; فوت و فن پخت کلوچه زنجبیلی و راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی خانگی - موسوی ها
فوت و فن بریانی مرغ و راز خوشمزگی بریانی مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن بریانی مرغ و راز خوشمزگی بریانی مرغ خوشمزه و خانگی

فوت و فن بریانی مرغ فوت و فن بریانی مرغ و راز خوشمزگی بریانی مرغ خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با بریانی …

فوت و فن سرشیر و راز خوشمزگی سرشیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن سرشیر و راز خوشمزگی سرشیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن سرشیر فوت و فن سرشیر و راز خوشمزگی سرشیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خامه، که در برخی فرهنگ‌ها به قیماق …

فوت و فن سالاد تبوله و راز خوشمزگی سالاد تبوله خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد تبوله و راز خوشمزگی سالاد تبوله خوشمزه و خانگی

فوت و فن سالاد تبوله فوت و فن سالاد تبوله و راز خوشمزگی سالاد تبوله خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد تبوله، یک …

فوت و فن پخت کلوچه زنجبیلی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی با تنور گازی برای ترد شدن کلوچه چه باید کرد علت چسبیدن کلوچه به سینی کلوچه زنجبیلی نی نی سایت سفت شدن خمیر کلوچه طرز تهیه مایسه کوکه چرا خمیر کلوچه به دست میچسبد طرز تهیه کلوا با ماست

فوت و فن پخت کلوچه زنجبیلی و راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی زنجبیلی، یکی از دسته‌های گسترده شیرینی‌هاست که اصلی‌ترین تشکیل‌دهنده‌های آن شامل زنجبیل، میخک، جوز هندی یا دارچین هستند، که به این شیرینی عطر و طعم ویژه‌ای می‌بخشند. با استفاده از موادی چون عسل، شکر یا شیره قند، این شیرینی‌ها شیرین می‌شوند. شیرینی زنجبیلی معمولاً به صورت بیسکوئیت خشک تهیه می‌شود و به ویژه در کشورهای غربی، در ایام نزدیک به کریسمس، به عنوان یک خوراکی محبوب به اشتراک گذاشته می‌شود. این نوع شیرینی با طرح‌ها و اشکال مختلف زینت‌بندی می‌شود و به همین دلیل، در کشورهای مختلف به عنوان یک عنصر تزیینی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای پخت کلوچه زنجبیلی

آرد سفید ۳۸۰ گرم

روغن جامد ۱۲۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

ماست ۶۰ گرم

پودر قند ۱۳۰ گرم

بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

جوش شیرین ½ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ۱۵ گرم

زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

روش تهیه کلوچه زنجبیلی

برای تهیه کلوچه زنجبیلی خوشمزه، ابتدا ماست و پودر قند را در یک کاسه مناسب انداخته و با لیسک آنها را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس بیکینگ پودر و جوش شیرین را به کاسه اضافه کرده و تا مواد به خوبی ترکیب شوند، مخلوط می‌کنیم.

حالا تخم مرغ را همراه با روغن جامد و وانیل را در یک کاسه جداگانه ریخته و با لیسک تا حد مخلوط شدن خوب هم زده، سپس آنها را به کاسه حاوی ماست اضافه می‌کنیم. در ادامه زنجبیل و زعفران دم‌کرده را به کاسه می‌افزاییم.

در این مرحله مواد درون کاسه را با لیسک کمی مخلوط کرده و آرد را ۳ بار الک می‌کنیم. سپس کم‌کم آرد را به کاسه اضافه کرده و تا خمیر نرم و یکدست شدن مواد، مخلوط می‌کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانیم.

در این مرحله اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانیم.

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنیم، سپس روی خمیر را با چنگال خط می‌اندازیم و با خلال دندان سوراخ ایجاد می‌کنیم. در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر می‌زنیم و درون سینی می‌چینیم.

در مرحله بعدی، سینی را در طبقه میانی فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم کلوچه‌ها درون فر بمانند تا کاملاً پخته و اطراف آنها طلایی و خوشرنگ شود. زمانی که کلوچه‌ها خنک شده‌اند، آنها را به همراه چای سرو می‌کنیم.

فوت و فن پخت کلوچه زنجبیلی

برای تهیه شیرینی زنجبیلی، از کره کاملاً نرم استفاده نکنید؛ زیرا کره نرم باعث می‌شود شیرینی‌ها کمتر جمع شوند. بهتر است از کره نیمه سفت استفاده کنید و از جایگزینی آن با روغن مایع خودداری کنید.

در مورد استفاده از ادویه‌ها، مقادیر ذکر شده در دستور تهیه شیرینی زنجبیلی، طعم کلاسیک آن را ایجاد می‌کنند.

حتماً خمیر را قبل از برش و فرم دهندگی در فریزر سرد کنید؛ این روش کار با خمیر شیرینی زنجبیلی را آسان‌تر می‌کند.

برای تهیه شیرینی زنجبیلی ایرانی، از موادی مانند آرد، کره، شکر، آرد برنج، زرده تخم‌مرغ، زعفران، زنجبیل و دانه‌های کنجد استفاده می‌شود. آردها را با هم ترکیب کرده و سپس تخم‌مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم‌مرغ و شکر را با آرد مخلوط کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک کنید. سپس آن را به توپ‌های کوچک درست کرده و روی آن‌ها زعفران می‌پاشید و کنجد را بپاشید. در نهایت، اجازه دهید شیرینی‌ها در دمای ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند.

برای تهیه شیرینی زنجبیلی بدون نیاز به فر، می‌توانید کاغذ روغنی را در کف تابه قرار دهید و سپس شیرینی‌ها را بر روی آن بچینید. تابه را بر روی شعله پخش‌کن قرار دهید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهند در داخل تابه بپزند.

روش نگهداری کلوچه زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی را می‌توانید در یک ظرف با درب در دمای اتاق تقریباً شش روز نگهداری کنید. همچنین، این شیرینی‌ها می‌توانند در ظرف با درب تا دو ماه در فریزر نگهداری شوند.

در واقع، همانطور که از نامش مشخص است، ماده اصلی شیرینی زنجبیلی زنجبیل است که دارای فواید بسیار زیادی برای سلامتی است. نوعی مشهور از شیرینی زنجبیلی وجود دارد که معمولاً در کشورهای غربی و در نزدیکی تعطیلات کریسمس تهیه و مصرف می‌شود. این نوع شیرینی معمولاً به شکل آدمک درست می‌شود و کودکان به خصوص آن را دوست دارند. علاوه بر این، تهیه شیرینی زنجبیلی در خانه اصلاً پیچیده نیست و شما می‌توانید آن را تقریباً در مدت سه ساعت در خانه آماده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.