فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی و راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی خانگی
فوت و فن ترشی خیار چنبر و راز خوشمزگی ترشی خیار چنبر خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترشی خیار چنبر فوت و فن ترشی خیار چنبر و راز خوشمزگی ترشی خیار چنبر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن پخت خورشت باقلا قاتق و راز خوشمزگی خورشت باقلا قاتق خانگی
فوت و فن پخت خورشت باقلا قاتق فوت و فن پخت خورشت باقلا قاتق و راز خوشمزگی خورشت باقلا قاتق خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باقلاقاتق …
فوت و فن ترش تره و راز خوشمزگی ترش تره خوشمزه و خانگی
فوت و فن ترش تره فوت و فن ترش تره و راز خوشمزگی ترش تره خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. “ترش تره” یکی از …
فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی
فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی و راز خوشمزگی شیرینی ناپلئونی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
شیرینی ناپلئونی، یک از محبوبترین خوراکیهای خامهای است که با تنوع ظاهری خود در ویترینهای قنادیها به چشم میخورد. این شیرینی فرانسوی از ترکیب چند لایه از خمیر هزارلا و کرم خاص یا خامه ساخته شده است. هر لایه از این شیرینی با خامه و خردههای خمیر شیرینی یا شکلات رنده شده پُر میشود و روی آن پودر کاکائو و پودر قند و پسته پاشیده میشود.
شیرینی ناپلئونی، که اصالتاً از فرانسه به وجود آمده، جزو شیرینیهای محبوب ایرانیان نیز محسوب میشود. ماده اصلی در این شیرینی خمیر هزارلا است که به لایههای ترد و شکننده افزوده میشود و سپس با کرم یا خامه پُر میشود. پخت این شیرینی در ظاهر ممکن است سخت به نظر برسد، اما با دنبال کردن یک دستور پخت ساده و رعایت چند نکته کلیدی، میتوانید به سادگی آن را در خانه تهیه کرده و برای مهمانان خود سرو کنید.
مواد لازم برای پخت شیرینی ناپلئونی
خمیر هزارلا: ۱ بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
پودر قند: به میزان لازم
پودر پسته: به میزان لازم
روش تهیه شیرینی ناپلئونی
برای تهیه این نوع شیرینی، در ابتدا خمیر هزارلا را از یخچال خارج کرده و به آن اجازه دهید تا کمی دما بگیرد، اما باید توجه داشته باشید که به طور کامل یخ زدگی آن باز نشود. سپس خمیر را از بسته خارج کرده و آن را به طور یکنواخت روی میز پهن کنید. برای تهیه شیرینیهای ناپلئونی، وردنه کردن خمیر لازم نیست. کافی است خمیر را با کاتر برش بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
سپس خمیر هزارلا را از وسط ببرید و هر دو قسمت را داخل سینی فری قرار دهید که در کف آن کاغذ روغنی قرار گرفته است. برشهای نازکی که از دور خمیر جدا کردهاید را نیز در سینی شیرینیپزی بگذارید تا بپزند.
حالا سینی مخصوص شیرینیپزی را در فر قرار دهید. برای داشتن سطحی طلایی رویه خمیر، آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخت خمیر هزارلا و آماده شدن آن، اجازه دهید تا به طور کامل خنک شود. باید مراقب باشید که خمیر بسیار شکننده است و از شکلهای آسیبپذیری بهرهبرداری کنید.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ناپلئونی، لایههای خمیر را از هم جدا کنید. برای اطمینان از چسبندگی بهتر لایهها به هم، سطح رویه خمیر هزارلا که بعد از پخت کمی پف کرده را با چاقو صاف کنید.
حالا در لایههای شیرینی به مقدار دلخواه خامه اضافه کنید و آنها را در کنار هم در یک سینی بچینید. تعداد لایهها به سلیقه شما بستگی دارد، اما بهتر است بیشتر از سه لایه روی هم نگذارید تا خوردن آن آسانتر باشد. در ادامه اضافههای از قبل خمیر پخته را خرد کرده و با پودر قند مخلوط کنید، سپس این ترکیب را به صورت یکنواخت روی سطح شیرینیها پاشید. برای جلوگیری از پخش شدن پودرها، بهتر است یک لایه خامه روی سطح شیرینیها قرار دهید.
در مرحله آخر، شیرینیها را در ظرف مورد نظر خود قرار داده و با پودر پسته آنها را تزیین کنید. برای اینکه رطوبت خامه در لایههای شیرینی منتشر شود، آنها را در یخچال قرار دهید.
فوت و فن پخت شیرینی ناپلئونی
در تهیه شیرینیهای ناپلئونی خانگی، به نکات زیر توجه کنید تا یک شیرینی خوشمزه و لذیذ برای سرو به دست آورید:
کنارههای برش داده شده از خمیر را پس از پخت، ابتدا به پودر تبدیل کرده و سپس را روی سطح شیرینی پاشید.
میتوانید به جای خامه، از مارمالاد یا مربا نیز بین لایههای شیرینی استفاده کنید.
به دلیل تردی و شکنندگی زیاد این شیرینی، حتماً در هنگام برش از یک چاقوی ارهای بسیار تیز استفاده کنید تا جلوگیری شود شیرینیها پودری شوند.
حتماً قبل از اینکه خمیر هزارلا را در داخل فر قرار دهید، آن را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.