; فوت و فن تهیه حلوا شکری و راز خوشمزگی حلوا شکری خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن بیسکویت و ماندگاری و راز خوشمزگی بیسکویت

فوت و فن بیسکویت و ماندگاری و راز خوشمزگی بیسکویت

فوت و فن بیسکویت فوت و فن بیسکویت و ماندگاری و راز خوشمزگی بیسکویت در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رعایت دقیق رسپی مورد نظر، یکی از اصول …

فوت و فن خاگینه هویج و راز خوشمزگی خاگینه هویج خوشمزه و خانگی

فوت و فن خاگینه هویج و راز خوشمزگی خاگینه هویج خوشمزه و خانگی

فوت و فن خاگینه هویج فوت و فن خاگینه هویج و راز خوشمزگی خاگینه هویج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با خاگینه …

فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سوپ سیب زمینی فوت و فن سوپ سیب زمینی و راز خوشمزگی سوپ سیب زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فوت …

فوت و فن تهیه حلوا شکری

طرز تهیه حلوا شکری پشمکی طرز تهیه حلوا شکری عقاب فیلم طرز تهیه حلوا شکری صنعتی علت چسبناک شدن حلوا نی نی سایت طرز تهیه حلوا شکری کارخانه ای طرز تهیه حلوا شکری نی نی سایت طرز تهیه حلوا شکری کشدار طرز تهیه حلوا شکری شیرازی

فوت و فن تهیه حلوا شکری و راز خوشمزگی حلوا شکری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آیا به عنوان گزینه‌های صبحانه، نان و پنیر را ترجیح می‌دهید؟ یا شاید کره و مربا را بیشتر دوست دارید؟ اما واقعیت این است که هیچ یک از این انتخاب‌ها نمی‌توانند به اندازه حلوا شکری به شما انرژی لازم را بدهند! حلوای ایرانی سنتی، که از کنجد تهیه می‌شود، یکی از بهترین و پرانرژی‌ترین گزینه‌ها برای صبحانه است و می‌تواند شما را تا ساعت‌ها سیر نگه دارد. در این مقاله، ما می‌خواهیم به شما نشان دهیم چگونه می‌توانید حلوا شکری خانگی تهیه کنید. اگرچه بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند این خوراکی را آماده بخرند، اما بدون شک نسخه خانگی آن سالم‌تر و خوشمزه‌تر است. در حلوا شکری خانگی، مواد نگهدارنده نداریم و مصرف آن برای سلامتی ما مفیدتر است.

مواد لازم برای تهیه حلوا شکری

آرد گندم: ۲۱۰ گرم

ارده (یا کنجد پودر شده): ۱۲۰ گرم

شکر: ۵۰۰ گرم

مغز گردو خردشده: ۱۵۰ گرم

آب: ۱ پیمانه

زعفران دم‌کرده: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

پودر پسته: به میزان لازم

میزان مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا شکری، که به آن اشاره کردید، تقریباً می‌توانید بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم تنظیم نمایید. اگر حس می‌کنید که این میزان برایتان زیاد است، می‌توانید نسبت مواد اولیه را به مقادیر کمتری تنزل دهید و حلوای کمتری تهیه کنید. از سوی دیگر، اگر تمایل به تهیه حجم بیشتری از این حلوا دارید، می‌توانید فقط مقادیر مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید.

روش تهیه حلوا شکری

این حلوا از جمله خوراکی‌هایی است که بسیاری ممکن است فکر کنند تهیه آن دشوار باشد، اما واقعیت کاملاً متفاوت است. با راهنمایی که ما در ادامه ارائه می‌دهیم، می‌توانید به راحتی حلوا شکری خانگی خود را تهیه کنید. لازم به ذکر است که مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این حلوا حدوداً ۴ ساعت طول می‌کشد، پس صبر و حوصله کافی را به خرج دهید تا نتیجه نهایی شگفت‌آور شود.

در میان شیرینی‌هایی که به نظر دشوار ممکن است بیایند، قرابیه خرمایی تبریز نیز قرار دارد. پخت این شیرینی نیز بسیار آسان است؛ می‌توانید مقاله طرز تهیه قرابیه خرمایی را مطالعه کنید.

برای تهیه حلوا شکری، مراحل زیر را دنبال کنید:

آرد را یک‌بار الک کنید و در تابه‌ای با عمق مناسب بریزید. می‌توانید به‌جای تابه از قابلمه نیز استفاده کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و تفت دهید. رنگ آرد شما باید تا حدود طلایی شود و بوی زُهم آن نیز از بین برود. بعد از این، کنجد پودر شده را اضافه کنید. حدوداً ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر نیز به تفت‌دادن ادامه دهید.

بعد از این که مخلوط حلوا و کنجد را به‌خوبی تفت دادید، مغز گردو خرد شده را اضافه کنید. بسته به سلیقه خود، می‌توانید مقداری پودر پسته نیز اضافه کنید. مجدداً مقداری تفت بدهید. سپس این ترکیب را در یک کاسه بزرگ خالی کنید.

داخل قابلمه‌ای مناسب، آب و شکر را اضافه کنید. آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا جوش بیاید. زمانی که شکر به‌خوبی در آب حل شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید. اجازه دهید که شهد شما مجدداً مقداری بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. بعد از این، شهد را از روی حرارت بردارید.

قبل از اینکه شهد سرد شود، آن را به مخلوط آرد اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد نیز باید مقداری گرم باشد؛ پس قبل از اینکه از حرارت بیافتد باید شهد را به آن اضافه کنید. به کمک لیسه یا قاشق چوبی، آرد و شهد را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. این کار را آن‌قدر انجام دهید که به بافتی مناسب برسید؛ حلوا شکری شما باید منسجم باشد.

حال باید حلوا شکری خود را داخل ظرف مناسبی قرار دهید. توجه داشته باشید، قبل از اینکه حلوا سرد شود باید این کار را انجام دهید؛ وگرنه جابه‌جایی آن سخت خواهد شد. بهتر است از ظرفی استفاده کنید که قرار است حلوا را از داخل همان مصرف کنید. حلوا را داخل آن ظرف ریخته و رویش را با پسته پودر شده و مغز گردو و بادام تزیین کنید.

اکنون ظرف را داخل یخچال قرار دهید. حلوا باید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بماند. بعد از این مدت، طرز تهیه حلوا شکری به پایان رسیده و آماده سرو خواهد بود.

فوت و فن تهیه حلوا شکری

شما می‌توانید ارد را از عطاری‌ها و فروشگاه‌ها به صورت آماده تهیه کنید؛ در این حالت، حلوا شکری شما ممکن است کمی چرب‌تر باشد. برای بهبود مزه و بافت حلوا، به جای استفاده از شهد شکر، می‌توانید از پودر قند استفاده کرده و در نتیجه، مقدار پودر قند را کاهش دهید. اگر تمایل به داشتن حلوای شکری اصیل‌تر دارید، می‌توانید برای شیرین‌کردن آن از شیره انگور یا خرما استفاده کنید، که در این صورت، یک پیمانه شیره کافی خواهد بود. در برخی دستورهای تهیه حلوا شکری، از شیر یا پودر شیرخشک به‌جای آب استفاده می‌شود که می‌تواند مزه حلوای شما را بهبود بخشد. همچنین، برای افزودن عطر و مزه بهتر، حتماً از پودر هل نیز استفاده کنید و نصف قاشق چای‌خوری پودر هل کافی خواهد بود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.