فوت و فن آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی
فوت و فن میگو تنوری و راز خوشمزگی میگو تنوری خوشمزه و خانگی
فوت و فن میگو تنوری فوت و فن میگو تنوری و راز خوشمزگی میگو تنوری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میگو تنوری یکی …
فوت و فن حلوای مرمری و راز خوشمزگی حلوای مرمری خوشمزه و خانگی
فوت و فن حلوای مرمری فوت و فن حلوای مرمری و راز خوشمزگی حلوای مرمری خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حلوای مرمری، یکی …
فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی
فوت و فن گوجه فرنگی خشک فوت و فن گوجه فرنگی خشک و راز خوشمزگی گوجه فرنگی خشک خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
فوت و فن آش میوه
فوت و فن آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آش میوه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در شهرهای اردبیل، تبریز، همدان و زنجان تهیه میشود و بسیار خوشمزه به شمار میرود. این آش به دلیل احتوای انواع حبوبات و میوههای سبک، ارزش غذایی بالایی دارد که به تقویت دستگاه گوارش انسان کمک میکند. شاید نام آش میوه به گوش شما نرسیده باشد، اما میتواند یک پیشغذای خوشمزه برای مهمانان شما یا در هر زمانی از سال به منوی شما اضافه شود. در این آش میتوانید همزمان از میوههای تازه و خشک استفاده نمایید.
مواد لازم برای تهیه آش میوه
نخود ۱/۲پیمانه
لوبیا چیتی ۱/۲پیمانه
عدس ۱/۲پیمانه
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
رشته آش ۱۵۰گرم
برگ زردآلو ۱/۲پیمانه
آلو زرد ۱/۲پیمانه
آلو بخارا ۱/۲پیمانه
آلو سیاه ۱/۲ پیمانه
زغال اخته ۱ پیمانه
آلبالو ۱ پیمانه
لواشک ترش ۱۰۰گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز ۲ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ، پیاز داغ به مقدار لازم برای تزئین
آموزش پخت آش میوه
ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را تغییر دهید تا نفخ آنها برطرف شود. همچنین، عدس را بشورید و دو ساعت قبل از شروع آش، خیس کنید. سپس هر حبوبات را به طور جداگانه پخت نمایید و میوههای خشک را نیز چند ساعت قبل از شروع، در آب قرار دهید تا نرم شوند.
در قابلمهای بزرگ، کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. رب را اضافه کرده و تا بوی خامی آن برطرف شود، تفت دهید.
سپس چند لیوان آب جوش را در قابلمه ریخته و وقتی آب قل زدن کرد، میوههای خشک را اضافه کنید تا نرم شوند. نیم ساعت بعد حبوبات پخته شده را هم اضافه کرده و روی حرارت متوسط بگذارید.
پیاز باقیمانده را رنده ریز بزنید و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید. نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و از مواد به اندازه یک فندوق برداشته و در دستهای خود گرد کنید. سپس مواد را به آش اضافه نمایید.
لواشک و نمک را هم اضافه کنید و همه مواد را بپزید. میوهها نباید به اندازهای پخته شوند که له شوند و شکل ظاهری خود را از دست دهند. سپس رشتهها را به سه قسمت تقسیم کنید و داخل آش ریخته و بلافاصله هم بزنید تا رشتهها به هم چسبند.
بعد از افزودن رشتهها، آلبالو و زغال اخته را هم اضافه کرده و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید تا آش جا افتاده و لعاب دار شود. در نهایت، آش را با نعنا و پیاز داغ و میوههای خشک تزئین نمایید
فوت و فن آش میوه
میتوانید به جای آب جوش، از آب قلم یا استاک گوشت استفاده کنید.
آش حاضر شده از بدون سبزی است، اما اگر خواهان اضافه کردن سبزی به آش هستید، این کار را میتوانید انجام دهید.
در فصل زمستان، اگر قصد تهیه این آش را دارید، میتوانید از لبو نیز استفاده کنید.