; فوت و فن پخت کماج و راز خوشمزگی کماج خوشمزه و خانگی - موسوی ها
فوت و فن سمبوسه عربی و راز خوشمزگی سمبوسه عربی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سمبوسه عربی و راز خوشمزگی سمبوسه عربی خوشمزه و خانگی

فوت و فن سمبوسه عربی فوت و فن سمبوسه عربی و راز خوشمزگی سمبوسه عربی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با سمبوسه …

فوت و فن جوجه کباب هاوایی و راز خوشمزگی جوجه کباب هاوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب هاوایی و راز خوشمزگی جوجه کباب هاوایی خوشمزه و خانگی

فوت و فن جوجه کباب هاوایی فوت و فن جوجه کباب هاوایی و راز خوشمزگی جوجه کباب هاوایی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …

فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی

فوت و فن تاوا کبابی فوت و فن تاوا کبابی و راز خوشمزگی تاوا کبابی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تاوا کبابی یک غذای …

فوت و فن پخت کماج

طرز تهیه کماج ساده خانگی طرز تهیه کماج پف دار طرز تهیه کماج مازندرانی طرز تهیه کماج قدیمی طرز تهیه کماج تابه ای شمالی فیلم طرز تهیه کماج اصفهانی طرز تهیه کماج در قابلمه طرز تهیه کماج با آرد گندم

فوت و فن پخت کماج و راز خوشمزگی کماج خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

در این مقاله، یک دستور فوق‌العاده برای تهیه کماج همدان با طعم و مزه‌ای بی‌نظیر به اشتراک خواهیم گذاشت. با این دستور، شما به راحتی می‌توانید کماجی خوشمزه برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های خود تهیه کنید. ویژگی جالب این دستور این است که برای تهیه کماج همدان نیازی به خمیرمایه ندارید. تمام مواد به دقت به اندازه‌گیری پیمانه و گرم وزن آمده‌اند تا شما بتوانید به راحتی از آن‌ها استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کماج

ماست سفت ۱۳۶ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۲۰ گرم و روغن جامد ۲۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه

آرد سفید ۲۰۰ گرم معادل ۱.۵ پیمانه

پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه رومال کماج

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

زعفران غلیظ ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل نوک قاشق چای‌خوری

آموزش پخت کماج

ابتدا مواد مورد نیاز را اندازه‌گیری کنید. می‌توانید از ترازو یا لیوان دسته‌دار فرانسوی برای اندازه‌گیری استفاده کنید. سپس ماست را در یک کاسه بریزید و به آن بیکینگ پودر اضافه کنید، منتظر بمانید تا ماست پفکی و حجیم شود. زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کنید و آن‌ها را کنار بگذارید.

در یک کاسه، شکر، سفیده تخم‌مرغ و ماست را ترکیب کرده و همزن کنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط روغن‌ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد را به همراه پودر هل و زنجبیل مخلوط کرده و سه بار الک کنید، سپس به مواد اضافه کنید. مواد را تا زمانی که خمیر جمع شود، با هم مخلوط کنید. بدون نیاز به زیاده‌رفتن در میزان مخلوط کردن.

حالا خمیر کماج را در یک قیف یکبار مصرف بریزید یا از یک ظرف سس برای ریختن خمیر استفاده کنید. در تابه مورد نظر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید، از مواد کماج به اندازه دلخواه بریزید و به فاصله مناسب از هم قرار دهید. دست‌ها را در آرد بگذارید و خمیر را به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید. این شیرینی را می‌توانید در کنار فالوده کرمانی خنک نیز مزه‌ور کنید.

برای پخت در فر همین کار را در سینی فر انجام دهید. حالا با کمک یک ماسوره یا چنگال روی خمیر طرح بزنید. زرده تخم‌مرغ، وانیل و زعفران را با هم ترکیب کنید و با یک برس یا قلم‌مو روی کماج را رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید. تابه را دم‌کنی کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید. ۲۵ دقیقه صبر کنید تا کماج بپزد. برای پخت در فر هم فر را از قبل گرم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا بپزد.

فوت و فن پخت کماج

با فعال کردن گریل فر، انتظار دهید تا سطح آن به رنگ طلایی درآید.

تابه مورد نظر را روی شعله قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.

مواد را به مقدار زیاد ورز ندهید، در غیر اینصورت ممکن است به روغن بچسبد.

ماست باید کم‌پاش و غلیظ باشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام موسوی‌ها و لینک مستقیم بلا مانع است.