; فوت و فن پخت آبگوشت سیب خانگی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی - موسوی ها
فوت و فن دلمه بادمجان و راز خوشمزگی دلمه بادمجان و چاشنی آن

فوت و فن دلمه بادمجان و راز خوشمزگی دلمه بادمجان و چاشنی آن

فوت و فن دلمه بادمجان فوت و فن دلمه بادمجان و راز خوشمزگی دلمه بادمجان و چاشنی آن در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکات پخت دلمه بادمجان …

فوت و فن باقلوا و راز خوشمزگی باقلوا و نکات پخت باقلوا استانبولی

فوت و فن باقلوا و راز خوشمزگی باقلوا و نکات پخت باقلوا استانبولی

فوت و فن باقلوا فوت و فن باقلوا و راز خوشمزگی باقلوا و نکات پخت باقلوا استانبولی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باقلوا یکی از شیرینی‌های سنتی …

فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست

فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست

فوت و فن فلافل فوت و فن فلافل و راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل چیست در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فلافل، یکی از غذاهای …

فوت و فن پخت آبگوشت سیب خانگی

فوت و فن پخت آبگوشت سیب خانگی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی

فوت و فن پخت آبگوشت سیب خانگی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر علاقه دارید تجربه‌ای جدید داشته باشید و هیچ مشکلی با مصرف گوشت سیب ندارید، پیشنهاد می‌شود ابگوشت سیب را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سیب

سردست گوسفند (با استخوان) ۵۰۰ گ

پیاز (خلالی خردشده) ۱ عدد

نخود ۱۴۰ گ

گوجه‌فرنگی (پوره‌شده) ۵ عدد

روغن مایع ب.م.ل

سیب‌زمینی (بدون پوست و مکعبی خردشده) ۲ عدد

سیب درختی (بدون پوست و خردشده) ۵ عدد

زردچوبه (پودرشده) ۱ ق.چ

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل

آب‌غوره ۳ تا ۴ ق.س

نحوه پخت آبگوشت سیب

مواد اولیه برای تهیه این غذا شامل گوشت، پیاز، و نخود (که قبلاً خیس کرده و آبکش کرده‌اید) هستند. آنها را در یک قابلمه حاوی مقداری آب جوش قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه پخت کنید تا گوشت، پیاز و نخود بپزند.

برای تهیه پوره گوجه‌فرنگی، ابتدا یک تابه را با روغن داغ کنید و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا رنگ زیبایی بگیرد. سپس در آخرین ساعت پخت آبگوشت، سیب‌زمینی، سیب درختی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا آبگوشت کاملاً جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آب‌غوره را به آن اضافه کنید. در نهایت آبگوشت سیب را همراه با سبزی‌خوردن، پیاز و نان تازه سرو کنید.

فوت و فن پخت انواع آبگوشت

جهت افزایش خوشمزگی آبگوشت، می‌توانید پیاز را با زردچوبه تفت داده و از این طریق طعم خامی آن را به حداقل برسانید.

نمک را از ابتدای آماده‌سازی آبگوشت به گوشت اضافه کنید؛ زیرا این اقدام موجب تأثیر چشمگیری بر طعم آبگوشت خواهد شد.

برای افزایش خوشمزگی آبگوشت، مدت زمان پخت آن را افزایش دهید و از حرارت ملایم استفاده کنید؛ این روش باعث می‌شود آبگوشت بسیار خوشمزه‌تر شود.

این غذا را در دو مرحله مختلف سرو کنید؛ در مرحله اول می‌توانید آبگوشت را همراه با نان خرد شده سرو کنید و در مرحله دوم می‌توانید مواد را خرد کرده و مخلوط کرده را سرو کنید.

برای بهبود خوشمزگی آبگوشت، از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید.

استفاده از روغن حیوانی نیز در افزایش خوشمزگی آبگوشت تأثیرگذار است.

انتخاب نخود با کیفیت (درجه ۱) نقش مهمی در خوشمزگی آبگوشت دارد.

حتی طعم سیب‌زمینی نیز در افزایش خوشمزگی آبگوشت تأثیرگذار است.

برای بهبود رنگ آبگوشت، رب گوجه‌فرنگی را با روغن و پیاز تفت دهید؛ این اقدام در رنگ‌دهی آبگوشت تأثیر قابل توجهی خواهد داشت.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.