; فوت و فن پخت آش بی بی سه شنبه و راز خوشمزگی آش بی بی سه شنبه - موسوی ها
فوت و فن پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی

فوت و فن پخت آش عباسعلی فوت و فن پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آش عباسعلی …

فوت و فن چلو گوشت و نکات پخت و ادویه چلو گوشت چیه

فوت و فن چلو گوشت و نکات پخت و ادویه چلو گوشت چیه

فوت و فن چلو گوشت فوت و فن چلو گوشت و نکات پخت چلو گوشت و ادویه چلو گوشت چیه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چلو …

فوت و فن خورش گوشت چرخ کرده  و راز خوشمزگی خورش گوشت چرخ کرده

فوت و فن خورش گوشت چرخ کرده و راز خوشمزگی خورش گوشت چرخ کرده

فوت و فن خورش گوشت چرخ کرده فوت و فن خورش گوشت چرخ کرده و راز خوشمزگی خورش گوشت چرخ کرده در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن پخت آش بی بی سه شنبه

آش بی بی سه شنبه نی نی سایت حکم شرعی سفره بی بی سه شنبه آش بی بی فاطمه کیا از سفره بی بی سه شنبه حاجت گرفتن دعای مخصوص سفره بی بی سه شنبه کاچی بی بی سه شنبه طرز تهیه آش بی بی نیشابوری داستان بی بی سه شنبه

فوت و فن پخت آش بی بی سه شنبه و راز خوشمزگی آش بی بی سه شنبه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش بی‌بی سه‌شنبه، یکی از غذاهای مشهور مرتبط با شهرهای اراک و نیشابور است و به عنوان جزء ثابت مراسمات مذهبی تهیه می‌شود. این آش به‌صورت خاص برای یک میز نذر طراحی شده و معمولاً در روز سه‌شنبه تهیه و ارائه می‌شود. این میز نذر به یاد زنی پرایمان و نیکوکار است که در روز سه‌شنبه متولد شده، در همین روز ازدواج کرده و در همان روز از دنیا رفته است. این میز نذر به مناسبت‌های مختلف در طول سال تدارک دیده می‌شود و روش قرارگیری آن این‌گونه است که در روز سه‌شنبه، هنگام غروب آفتاب، در یک نقطه از خانه چیده می‌شود. آش نقش اساسی در تشکیل این میز نذر ایفا می‌کند و تهیه آن بسیار ساده است. از این دستور می‌توانید برای تهیه آش بی‌بی سه‌شنبه به‌منظور نذر یا برای لذت خانوادگی خود استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت آش بی بی سه شنبه

نخود ۱/۲ پیمانه

لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

رشته آش ۲۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

سبزی آش ۱ کیلوگرم

کشک ۱ پیمانه

پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش پخت آش بی بی سه شنبه

همانند سایر آش‌ها، برای نرم شدن حبوبات، قبل از پخت آن‌ها باید آن‌ها را حداقل ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید و چندین بار آبشان را تعویض کنید. عدس به خیس کردن زیادی نیاز ندارد و می‌توانید آن را ۱ ساعت قبل از پخت خیس کنید.

در یک قابلمه مناسب، نخود و لوبیا را همراه با کمی نمک قرار دهید و منتظر بمانید تا نیم‌پز شوند. سپس عدس را اضافه کرده و اجازه دهید به آرامی پخته شوند.

پیاز را پوست کنید و آب آن را دور بیاندازید. سپس پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و کمی ادویه اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس از مواد برداشته و کوفته‌های ریزی تهیه کنید و آن‌ها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی جامدتر شوند. سپس این کوفته‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

وقتی حبوبات پخته شدند، سبزی آش را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا رنگ آش تغییر نکند. وقتی سبزی‌ها پخته شدند، نوبت به افزودن کوفته‌های قلقلی است. کوفته‌ها را همراه با کمی پیاز داغ، نمک، و فلفل سیاه به آش اضافه کنید و اجازه دهید آش به‌طور کامل جا بیافتد و لعاب بیافرازد. در پایان، رشته‌ها را به سه قسمت تقسیم کنید و در آش بریزید. صبر کنید تا رشته‌ها پخته شوند. سپس آش را در ظرف سرو ریخته و با نعنا داغ، پیاز داغ، و کشک سرو کنید.

فوت و فن پخت آش بی بی سه شنبه

در صورتی که آش لعاب کافی ندارد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد را در آب حل کرده و به آش اضافه کنید.

اضافه کردن کوفته‌های ریز به اختیاری است و بستگی به ترجیح شما دارد.

برای افزودن کشک به آش، می‌توانید کشک را با آب گرم رقیق کرده و در انتهای پخت آش بریزید.

جهت بهبود طعم آش، می‌توانید از عصاره گوشت استفاده کنید.

در صورتی که زمان کافی برای خیساندن حبوبات ندارید، می‌توانید یک خیار را از وسط به دو نصف بشکنید و روی حبوبات قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.