; فوت و فن پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن شربت خاکشیر و راز خوشمزگی شربت خاکشیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت خاکشیر و راز خوشمزگی شربت خاکشیر خوشمزه و خانگی

فوت و فن شربت خاکشیر فوت و فن شربت خاکشیر و راز خوشمزگی شربت خاکشیر خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. با نزدیک شدن به …

فوت و فن پیازو و راز خوشمزگی پیازو خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیازو و راز خوشمزگی پیازو خوشمزه و خانگی

فوت و فن پیازو فوت و فن پیازو و راز خوشمزگی پیازو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیازو یک غذای محلی و سنتی …

فوت و فن سماق پلو و راز خوشمزگی سماق پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن سماق پلو و راز خوشمزگی سماق پلو خوشمزه و خانگی

فوت و فن سماق پلو فوت و فن سماق پلو و راز خوشمزگی سماق پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سماق پلو یکی …

فوت و فن پخت کلوچه قندی

چگونه کلوچه خشک شده را نرم کنیم علت سفت شدن کلوچه خانگی علت خشک شدن کلوچه شوشتری علت خشک شدن کلوچه عربی علت خشک شدن کلوچه خرمایی دلیل خشک شدن کلوچه فومن فوت و فن کلوچه فومن طرز تهیه کلوچه شوشتری با رازیانه

فوت و فن پخت کلوچه قندی و راز خوشمزگی کلوچه قندی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تهیه کلوچه قندی بسیار ساده است و با استفاده از مواد اولیه معمولاً در دسترس، به راحتی می‌توانید این شیرینی را در خانه تهیه کنید. این شیرینی دارای بافتی ترد و خوشمزه است و با افزودن عطر گلاب و هل، طعم ویژه‌ای به آن می‌بخشید. اگر می‌خواهید در زمان کمتر از ۱ ساعت، یک شیرینی منحصر به فرد برای عید بسازید، ما را همراهی کنید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه قندی

آرد ۳۰۰ گرم

روغن صاف یا کره ۲۰۰ گرم

گلاب ۶۰ گرم

پودر شکر ۸۰ گرم

هل نصف قاشق چایخوری

خلال پسته کمی برای تزئین

زعفران دم کرده کمی برای تزئین

آموزش پخت کلوچه قندی

برای تهیه کلوچه قندی، مراحل زیر را دنبال کنید:

آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید. سپس پودر هل را به این ترکیب اضافه کنید.

پودر شکر را داخل گلاب بریزید و این مخلوط را به ترکیبات آردی اضافه کنید.

خمیر کلوچه را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

پس از اینکه خمیر کاملاً سفت شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و دوباره ورز دهید تا نرم شود. سپس، فر را روشن کنید و روی دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

از خمیر، توپ‌های کوچکی به اندازه فندق جدا کرده و با فاصله روی سینی فر قرار دهید.

روی هر کلوچه، با زغفران نقشی شبیه ضربدر بکشید و در مرکز هر کلوچه، مقداری خلال پسته بریزید.

سینی فر را ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کلوچه‌های قندی خوشمزه آماده شوند.

در پایان، اگر طعم کلوچه‌های سنتی را دوست دارید، حتماً طرز تهیه کلوچه شوشتری را هم ببینید.

آشنایی با پخت کلوچه قندی اصیل هرات

۲ عدد تخم مرغ را با ۱ لیوان شکر و ۱ قاشق چایخوری هل ترکیب کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.

نصف لیوان روغن مایع را به مواد قبلی اضافه کنید و سپس در این مخلوط، مقداری وانیل اضافه کنید.

۳ لیوان آرد را همراه با ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه خشک به مواد قبلی اضافه کنید.

مواد را با دست به خوبی ورز دهید و در انتها، نصف لیوان شیر را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و همزمان ورز دادن را ادامه دهید.

خمیر را به مدت حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

روی یک سطح صاف آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه به قطر کم پهن کنید. سپس با یک چاقوی تیز، خمیر را به شکل لوزی‌های کوچک برش دهید و کلوچه‌ها را با فاصله کافی در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده شده، بچینید.

برای رومال کردن کلوچه‌ها، از مخلوط زرده تخم مرغ و مقداری شیر استفاده کنید.

دمای فر را به ۳۸۰ درجه فارنهایت یا ۱۹۳ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا کلوچه‌های قندی اصیل هراتی آماده شوند.

آشنایی با پخت کلوچه قندی اصیل بجستان

کلوچه سنتی بجستان یکی از گونه‌های کلوچه قندی است که با استفاده از مواد اصلی از جمله آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، مایه خمیر و به علاوه چاشنی هل تهیه می‌شود. این کلوچه به خصوص برای تزئین از پودر قند استفاده می‌کند. از آنجا که کلوچه سنتی بجستان پفکی و اسفنجی نیست، معمولاً به عنوان یک میان‌وعده خوشمزه و مغذی که با چای سرو می‌شود، مورد تجلیل قرار می‌گیرد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.