فوت و فن قیمه لا پلو و راز خوشمزگی قیمه لا پلو خوشمزه و خانگی
فوت و فن سالاد سیب زمینی و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی خوشمزه
فوت و فن سالاد سیب زمینی فوت و فن سالاد سیب زمینی و راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی خوشمزه در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سیب زمینی …
فوت و فن میگو و راز خوشمزگی میگو و نکات پخت میگو مجلسی جنوبی
فوت و فن میگو فوت و فن میگو و راز خوشمزگی میگو و نکات پخت میگو مجلسی جنوبی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میگو، دارای میزان زیادی …
فوت و فن نان کنجدی و راز خوشمزگی نان کنجدی خوشمزه و خانگی
فوت و فن نان کنجدی فوت و فن نان کنجدی و راز خوشمزگی نان کنجدی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشنایی با نان …
فوت و فن قیمه لا پلو
فوت و فن قیمه لا پلو و راز خوشمزگی قیمه لا پلو خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
قیمه شاه عباسی، معروف به قیمه درهم، به عنوان رقیب قدرتمندی برای قیمه متداول شناخته میشود و طعمی بینظیر دارد که نتیجه پختن آن در میان برنج است. این غذا با افزودن هل و دارچین به دستور غذایی، زیبایی خاصی پیدا میکند. توصیه میشود که زعفران را با آب یخ دم کنید تا رنگ زیبایی به غذا بدهد. قیمه لاپلو، با ظاهری زیبا و مناسب برای مجالس، گزینهای استثنایی برای جایگزینی قیمه در دورهمیها است. هنگام آمادهسازی این غذا، بهتر است از برنج ایرانی استفاده شود تا عطر و طعم آن به شکل چشمگیری بهبود یابد.
مواد لازم برای پخت قیمه لا پلو
لپه ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
گوشت قیمه ای (ریز خرد شده) ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۲ ق غ
روغن جهت تفت مواد و مقداری روغن کرمانشاهی به دلخواه
زرشک-خلال بادام-خلال پسته به مقدار دلخواه
پودر پوست پرتقال شیرین شده به مقدار دلخواه
زردچوبه، فلفل سیاه، پودر هل،زعفران، پودر لیمو عمانی، چوب دارچین، پودر گل سرخ به مقدار لازم
روش تهیه قیمه لا پلو
پیش از آغاز پخت، برنج و لپه را باید برای چندین ساعت در آب خیساند. پیشنهاد میشود لپه را به طور مجزا تا حد نیمه پخت بپزید تا عطر نامطبوع آن از بین برود، و مهم است که در نظر داشته باشید لپه و گوشت زمان پخت متفاوتی دارند و اضافه کردن همزمان آنها با گوشت باعث نرم و له شدن لپه خواهد شد.
پیاز را به صورت مکعبی ریز خرد کنید، در یک قابلمه بریزید و با مقداری زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خرد شده را اضافه کرده و تا زمانی که رنگش تغییر کند تفت دهید. افزودن دارچین و فلفل سیاه را فراموش نکنید و پس از آن ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد.
در تابهای جداگانه، روغن را داغ کرده، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تا زمانی که رنگش باز شود تفت دهید. لپهی نیم پز شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید، سپس این مخلوط را به قابلمه گوشت بیافزایید و چوب دارچین را خارج کنید.
پس از اینکه گوشت کاملاً پخت، ادویهها و نمک را اضافه کنید و در قابلمه را بردارید تا آب آن کمی تبخیر شود. در مرحله پایانی، پودر پوست پرتقال شیرین را به آن اضافه کنید. برنجی که از قبل خیساندهاید را بجوشانید، کف آن را بردارید و آبکش کنید. در قابلمهای، مقداری روغن ریخته، ته دیگ سیب زمینی بچینید و برخی از برنج را روی آن اضافه کنید. قیمه را در وسط قرار داده و باقیمانده برنج را روی آن بریزید. زعفران دم کرده غلیظ و کره یا روغن کرمانشاهی را روی برنج بریزید و اجازه دهید برای نیم ساعت دم بکشد. برای سرو، آن را در دیس کشیده و با زرشک و خلال بادام تفت داده شده تزیین کنید و در کنار سالاد و زیتون ارائه دهید.
فوت و فن قیمه لا پلو
اگر پودر لیمو در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از لیمو عمانی بهره ببرید.
در صورتی که پودر هل موجود نیست، دانههای هل میتوانند جایگزین خوبی باشند.
احتیاط کنید که لپه را زیادی تفت ندهید تا مدت زمان پختش افزایش نیابد.
کیفیت مواد باید به غلظتی مشابه غلظت لوبیا پلو باشد، نه غلیظتر.
برنج را قبل از زمان معمولی آبکش نمایید تا حالتی نیمه پخت حفظ شود.
پخت گوشت و لپه باید به نحوی باشد که در حین پخت در بخار برنج دچار لهیدگی نشوند.
بر اساس ذائقه خود، اجازه دهید که دارچین یا ادویه مخصوص پلو را میان لایههای برنج پاشیده شود.