فوت و فن پخت کلوچه و راز خوشمزگی کلوچه خوشمزه و خانگی
فوت و فن کباب کوبیده در فر و راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر خوشمزه و حانگی
فوت و فن کباب کوبیده در فر فوت و فن کباب کوبیده در فر و راز خوشمزگی کباب کوبیده در فر خوشمزه و حانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
فوت و فن چلو و راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو رستورانی درجه یک
فوت و فن چلو فوت و فن چلو و راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو رستورانی درجه یک در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چلو یک نوع …
فوت و فن کوکی کره بادام زمینی و راز خوشمزگی کوکی کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی
فوت و فن کوکی کره بادام زمینی فوت و فن کوکی کره بادام زمینی و راز خوشمزگی کوکی کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه …
فوت و فن پخت کلوچه
فوت و فن پخت کلوچه و راز خوشمزگی کلوچه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کلوچه، نوعی از نان شیرینی است که از ترکیب آرد گندم، شکر و روغن به وجود میآید. با افزودن مواد مثل پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه، میتوان نسخههایی نظیر کلوچه نارگیلی یا شکلاتی تهیه کرد.
کلوچه به صورت کوکیهای تخت تهیه میشود و میتوان آنها را به دو صورت مختلف پخت: یکی تا جایی که کاملاً سفت شوند و دیگری تا حدی که نرم و لطیف باقی بمانند.
زمان پخت کلوچه به نوع آن بستگی دارد. انواع مختلفی از کلوچه وجود دارند و میتوان از مرباها و ژلهها برای پر کردن وسط آنها استفاده کرد. همچنین میتوان به خمیر کلوچه مواد اضافی از جمله شکلات یا گردو و… افزود تا طعم و اندازهی کلوچهها تغییر کند.
مواد اولیه برای تهیه کلوچه
گردوی خرد شده ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
روغن مایع ۱۰۰ گرم
روغن جامد یا کره ۳۰۰ گرم
پودر قند ۴۵۰ گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)
کشمش پلویی ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۲۵۰ میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)
آرد قنادی۸۵۰ گرم (حدود ۶ پیمانه)
آموزش پخت کلوچه
برای تهیه کلوچههای خوشمزه لاهیجان، ابتدا فر را به دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس برای تهیه خمیر کلوچه، بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید تا به صورت یکنواخت ترکیب شوند و سپس آنها را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر، روغن جامد یا کره و پودر قند را برای مدت ۷ دقیقه با همزن مخلوط کنید تا به صورت یکدست و پفکی باشند.
سپس روغن مایع را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کرده و برای مدت ۳ دقیقه با هم زنید تا به صورت یکدست و ترکیب شوند.
تخم مرغها را دانهدانه به مخلوط اضافه کرده و برای هر کدام یک دقیقه همزن کنید.
سپس به ترتیب وانیل و شیر را به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.
در مرحله بعد، مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کمکم به مواد اضافه کنید تا گله نگیرد و آرام آرام مواد را با هم مخلوط کنید.
پودر کاکائو الک شده را هم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را به هم بزنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کلوچهها را با وسیلهای مانند خامه ریز بدون ماسوره یا اسکوپ زن یا حتی قاشق روی کاغذ سینی فر بچینید. فاصله مناسبی بین کلوچهها را رعایت کنید تا در فر نچسبند.
مدت زمان پخت کلوچهها بستگی به ضخامت آنها دارد ولی حدوداً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر طول میکشد. بعد از این مدت، دمای بالای فر را روشن کنید تا سطح کلوچهها طلایی شود. حتماً نزدیک سر فر باشید تا کلوچهها نسوزند. به این سادگی میتوانید کلوچههای خوشمزه لاهیجان را تهیه کرده و در لحظاتی شیرین و لذت بخش به همراه چای میل کنید.
فوت و فن پخت کلوچه
برای تهیه کلوچههای خوشمزه، باید توجه به چند نکته مهم داشت. به دلیل اینکه کلوچههای کوچک به سرعت میپزند، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از زمان مورد نیاز در فر بمانند، ممکن است کلوچهها خیس شوند.
بنابراین، به محضی که کنارههای کلوچه طلایی شده و وسط آن کمی نرم شود، سینی را از فر خارج کنید.
در مرحله اندازهگیری آرد، دقت کنید تا کلوچه سفت نشود. قبل از برداشتن آرد، با یک قاشق آرد را کمی هوادهی کنید تا هوا وارد آن شود، سپس آرد را با قاشق پر کنید.
نوع ماده شیرینکننده نیز تأثیر زیادی بر ظاهر کلوچه دارد. شکر سفید نسبت به شکر قهوهای، عسل، یا شیره ذرت باعث تردی بیشتر کلوچه میشود.
در صورتی که میخواهید کلوچههای ضخیمتر و نرمتری به دست آورید، میتوانید قبل از استفاده، خمیر را در یخچال قرار دهید.
بستهبندی مناسب نیز برای حفظ کیفیت کلوچه مهم است.
در نهایت، برای حفظ نرمی کلوچهها، آنها را که کاملاً خنک شدهاند، در ظرف در دار قرار دهید. اگر کلوچهها سفت شدهاند، میتوانید یک برش سیب را کنار کلوچه در ظرف قرار داده تا نرم شوند.