، بسته شده و چفت نمیشود و سوراخ ندارد، از دمکن استفاده نکنید. این نکته را در هنگام طبخ انواع پلو و چلو رعایت کنید تا پلوی شما خوشقیافهتر و با ریسک کمتری تهیه شود.
مخلفات استانبولی چیست
توصیه میشود پلوی استانبولی را با ماست یا ماست و خیار و سبزی خوردن سرو کنید. این غذا از جمله غذاهایی است که میتوان با استفاده از تمامی مخلفات از شور و زیتون گرفته تا انواع سالاد و ترشی، قابل سرو و مصرف است.
ادویه استانبولی با لوبیا سبز
استانبولی یک غذای ساده و خوشمزه است که با برنج، لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده تهیه میشود. ادویههای اصلی مورد استفاده در این غذا عبارتند از:
زردچوبه: زردچوبه به غذا رنگ زرد زیبایی میدهد و دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.
فلفل سیاه: فلفل سیاه طعم تندی به غذا میدهد و میتواند به بهبود هضم غذا کمک کند.
نمک: نمک برای تنظیم طعم غذا استفاده میشود.
دارچین: (اختیاری) برخی افراد دوست دارند کمی دارچین به استانبولی اضافه کنند تا طعم گرم و شیرینی به آن بدهد.
در برخی موارد، ممکن است از ادویههای دیگری مانند پودر سیر، پودر پیاز یا پودر کاری نیز در تهیه استانبولی استفاده شود، اما این ادویهها اختیاری هستند و به سلیقه شخصی بستگی دارند.
استانبولی با گوشت خورشتی به نظرم خوشمزه تر است من مراحل ابتدایی را مثل خورشت انجام می دهم ،بعد برنج را به صورت جداگانه می پزم یعنی همانطور که می خواهید کته و یا به صورت همیشگی که آنرا آبگش می کنید بعد ته دیگ می گذارم و یک ردیف از همان خورشت ویک ردیف برنج ولی همان موقع هم آن ها را با هم مخلوط می کنم .اگر وقت داشته باشید قبل از اینکه برنج و مواد را با هم مخلوط کنید اجازه دهید برنج خنک شود ،یعنی گرمای اولیه را از دست بدهد این کار باعث می شود خطر شفته شدن پلو به حداقل برسد .من تجربه کباب کردن گوجه ها را قبل از استفاده در مایه ی استامبولی داشته ام و به نظر خودم خیلی خوب شد.
راستی این را فراموش کردم بگویم که من در مایه استامبولی نخود فرنگی پخته شده هم می ریزم و به نظر خودم عالی می شود البته شاید به این دلیل باشد که خودم نخود فرنگی دوست دارم.