; فوت و فن پخت کیک یزدی و راز خوشمزگی کیک یزدی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن پخت همبرگر و راز خوشمزگی همبرگر خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت همبرگر و راز خوشمزگی همبرگر خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت همبرگر فوت و فن پخت همبرگر و راز خوشمزگی همبرگر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ساندویچ همبرگر، یکی از خوشمزه‌ترین …

فوت و فن کیک هلو و راز خوشمزگی کیک هلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک هلو و راز خوشمزگی کیک هلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن کیک هلو فوت و فن کیک هلو و راز خوشمزگی کیک هلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک هلو، یک دسر …

فوت و فن میگو و راز خوشمزگی میگو و نکات پخت میگو مجلسی جنوبی

فوت و فن میگو و راز خوشمزگی میگو و نکات پخت میگو مجلسی جنوبی

فوت و فن میگو فوت و فن میگو و راز خوشمزگی میگو و نکات پخت میگو مجلسی جنوبی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میگو، دارای میزان زیادی …

فوت و فن پخت کیک یزدی

گنبدی شدن کیک یزدی نی نی سایت علت پف نکردن کیک یزدی نی نی سایت چرا کیک یزدی گنبدی نمیشه کیک یزدی با پف عالی فوت کوزه گری کیک یزدی فوت و فن کیک یزدی نی نی سایت چرا کیک یزدی به کاغذ میچسبه کیک یزدی برای 50 نفر

فوت و فن پخت کیک یزدی و راز خوشمزگی کیک یزدی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک یزدی، یک شیرینی محلی است که به ویژه در استان یزد، در قلب ایران، برای خدمت در مراسم‌های مذهبی و تشریفات مختلف استفاده می‌شود. در تهیه این خوراک از اجزایی چون تخم مرغ، شکر، روغن یا کره جامد، آرد سفید، نمک، میوه‌های خشک شده، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت نیاز، کشمش و خلال پسته استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی برای ۸ نفر

تخم مرغ ۲ عدد ریز

آرد ۱۵۰ گرم (۱ لیوان + ۲ قاشق غذا خوری)

شکر ۱۰۰‌گرم (نصف لیوان)

روغن مایع ۸۵ گرم (تقریبا ۱/۳ لیوان + ۱ قاشق غداخوری)

ماست ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان)

گلاب ۲ قاشق غداخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایی‌خوری

پودر هل یک قاشق چایی‌خوری

کنجد به مقدار دلخواه

روش تهیه کیک یزدی

معمولاً در تهیه کاپ‌کیک‌ها، باید از مخلوط زیادی از تخم مرغ و شکر خودداری کنید؛ زیرا این کار ممکن است به پف کردن زیاد و شکل بد شدن کاپ‌کیک‌ها منجر شود. با این حال، در تهیه کیک یزدی، داستان متفاوتی است.

راز به دست آوردن شکل گنبدی کیک یزدی در این است که تخم مرغ، شکر و وانیل را حداقل پنج دقیقه با یکدیگر خوب مخلوط کنید. این مرحله بسیار حائز اهمیت است و باید حداقل پنج دقیقه با همزن برقی مخلوط شوند.

سپس می‌توانید به دلخواه کمی زعفران دم‌کرده و گلاب را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کنید و باز هم مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، سپس مواد را به آرامی و تا جای ممکن با لیسک هم بزنید.

برای ریختن مواد داخل کاپسول کیک یزدی می‌توانید از قیف یا سیلیکونی استفاده کنید تا راحت‌تر باشید یا مواد را با قاشق داخل کاپسول کیک بریزید.

سپس مایه کیک یزدی را داخل کاپسول‌ها بریزید، تا حدود سه چهارم کاپسول پر شود (یکمی جا خالی بگذارید).

سپس به دلخواه می‌توانید روی مواد کمی کنجد پاشانید و سینی را در داخل فری که از قبل گرم شده است، قرار دهید.

نکته مهمی که باید در پخت کیک یزدی به آن توجه داشته باشید این است که در ابتدا دمای فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سپس بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، بدون باز کردن در فر، دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تغییر دهید و دوباره ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کیک یزدی بپزد و شکل گنبدی شود.

کیک یزدی معمولاً در مدت ۲۰ دقیقه پخته می‌شود، اما با استفاده از خمیر دندان می‌توانید چک کنید و اگر نپزیده بود، به مدت بیشتری در فر بگذارید تا کاملاً پخته شود. این کیک‌های خوشمزه را در کنار چای خود لذت ببرید.

فوت و فن پخت کیک یزدی

دمایی که به آن اشاره شده، برای فر گازی است. اگر از یک فر برقی استفاده می‌کنید، می‌توانید دمای فر را ۱۰ درجه سانتی‌گراد کمتر تنظیم کنید.

برای داشتن سطح صاف و گنبدی در کیک‌های یزدی، می‌توانید یک چاقو را در روغن مایع غلیظ غوطه‌ور کنید و قبل از قرار دادن آن‌ها در فر، روی کیک‌ها یک علامت (+) بندازید. این کار باعث می‌شود که سطح کیک‌ها صاف و گنبدی شود. نوک چاقو را در روغن مایع غلیظ غرق کنید و در وسط کیک یزدی‌ها علامت (+) بسازید.

اگر کیک‌های یزدی شما ترک نخورند و شکل گنبدی نگیرند، ممکن است دلیل آن پایین بودن دمای فر باشد. می‌توانید دمای فر را تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید.

برای پخت کیک‌های یزدی در فرهای برقی و سولاردام، می‌توانید از حالت فن یا کانوکشن استفاده کنید.

به دلخواه، می‌توانید پس از پخت کیک‌های یزدی، کمی عسل رقیق شده را روی آن‌ها بریزید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.